OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Jyväskylä Kauppakatu 22

Omakotitalo | 4-5, k, khh, kph, s, eril.wc

Kuhnamonrinne 5, Paatela, Äänekoski

Hinta

219 000 €

Koko

119 / 126,5 m²

Vuosi

2005

Tervetuloa unelmakotiisi! Tämä harmonisen kaunis omakotitalo tarjoaa sinulle täydellisen paikan rentoutumiseen ja yhdessäoloon. Yksikerroksinen talo on erittäin siistikuntoinen ja tarjoaa asuintiloja yhteensä 140 neliömetriä. Tässä kodissa on kaikki mitä tarvitset, ja enemmänkin. Talo on huolella remontoitu ja sen sisustus on moderni ja tyylikäs. Tämä talo on täynnä kauniita yksityiskohtia, jotka tekevät kodista ainutlaatuisen. Keittiö on uusittu vuonna 2022 ja siellä on täydellinen varustus, johon kuuluu jääkaappi, erillisuuni, induktioliesi, liesituuletin, astianpesukone ja kaapistot. Alkuperäinen, mutta erittäin siisti kylpyhuone on täydellinen paikka rentoutua pitkän päivän jälkeen. Saunassa on sähkökiuas aina valmiina ja kodinhoitohuoneessa on pesukoneliitäntä. Talossa on kolme makuuhuonetta, jotka tarjoavat runsaasti tilaa perheelle tai vieraille. Kaikki huoneet ovat avaria ja valoisia, ja ikkunoista avautuu upeat näkymät ympäröivään luontoon. Tämä kaunis koti on täynnä valoa ja iloa, joka saa sinut tuntemaan olon kotoisaksi. Talossa on myös varaava takka, joka luo lämpöä ja tunnelmaa kodin olohuoneessa. Ilmalämpöpumppu pitää kodin miellyttävän lämpöisenä talvella ja viileänä kesällä. Talo on hyvin eristetty, mikä takaa alhaiset lämmityskustannukset. Talon ympärillä on kauniisti hoidettu metsään rajoittuva tontti 1855 m2, talon yhteydessä on kaksi katettua terassia ja katettu pääsisäänkäynti. Pienempi terassi etupihan puolella, jonne paistaa päivä ja ilta-aurinko. Takapihalla on iso katettu terassi aamuauringon puolella. Tämä talo on täydellinen paikka nauttia kauniista kesäilloista ja pitää grillijuhlia perheen ja ystävien kanssa. Pihassa on suloinen pieni kesähuone ja autotallin yhteydessä on mancave, pakopaikka jossa rentoutua ja nauttia vapaa-ajasta. Talo sijaitsee rauhallisessa ympäristössä lähellä Paatelan kanavaa ja järvenrantaa. Alueella on hyvät palvelut ja liikenneyhteydet, sillä Äänekosken ja Suolahden keskustat ovat vain muutaman kilometrin päässä. Telakan yhtenäiskoulu, lukio ja Poken ammattikoulu ovat myös lähellä, noin 6,5 km päässä. Tämä koti tarjoaa sinulle täydellisen paikan, jossa voit paeta arkea ja nauttia elämästä. Varaa oma esittelyaikasi välittäjältä ja ota selvää lisätiedoista. Tarvitsetko apua oman asunnon myynnissä? Ota yhteyttä kiinteistönvälittäjään, hän auttaa mielellään.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
570176
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4-5, k, khh, kph, s, eril.wc
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
119 m²
Kokonaispinta-ala
126,5 m²
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2005
Käyttöönottovuosi
2005
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

219 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

394,42 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 394,42 euroa / 2023

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
Keittö uusittu 2022, Lämmitysmuodon muutos 2022, Seiniä ja lattioita päivitetty 2022-2023. Erilliseen vessaan päivitetty lattia ja seinät. Saunan lauteet uusittu 2022.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Tyydyttävä, Erittäin siistikuntoinen
Energialuokka
  • B (2018)
  • E-luku 93
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Ilma vesilämpöpumppu. Lämmitysjärjestelmä uusittu 11/2022
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiö: Lattia: laatta Seinät: välitilalevy, maalattu. Olohuone: Lattia: laminaatti Seinät: maalattu, tapetoitu. Makuuhuone 1: Lattia: vinyyli Seinät: maalattu, tapetoitu. Makuuhuone 2: Lattia: vinyyli Seinät: maalattu, tapetoitu. Makuuhuone 3: Lattia: vinyyli Seinät: maalattu, tapetoitu. Kodinhoitohuone: Lattia: laatta Seinät: maalattu. Kylpyhuone: Lattia: laatta Seinät: laatta. Wc: Lattia: laatta Seinät: välitilalevy, maalattu, tapetoitu.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastekaappi Kodinhoitohuoneessa, erillisuuni, induktioliesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas Aina valmis, kylpyhuone, erillinen wc, suihku x 2, peilit, allaskaappi, pesukoneliitäntä Kodinhoitohuoneessa, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
992-38-15-4
Tontin pinta-ala
1 855 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 463 m². e=0,25
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 2004. Äänekosken kaupunki
Lisätietoja kaavoituksesta: Äänekosken kaupunki
Rakennukset
Autotalli/varastot rakennuslupa myönnetty 30.04.2004 ja loppukatselmoitu 23.2.2022 , ulkorakennus lasiliukuovilla
Palvelut
Palvelut: Äänekosken keskustan palvelut vajaan 6 km säteellä, Suolahden keskustan palvelut noin 5 km säteellä. Koulut: Telakan yhtenäiskoulu 6,5 km, lukio ja Poken ammattikoulu 5,8 km. Päiväkoti: Alkulan päiväkoti 3,7 km. Suolahden jäähalli ja uimahalli 6,5 km, Äänekosken uimahalli ja liikuntatalo 6,5 km. Liikenneyhteydet: Hyvät

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Äänekoski

Asuinalueena Paatela, Äänekoski

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mira Kauppinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV

OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Jyväskylä Kauppakatu 22

OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Jyväskylä Kauppakatu 22

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.