Rivitalo | 2h, kk, kph, s

Ajokatu 10, Tupuri, Salo

Hinta

89 000 €

Koko

56,2 m²

Vuosi

1990

Nyt myynnissä heti vapaa siistikuntoinen päätyhuoneisto remontoidulla kylpyhuoneella ja autotallilla. Viihtyisä koti yhtenäisellä olohuone-keittokomero tilaratkaisulla. Hyvin tilaa ruokapöydälle ja muille olohuoneen kalusteille. Kodin lämmityskustannukset pitää kurissa juuri asennettu uusi ilmalämpöpumppu. Hyväkuntoinen ja tilava yhtiön toimesta 2019 remontoitu kylpyhuone sekä osakkaan saneeraama sauna. Makuuhuone aamuauringon puolella, jossa mukavasti tilaa kaapistoille. Kodissa siistikuntoiset aikanaan uusitut lattia- ja seinäpinnat. Olohuoneesta käynti huoneiston levyiselle terassille, ilmansuunta länteen ilta-aurinkoon. Yhtiön takapihat rajoittuvat kaupungin puistoalueeseen, eikä vastapäätä ole muita rakennuksia. Huoneistoon kuuluu poikkeuksellisesti autotalli ja asunnon edustalla tilaa perheen toiselle autolle. Viimeisen tilinpäätöksen perusteella yhtiön maksuvalmius on kunnossa ja talous vakaalla pohjalla. Viimeisin merkittävä remontti yhtiössä on ollut asuinrakennuksen ja erillisen autotallirakennuksen ulkokattojen uusinta 2022. Yhtiössä etätyötä helpottava valokuitu. Rauhallinen ja luonnonläheinen asuinalue kohtuullisella etäisyydellä Salon keskustan palveluista. Alueella kauppa, minne matkaa kävellen 800 m. Kaupan yhteydessä kylmä bensa-asema. Kebab ravintola/kioski 400 m. Ala-aste ja kaksi päiväkotia 700 m säteellä. Ulkoilumaastot valaistuine pururatoineen ja frisbeegolfratoineen lähellä. Salon keskustan palvelut 5 km ja paikallisliikennepysäkki 300 m. Tähän kotiin voi tutustua myös etänä! Klikkaa itsesi sisään virtuaaliesittelyyn ja astu peremmälle. Voit tutustua asunnon tiloihin 3D-esityksen kautta, aivan kuten olisit paikan päällä. Tino puh.044 7701 335/ tino.salminiemi@op.fi Kerron mielelläni tästä kodista lisää ja näyttö onnistuu sovittaessa. Kaikki tiimimme 7 välittäjää ovat myös käytössäsi tämän asunnon myynnissä. Oletko myymässä kotiasi? Soita tai laita sähköpostia ja pyydä minut maksuttomalle arviokäynnille!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
la 27.4. 10:00 - 10:30
Esittelijänä Tino Salminiemi
p. 044 7701 335

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
570595
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, kk, kph, s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
56,2 m²
Kokonaispinta-ala
56,2 m²
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1990
Käyttöönottovuosi
1990
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

80 767,39 €

Velkaosuus

8 232,61 €

Velaton hinta

89 000,00 €

Neliöhinta

1 583,63 €/m²

Vastike

Hoitovastike

146,12 € / kk

Pääomavastike

52,95 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

199,07 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Huoneiston sähköstä ja vedestä maksetaan kulutuksen mukaan. Sähköstä omistaja tekee oman sähkösopimuksen. Sähkön kulutukseen mahdollisuus vaikuttaa olohuoneeseen asennetulla uudella ilmalämpöpumpulla (2024). Arvioitu sähkönkulutus noin 7500 kwh/vuosi. Ilmoitettu arvio sähkönkulutuksesta perustuu nykykäyttöön ja voi siten olla pienempi tai suurempi, riippuen asukasmäärästä ja asumistottumuksista. Vesiennakko 20,00 €/hlö/kk, tasaus kulutuslukeman mukaan. Valokuitu/kaapeli-tv 19,95 €/kk (taloyhtiösopimus). Hoitovastike pitää sisällään tonttivuokran, hallinnolliset kustannukset, jätemaksut ja rakennusten vakuutuksen sekä tontin kiinteistöveron.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Päätyhuoneisto, johon poikkeuksellisesti kuluu autotalli. Talo päättyvän kadun varrella, ei häiritsevää ohikulkuliikennettä. Yhtiön tontti rajoittuu kaupungin puistoalueeseen. Asunnolla suojaisa takapiha, vastapäätä ei muita rakennuksia. Yhtiössä etätyötä helpottava valokuitu.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. Olohuoneeseen asennettu uusi ilmalämpöpumppu tammikuussa 2024.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu / Tiili. Talossa puurunko tiiliverhouksella, jota kevennetty osittaisella puupaneloinnilla.
Pintamateriaali: Keittiö: seinät tapetti/kaakeli, lattia laminaatti (alla parketti). Olohuone: seinät tapetti, lattia laminaatti (alla parketti). Makuuhuone 1: seinät tapetti, lattia laminaatti (alla parketti). Sauna: seinät paneeli, lattia laatta. Kylpyhuone: seinät kaakeli, lattia laatta. Eteinen: seinät tapetti, lattia laminaatti. Tuulikaappi: seinät maalattu, lattia laatta.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, induktioliesi, liesituuletin talotuuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet. Siistikuntoinen vaalea keittokomero olohuoneen yhteydessä. Olohuoneen ja keittokomeron välinen seinä aikanaan poistettu. Mukavasti kaapistoja ja riittävä tila ruokapöydälle olohuoneessa.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, suihku, suihkuseinä taitettava, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys kylpyhuone, kiinteät valaisimet. Vuonna 2019 yhtiön valvonnassa remontoitu tilava kylpyhuone. Sauna remontoitu samaan aikaan osakkaan toimesta. Kylpyhuoneessa ajan vaatimukset täyttävä vesieriste ja sähkötoiminen lattialämmitys. Hyvä paikka pesukoneelle.
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistoja, autotalli
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili. Asuinrakennuksen ja autotallirakennuksen vesikatot uusittu 2022.
Isännöitsijän yhteystiedot
Salon Tilipalvelu Oy / Teemu Korvenpää p. 044 7810775
Huolto
Huoltoyhtiö, osakkaat
Muuta taloyhtiöstä
Kaapeli-TV, valokaapeli, yhteisvarasto, tekninen tila
Taloyhtiön autopaikat

