OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Kerrostalo | 2h + kt + s + parvi + piha

Mannakorventie 13 A, Linkosuonpuisto, Kangasala

Hinta

186 000 €

Koko

43,5 / 51,5 m²

Vuosi

2022

Vapautumassa on kaunis loft-henkinen kaksio aivan Tampereen rajan tuntumasta Linkosuonpuistosta. Tähän kompaktiin kotiin on oma sisäänkäynti pihan puolelta ja yli neljän metrin huonekorkeus tuo upeasti tilantuntua. Taloyhtiö on valmistunut vuonna 2022 ja sijaitsee vuokratontilla, jonka sopimus on voimassa vuoteen 2080 asti. Läheltä löytyvät Kangasalan Lentolan kattavat palvelut ja Tampereelle hurautat omalla autolla tai bussilla vaivattomasti. Heti sisään astuessasi huomiosi kiinnittyy yli neljän metrin huonekorkeuteen ja sen ikkunoista tulvivaan luonnonvaloon. Asunnossa on kiinnitetty erityistä huomiota materiaalivalintoihin ja niitä onkin parannettu rakennusvaiheessa perustasoon nähden. Integroidut kodinkoneet ja tyylikkään tummat pinnat takaavat keittiön tyylikkyyden. Keittiöstä on käynti makuuhuoneeseen ja käytännöllinen parvi tarjoaa kaivattua lisätilaa joko asumiseen tai säilytykseen. Olohuoneesta on käynti takapihan terassille, jossa oma suojaisa piha antaa mahdollisuuden oleskeluun ja rentoutumiseen. Kylpyhuone on yksinkertaisen tyylikäs ja ikiomassa saunassa nautit lempeistä löylyistä oman aikataulusi mukaisesti. Asunto Oy Kangasalan Avena on vuonna 2022 valmistunut taloyhtiö Kangasalan Linkosuonpuistossa, joka on T2H:n rakentama. Yhtiö on liitetty kaukolämpöön ja huoneistot lämpiävät miellyttävän vesikiertoisen lattialämmityksen avulla. Linkosuonpuistosta on helppo kulkea sekä omalla autolla, että julkisen liikenteen kyydissä. Aivan yhtiön edessä on bussipysäkki, mistä kulkee useita busseja tunnissa ja niillä huristelet Tampereen keskustaan reilussa 20 minuutissa. Tulevaisuuden suunnitelmissa on myös Mannakorventien jatkaminen Lahdentien suuntaan, jolloin kulkeminen helpottuu entisestään sekä Tampereen, että Kangasalan keskustan suuntaan. Asunnon yhteydessä myydään piha-autopaikka hintaan 4 400,00 euroa. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan tähän kotiin paikanpäälle! Esittelyt ja lisätiedot: Mia Oravala, p. 0500 537222, mia.oravala@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
570326
Sijainti
  • Kangasala Linkosuonpuisto
  • Mannakorventie 13 A, 36240 KANGASALA
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + kt + s + parvi + piha
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
43,5 m²
Kokonaispinta-ala
51,5 m²
Kerrokset
1/6 (alin kerros)
Rakennusvuosi
2022
Käyttöönottovuosi
2022
Vapautuminen
Vapautuu: 2 kk kaupoista

Hinta

Myyntihinta

186 000,00 €

Velaton hinta

186 000,00 €

Neliöhinta

4 275,86 €/m²

Vastike

Hoitovastike

230,55 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

230,55 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

25,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Hoitovastike perustuu huoneiston neliömäärään. Jos huoneistoon kohdistuisi yhtiölainaa, rahoitusvastikkeen määräytymisperuste olisi huoneiston hallintaan oikeuttavien osakkeiden lukumäärä.
Vesimaksun peruste: ennakkomaksu, tasataan kulutuksen mukaan kerran vuodessa.
Mediavastike 0,50 e/kk

Huoneiston A 4 yhteydessä myydään autopaikka Asunto Oy Kangasalan Lungosta (AP 44) hintaan 4 400,00 euroa. Autopaikkaan ei kohdistu lainaosuutta ja autopaikan hoitovastike on 10,79 e/kk.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Yhtiöjärjestyksen 10§ Kunnossapitovastuu
Osakkeenomistajat eivät ole oikeutettuja tekemään hallinnassaan olevilla parvekkeilla sellaisia korjaus-, kunnossapito- ja peruskorjaustoimenpiteitä tai asentamaan tai rakentamaan niille sellaisia laitteita tai rakenteita, jotka vaikuttavat asuinrakennuksen julkisivuun esimerkiksi rakenteisiin tai väreihin tai muuhun ulkonäköön vaikuttaviin seikkoihin. Tämä kielto ei koske ilmalämpöpumppujen asentamista osakasmuutostyönä yhtiön asettamien ehtojen mukaisesti. Vastuu osakkeenomistajien jälkikäteen asennuttamien ilmalämpöpumppujen korjaamisesta ja kunnossapidosta, niistä aiheutuneista ylimääräisistä kustannuksista ja mahdollisista vahingoista kuuluu osakkeenomistajalle.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Keittiössä, olohuoneessa, makuuhuoneessa ja parvella on kovapuulattia, seinät ja katto on maalattu. Kylpyhuone on kauttaaltaan laatoitettu ja katto on paneloitu. Eteisen lattia on laatoitettu sekä seinät ja katto maalattu.
Keittiön kuvaus
Keittiössä on integroitu jääkaappipakastin, erillisuuni ja keraaminen liesitaso sekä liesituuletin. Lisäksi on integroitu astianpesukone, kaapistot sekä kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Saunassa on sähkökiuas, kylpyhuoneessa on suihku, suihkuseinä ja pesukoneliitäntä. Lisäksi peili- ja allaskaappi sekä kiinteät valaisimet. Kylpyhuoneessa on myös mukavuuslattialämmitys.
Säilytystilojen kuvaus
Kellari, ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumikermikate
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöinti Eliel Oy, Marko Hellevaara
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Urheiluvälinevarasto, pyörävarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys
Tehdyt remontit
2021 - 2022 Rakentaminen (Loppukatselmus ja käyttöönottotarkastus 28.10.2022)
Energialuokka
B (2018), E-luku 90 kWh/m2vuosi. Voimassa 5.2.2031 saakka.
Tontin koko
7 989 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Kangasalan kaupunki
Tontin vuokra
20 148,25 € / vuosi
Tontin vuokraaja
FIM Vuokratontti Ky
Tontin vuokra-aika
Vuokrasopimus päättyy 27.05.2080

As Oy Kangasalan Avena

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: ruokakauppa Nattarin Sale, Prisma Kangaala, Prisma Linnainmaa, K-Supermarket Linnainamaa , Lidl Linnainmaa, posti Linnainmaan Prisma ja Kangasalan Prisma, kirjasto Vatialan kirjasto, terveysasema Vatialan terveysasema. Koulut: Vatialan koulu, Pitkäjärven koulu. Päiväkoti: Vatialan päiväkoti. Leikkipuisto ja luistelukenttä. Liikenneyhteydet: bussit 6

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kangasala

Asuinalueena Kangasala

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mia Oravala

Myyntineuvottelija, KED

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.