OP Koti Itä-Suomi Oy LKV, Mikkeli

Omakotitalo | 4h, k, khh, s, aula

Kokkovuorentie 10, Vuolinko, Mikkeli

Hinta

125 000 €

Koko

139 / 154,5 m²

Vuosi

1955

Tervetuloa tutustumaan tähän tilavaan taloon isolla tontilla! Talon kolme kerrosta tarjoavat hyvät tilat avaraan asumiseen isommallekin perheelle. Asumaan pääset vaikka heti. Keskikerroksessa sijaitsevat keittiö, makuuhuone, olohuone ja pesutilat. Yläkerrassa on aulatilaa ja kaksi makuuhuonetta, joista näkymät taloa ympäröivään luontoon.Remontoitaessa on säilytetty osin myös vanhaa talon historiaa kuten hienot sormipaneelit. Alakerrasta saat remontoimalla tai sellaisenaan lisätilaa tarpeittesi mukaan. Talon ympärillä oleva iso n. 9500m2 tontti tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet itsensä toteuttamiseen vaikkapa puutarhanhoitoon ja jos polttopuiden teko kiinnostaa siihenkin on mahdollisuus. Eläimetkin ovat tälle tilalle tervetulleita, pikku kanala löytyy jo. Vaihtoehtona vain rentoudut ympäröivästä luonnosta ja sen rauhallisesta ympäristöstä nauttimiseen. Lähimaastossa lisäksi järvet Kaislajärvi ja Iso-Vuolinko sekä Haukilampi, joten ongelle tai soutelemaankin pääsee myös helposti! Ota yhteyttä ja varaa oma esittelyaikasi!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
569682
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, khh, s, aula
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
139 m²
Kokonaispinta-ala
154,5 m²
Rakennusvuosi
1955
Käyttöönottovuosi
1955
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

125 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

359,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 359 €

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Energialuokka
  • Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Puu. lämmityskattila mahdollista muuttaa myös sähkölle. Ilmalämpöpumppu (vanha)
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiö: katto alkuperäinen paneeli, lattia korkkilaminaatti (alla muovimatto). Olohuone: katto valkolakattu paneeli, lattia korkkilaminaatti (alla lautalattia). Makuuhuone 1: makuuhuoneissa katto valkolakattu paneeli, lattiat laminaatti (alla lautalattia)a. Makuuhuone 2: makuuhuoneissa katto valkolakattu paneeli, lattiat laminaattia. Makuuhuone 3: makuuhuoneissa katto valkolakattu paneeli, lattiat laminaattia. Kodinhoitohuone: lattia muovimatto, seinät muovimatto. Sauna: lattia muovimatto, seinät paneeli. Kylpyhuone: lattia muovimatto, seinät muovimatto. Eteinen: lattia korkkilaminaatti (alla muovimatto). Askarteluhuone: alakerta, betonilattia ja betoniseinät. Wc: muovimatto.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastekaappi, lattialiesi, keraaminen liesi, leivinuuni, astianpesukone, kaapistot, irralliset kaapistot. laminaatti, teräs . Astianpesukoneen poistoletku rikkoutunut, huomattu heti. Kosteusmitattu ja kuivatettu Polygonin toimeista, lievä vahinko.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas keskikerroksessa sähkö, alakerrassa puilla lämmitettävä, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, peilikaappi wc, kodinhoitohuone, pesukoneliitäntä, lattialämmitys kodinhoitohuone, suihku ja sauna, kiinteät valaisimet kosteiden tilojen lamput.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti. Alkuperäinen peltikatto, maalattu 2014, kourut uusittu 2014
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
491-411-9-61
Tontin pinta-ala
9 420 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
Kattila, 9:61
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 565 m². Osoitteessa Kokkovuorentie 10 sijaitsevan kiinteistön 491-411-9-61 alueella on osayleiskaava. Kaavassa kiinteistö sijoittuu pääosin M-1 alueelle jolla saa rakentaa muilla kuin ranta-alueilla rakennusjärjestyksen hajarakennusoikeuden puitteissa. Kiinteistön koilliskulma on kaavamerkinnän MA-1 alla jolla rakentamista säädellään tarkemmin, keskustelin tästä kaavoituksen kanssa ja tämä merkintä ei tämän kiinteistön kohdalla ole määräävä eli mennään tuon M-1 kaavamerkinnän mukaisesti. Liitteenä kaava. Kokonaisrakennusoikeus määräytyy Mikkelin kaupungin rakennusjärjestyksen kohdan 4.2 mukaisesti: Rakennusten kerrosala saa olla yhteensä enintään 200 m2 lisättynä 6 prosentilla rakennuspaikan pinta-alasta eikä se saa olla enempää kuin 700 m2 eikä ylittää 10 prosenttia rakennuspaikan pinta-alasta. Kiinteistön koko on 9420m2 eli kokonaisrakennusoikeus on 0,06*9420m2= 565kem2.
Kaavoitustiedot
Yleiskaava, Rakennuslupa 4.1.1955, loppukatselmuksia ei ollut silloin.
Lisätietoja kaavoituksesta: Mikkelin kaupunki puh. 015 1941
Rakennukset
Talousrakennus ( varasto, kanala tai koiratarha), pihasauna, grillkota
Palvelut
Palvelut: ruokakauppa kauppaan 4,5 km Sale. Koulut: Kalevankangas 6,4 km. Päiväkoti: Tusku 3 km. Liikenneyhteydet: Bussipysäkki 2 km

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Mikkeli

Asuinalueena Vuolinko, Mikkeli

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Satu Viskari

Kiinteistönvälittäjä, LKV

OP Koti Itä-Suomi Oy LKV, Mikkeli

OP Koti Itä-Suomi Oy LKV, Mikkeli

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.