8 kpl

Tehdyt remontit
Autotallirakennus maalattu 2009.
Piha-alue kunnostettu 2010.
Kiinteistön ulkomaalaus suoritettu 2011.
Lämminvesivaraajia uusittu 7 kpl 2006-2013.
Ilmanvaihtohormit puhdistettu 2012.
Tiilikaton pesu 2013.
Asunnon A seinän korjaukset 2015.
Piha-aluetta kunnostettu 2015.
Yksi lämminvesivaraaja uusittu 2015.
Valokaistaliittymä 2016.
Ulkovalopylväät (2) uusittu 2016.
Pesuhuoneiden kosteuskartoitus 2018.
Pihakaivon uusinta 2018.
A, D, E, F elastisten saumamassojen uusinta 2019.
B, G, H kylpyhuoneiden kokonaisvaltainen korjaus 2019.
Talotuuletin asuntoon E 2019.
Pihalta kaadettu puita ja kannot jyrsitty 2020.
Rännien liitoskohtia tiivistetty 2020.
Asuinrakennuksen ja autotallirakennuksen vesikatot uusittu 2022.. Asunnon remontit: Pesuhuone saneerattu yhtiön toimesta 2019 (Tehtyä remonttia koskeva työselitys saatavissa välittäjältä). Samassa yhteydessä osakas remontoinut saunan. Ilmalämpöpumppu uusittu 2024.
Tulevat remontit
Suunnitellut: Kunnossapitotarve yhtiökokousta seuraavien viiden vuoden aikana (hallitus käsitellyt 4.7.2023):

Väliaitojen uusiminen.
Lukitusjärjestelmän päivitys.
Terassiovien uusiminen.
Ilmanvaihdon kanavapuhdistus.
Energialuokka
E (2013), Todistuksen laatimispäivä 28.4.2025
Tontin koko
3 067 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Salon kaupunki
Tontin vuokra
2 150 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Salon kaupunki
Tontin vuokra-aika
Vuokrasopimus päättyy 31.12.2039

Asunto Oy Salon Ajokatu 10

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Asuinalueen kauppaan kävellen matkaa noin 800 m. Kaupan yhteydessä kylmä bensa-asema. Kebab ravintola/kioski noin 300 m. Ulkoilumaastot valaistuine pururatoineen ja frisbeegolfratoineen lähellä. Salon keskusta palveluineen noin 5 km ja paikallisliikenne läheltä. Salon juna- ja linja-autoasemalle noin 5,5 km. Tupurista vanhalle valtatie 1 uudehko yhdystie, joka helpottaa kulkua Helsingin ja Tammisaaren suuntaan. Koulut: Ala-asteelle matkaa kävellen noin 700 m. Muut oppilaitokset Salon keskustassa. Päiväkoti: Alueella 2 kpl, lähimpään matkaa kävellen 250 m ja toiseen 700 m. Sijainti rauhallisella luonnonläheisellä asuinalueella kohtuullisella etäisyydellä Salon keskustan palveluista. Lyhyen kävelymatkan etäisyydellä loistavat ulkoilumaastot, frisbeegolf- ja maastopyörärata, koirapuisto ja skeittiparkki. Liikenneyhteydet: Paikallisliikenne pysäkki lähellä, matkaa noin 300 m.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Salo

Asuinalueena Tupuri, Salo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Salo

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Salo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.