OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Kerrostalo | 3h + kt + mt + s + parveke

Nahkakuja 3 A, Pyynikki, Tampere

Hinta

590 000 €

Koko

93 m²

Vuosi

2020

TYYLIKÄS LOFT-HUONEISTO PYYNIKIN TRIKOON KLASSISESSA TEHDASMILJÖÖSSÄ! Nyt myynnissämme Pyynikinharjun kainalossa, Pyhäjärven välittömässä läheisyydessä asunto, joka tarjoaa yhdistelmän luonnon rauhaa ja kaupunkielämän mukavuuksia. Ajaton ja elegantti 3.kerroksen länsipuolen huoneisto hurmaa tulijansa jo ovella. Teollisuuskiinteistön alkuperäiset tiiliseinät luovat kotiin omaleimaista ja lämmintä tunnelmaa. Korkea, lähes neljän metrin huonekorkeus mahdollistaa myös rohkeat sisustusratkaisut heille, jotka kaipaavat kodiltaan vähän jotain ekstraa. Asunnolla on avara ja valoisa olohuone, ruokailutila ja keittiö, jotka yhdistyvät saumattomasti toisiinsa luoden täydellisen tilan niin arkeen kuin erityishetkiin. Tilavassa ja hyvin varustellussa keittiössä on ilo kokkailla ja viihtyisä olohuone ja ruokailutila kutsuvat viettämään aikaa yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Asunnon pohja mahdollistaa muunneltavuuden niin lapsiperheelle kuin pariskunnallekin. Asuminen tässä ainutlaatuisessa ympäristössä tarjoaa elämyksiä mm. aamu-uinti Pyhäjärvessä, mahdollisuus varata oma kuntohuone sekä alueen muutkin palvelut. Alueella vallitsee erityinen yhteisöllinen tunnelma, jossa luonnon läheisyys ja asukkaiden rento elämäntapa varmistavat, että viihdyt. Nykyaikainen talotekniikka, mm. digitaalisesti ohjattava viilennys sekä vesikiertoinen lattialämmitys tekevät asumisesta miellyttävää. Arjen sujuvuutta helpottaa myös suora kulkuyhteys autohalliin. Etätyöt ja vieraiden majoittaminen alueen hotellissa onnistuu mainiosti. Kuntoilemaan, pyöräilemään ja juoksulenkille pääset suoraan kotiovelta Pyynikille ja Tahmelan maastoon! Alueen parkkihallissa on vuokrattavissa autopaikkoja, myös sähköautonlataus. Vieraat voivat pysäköidä autohallissa eparking-sovelluksella. Varmaan jotain jäi kertomatta, joten kysy!! Myynti ja esittelyt: Markku Mäkiselkä 0503896802/markku.makiselka@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
568407
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + kt + mt + s + parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
93 m²
Kokonaispinta-ala
93 m²
Kerrokset
3/4
Rakennusvuosi
2020
Käyttöönottovuosi
2020
Vapautuminen
Vapautuu: n.1-2 kk kaupasta

Hinta

Myyntihinta

590 000,00 €

Velaton hinta

590 000,00 €

Neliöhinta

6 344,09 €/m²

Vastike

Hoitovastike

372,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

372,00 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Hoitovastikkeen perusteena käytetään huoneiston pinta-alaa. Mikäli huoneistoon kohdistuisi yhtiölainaosuutta, rahoitusvastike olisi myös pinta-alaan perustuva. Vesimaksun peruste: Vesimaksuennakko.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö. Jäähdytysjärjestelmä: Viilennyskonvektorit, vain etelänpuoleisilla asunnoilla
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni / tiili
Pintamateriaali: Keittiö: Lattia parketti(Karelia), seinä maali. Olohuone: Lattia parketti(Karelia) seinä maali/tiili. Makuuhuone 1: Lattia parkwetti/Karelia), seinä maali/tiili. Kodinhoitohuone: Lattia laatta, seinä laattaa. Sauna: Lattia laatta, seinä paneli(lämpökäsitelty tervaleppä). Kylpyhuone: Laattapinoin. Eteinen: Laattian laatta, seinä maali. Kirjasto: Lattia parketti(Karelia) seinä maali/tiili.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin kalusteovilla, erillisuuni, liesitaso induktio, liesituuletin, mikroaaltouuni integroitu, astianpesukone kalusteovilla, kaapistot, viinikaappi, kiinteät valaisimet. Lisätasoa asennettu viinikaapin ja laatikoston verran ja yläkaapit lisätty
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas Pilari Dsingn-merkkinen, kylpyhuone, erillinen wc, suihku 2 kpl, suihkuseinä, peilit, kaapit, pesukoneliitäntä khh:ssa, lattialämmitys vesikiertoinen, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kellari
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumikermi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Tampere toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Tampereen Pyynikin Patruuna
Isännöitsijän yhteystiedot
Retta, Tero Kononen
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Urheiluvälinevarasto, väestösuoja, mahdollisuus autopaikkaan, huoneistokohtaiset varastot
Tehdyt remontit
Khh:n suihku ja suihkuseinä poistettu ja tilalla kaapistot. Keittiöön asennettu yläkaapit. Keittiön kaappien ovien muutos valkoisiksi sekä alakaapistoon lisää viinikaappi ja laatikostoa sekä lisää tasoa. Lisätaso kylpyhuoneeseen. Allashanat muutettu sähkötoimisiksi(ei keittiö). Nämä kaikki 2021
Tulevat remontit
Suunnitellut: Hallituksen kunnossapitotarveselvitys 2023-2028:

Vuositarkastuksessa reklamoitujen virheiden ja puutteiden korjauksia. Yhtiöllä on perustajaurakoitsijan toimesta laadittu huoltokirja, jota noudatetaan kiinteistöhuollon ja ylläpitokorjausten osana.
Energialuokka
C (2018), E-luku: 124. Viimeinen voimassaolopäivä: 31.8.2030.
Tontin koko
3 613 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Tampereen kaupunki
Palvelut
Palvelut: Ruokakauppa K-Market Tahmela. Postin noutomaatti rakennuksessa. Koulut: Pyynikillä. Päiväkoti: Pyynikillä. Liikenneyhteydet: TKL 10, bussipysäkki lähellä

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Pyynikki, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Markku Mäkiselkä

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.