OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Rovaniemi

Rivitalo | 3h, k, s

Kuukkelitie 2-6 A, Nivavaara, Rovaniemi

Hinta

137 500 €

Koko

80 m²

Vuosi

1985

Tässä perheasunto luonnon läheisyydessä Nivavaarassa. Asunnossa lämpöä tuo takka sekä mukavuutta olohuoneesta käynti takapihalle. Asunto on siistikuntoinen ja muuttovalmis! Tule tutustumaan ja ihastumaan.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
568678
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
80 m²
Kokonaispinta-ala
80 m²
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1985
Käyttöönottovuosi
1985
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

137 500,00 €

Velaton hinta

137 500,00 €

Neliöhinta

1 718,75 €/m²

Vastike

Hoitovastike

191,18 € / kk

Erityisvastike

60,83 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

252,01 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Vesimaksuennakkoa 10 €/hlö/kk, tasaus kulutuksen mukaan (kylmä vesi 5,75 €/m³).
Autopaikan sähkö menee asunnon mittaukseen.

Vuotuinen sähkönkulutus on nykyisillä asukkailla (4 henkilöä) vuonna 2023 ollut noin 10 000 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.

Ostaja on tietoinen, että koska osakeluettelo on huoneistotietojärjestelmässä, ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista ja osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista.

Ostaja vastaa kaupasta määräytyvästä kaupanteon hetkellä voimassa olevasta varainsiirtoverolain mukaisesta varainsiirtoverosta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiö: laminaatti / maalattu. Olohuone: laminaatti / maalattu,tapetti. Makuuhuone 1: laminaatti / maalattu,tapetti. Makuuhuone 2: laminaatti / maalattu,tapetti. Sauna: laatta / paneeli. Kylpyhuone: laatta / kaakeli. Eteinen: kaakeli / maalattu. Wc: laatta, laminaatti /maalattu.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkuseinä, peilit, peilikaappi, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Rovaniemi toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola, Sampo Korteniemi, p. 0207 480 266, sampo.korteniemi@kiinteistotahkola.fi
Huolto
Osakkaat
Muuta taloyhtiöstä
Urheiluvälinevarasto, yhteisantennijärjestelmä
Taloyhtiön autopaikat

12 kpl

Tehdyt remontit
1999 vesivaraaja uusittu huon. A1, 2000 vesivaraaja uusittu huon. A2, A3, A4, A5, A8, A9. 2004 sisäpihan salaojitus uusittu ja rakennettu sadevesijärjestelmä, 2006 vesivaraaja uusittu huon. A6, 2007 vesivaraaja uusittu huon. A7, 2008 ikkunahuolto ja ulkopuolen maalaus sekä katon huopapinnoitteen uusiminen, 2009 vesivaraaja uusittu huon. A10, 2012 takapihan salojat, väliaidat sekä takapihan salojat uusittu sekä vesivaraaja uusittu huon. A12, 2015 asuntojen ilmatiiveyskorjaus, 2016 vesivaraaja uusittu huon. A11 sekä ilmastointikanavien nuohous ja säätö, 2017 takat nuohottu ja säädetty, vesivaraajat uusittu huoneistoissa A1, A2, A3 ja A4, ulkovarastot maalattu sekä salaojakaivot huollettu ja korjattu, 2018 huippari uusittu asunnosta A1, 2019 huon. A8 mh rakenteiden korjaus, kadunvarsiojien kunnostus ja liittymärumpujen oikaisu (Neve suoritti kustannuksellaan), 2020 huon. A5 pesuhuone korjattu osakkaan toimesta. Yhtiö maksoi lattiakaivon, wc-istuimen ja vesieristeen, pihapuiden kaato, kulkuväylän levennys A1-A2 kohdalla, kattohuolto ja katon pienkorjaukset. 2021 julkisivujen maalaus, vesikourujen ja -syöksyjen uusiminen sekä ikkunoiden uusiminen.
2022 saloja- ja sadevesijärjestelmän huolto ja korjaus, väliaitojen ja sokkelin maalaus.. Asunnon remontit: Vaatehuoneen lattiarajan tiivistys sekä keittiön kalustelevyjen uusinta Lapin Kuivaustekniikan suositusten mukaisesti.
Tulevat remontit
Suunnitellut: Hallituksen kunnossapitotarveselvitys: Julkisivumaalauksen takuukorjaukset ja pieneläinverkkojen asennus ulkoverhouksen alapäähän, ikkunoiden takuukorjukset, takkojen nuohous ja seuraava kattohuolto, kaikkien asuntojen märkätilakartoitus 2023. Sähköpattereiden uusiminen on osakkeenomistajan kunnossapitovastuulla. Huoneiston A 12 vesivaraaja. Asuntojen talotuulettimien moottoreiden uusiminen (osa uusittu). Julkisivuvalaisimien uusiminen, autopaikkojen lämmityskoteloiden lukkojen uusiminen.
Energialuokka
E (2013), E-luku 334, todistus voimassa 20.1.2027 saakka
Tontin koko
5 684 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Rovaniemen kaupunki

Asunto Oy Nivavaaran Kuukkelitie

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: K-Market Nivavaara 0,5 km, Napapiirin posti, Saarenkylän kirjasto, Pulkamontien terveysasema. Koulut: Nivavaaran koulu. Päiväkoti: Napapiirin päiväkoti. Napsun monitoimitalo valmis arviolta elokuu 2026. Liikenneyhteydet: Bussilinjat 8 ja 10

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Rovaniemi

Asuinalueena Nivavaara, Rovaniemi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tiina Määttä

Myyntineuvottelija LVV, KED, IAT

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Rovaniemi

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Rovaniemi

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.