OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Loimaa

Omakotitalo | 5h, k, khh, saunatilat, 2 vaateh, 2 wc, kuisti

Koulumäentie 23, Mäenpää, Loimaa

Hinta

155 000 €

Koko

154,5 / 172 m²

Vuosi

1938

Koulumäentien päässä, kallioisen mäen näköalatontilla, muuttovalmis, iso talo odottaa uusia asukkaita. Kaupungin palvelut, koulut ja harrasteet noin parin kilometrin päässä, joten tämä paikka on lapsiperheen toive. Alun perin hirsirakenteinen talo, jota onnistuneesti laajennettu pariinkin otteeseen, ja vuonna 2009 perusteellisesti korjattu nykyajan vaatimuksia vastaavaksi. Nyt asuintiloina puolitoistakerroksisessa talossa on viisi huonetta ja iso kodikas keittiö, sekä toimivat oheistilat. Keittiö koneineen on uusittu 2019, valoisassa tilassa riittää lasku- työ- ja säilytystilaa, ja saareketaso erottaa ruokailutilan omaan rauhaansa. Olohuoneen komistus, kaakelipintainen takka lämmittää talviaikaan, ja huoneen näyttävät lasiovet johtavat suoraan hulppealle terassille. Terassia riittääkin talon itä-eteläkulman ympäri. Alakerran makuuhuoneiden lisäksi on yläkerrassa kaksi isoa huonetta, joista toisesta saa jakamalla kaksi huonetilaa. Arki sujuu isommallakin perhekoolla - tilava kodinhoitohuone, isot säilytystilat, kaksi wc:tä - ja arkeen tuo mukavuutta terassin puulämmitteinen pihasauna sekä palju. Tässä talossa viihtyy - sovi oma esittelysi!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
570949
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, k, khh, saunatilat, 2 vaateh, 2 wc, kuisti
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
154,5 m²
Kokonaispinta-ala
172 m²
Asuinkerrosten määrä
1.5
Rakennusvuosi
1938
Käyttöönottovuosi
1938
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

155 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

190,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Kokonaissähkönkulutuskustannus on vuoden 2023 keskimääräinen laskennallinen kustannus, sisältäen sähköenergiamaksut (10,10 snt/kWh) perusmaksuineen ja sähkönsiirtomaksut (4,30 snt/kWh) perusmaksuineen, laskettuna Sallila Energia Oy:n tämänhetkisen (20.2.2024) SE-yleistariffin mukaan. Vuotuinen sähkönkulutus on nykyisillä asukkailla (7 henkilöä) 12 kk:n aikana ollut noin 24.870 kWh, sisältäen lämmitys- ja taloussähkön. Sähkönkulutus riippuu lämmityskauden pituudesta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta ja kulutustottumuksista. Kustannukset riippuvat suuresti sähkösopimuksesta.
Vesimaksu vain käyttöveden osalta, koska kiinteistöllä on oma jätevesijärjestelmä. Polttopuiden hinnat vaihtelevat 80 € - 120 €/heittokuutio.
Kiinteistövero: noin 190 €/vuosi

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Rakennus- ja laajennuslupaa eikä lopputarkastuspöytäkirjaa ole saatavilla kaupungin rakennustoimistosta.
Tehdyt remontit
Keittiöremontti v. 2019, olohuoneesta leveät pariovet terassille, terassia laajennettu
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä, Täydellinen peruskorjaus vuonna 2009, keittiön remontti 2019
Energialuokka
  • Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. Olohuoneessa varaava kaakelitakka ja ilmalämpöpumppu, (uusittu 11/2022) ja yläkerrassa ilmalämpöpumppu
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Hirsi. Alkuperäinen osa hirsirakenteinen, laajennukset lautarakenteiset
Pintamateriaali: Keittiö: Lattia vinyylilankku, seinät tapetti/maali. Olohuone: Lattia parketti, seinät tapetti/maali. Makuuhuone 1: Lautalattiat, seinät maalatut. Makuuhuone 2: Lautalattiat, seinät tapetoidut. Makuuhuone 3: Yläk. kaksi makuuhuonetta, lattiat laminaatti, seinät tapetoidut. Kodinhoitohuone: Lattia ja seinät laatoitetut. Sauna: Lattia laatta, seinät paneeli. Kylpyhuone: Lattia ja seinät laatoitetut, lattialaatoitus uusittu 2016. Wc: Lattia ja seinät laatoitetut.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastekaappi, erillisuuni, liesitaso (keraaminen), liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, kaapistot, pöytätasojen materiaali laminaatti.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas.Kylpyhuone, suihku, peilikaappi, kaapit, allaskaappi, kiinteät valaisimet. Kodinhoitohuoneessa pesukoneliitännät, pesuallas, lv-varaaja. Lattialämmitys pesuhuone ja khh. Erillinen wc alakerrassa ja yläkerrassa, ja kolmannelle tilavaraus.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti. Saumapeltikate
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
430-404-1-17
Tontin pinta-ala
2 000 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
PELTONIEMI, 1:17
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 200 m². Osayleiskaavassa ei rakennusoikeudelle määräystä. Kaupungin rakennusjärjestys: jos yleiskaavassa ei ole toisin määrätty, rakennuspaikalle rakennettavien rakennusten kerrosala saa olla enintään 10 % rakennuspaikan pinta-alasta.
Kaavoitustiedot
Osayleiskaava, Rakennuslupa alunperin rakennettu 1920, laajennuslupa 1988, käyttöönottotarkastus. Osayleiskaavassa kaavamerkintä AP/s, Pientalovaltainen asuntoalue. Alue, jolla ympäristö säilytettävä. Kaupungin asemakaava-alueen laajennus Sieppalantien toisella puolella, uusia omakotitontteja tulossa myyntiin ja alueen kunnallistekniikka rakenteilla parhaillaan.
Lisätietoja kaavoituksesta: Loimaan kaupunki, tekn tsto
Rakennukset
Kevyt, peltirakenteinen puuvaja. Hirsirakenteinen pihasauna vuonna 2019, paikalle tuotu, harkkoperustus, harjakatto huopakate, noin 15 m2, tilat: pukuhuone, saunatila
Palvelut
Palvelut: Keskustan palvelut: kaupat, kirjasto, terveyspalvelut ja päivähoito noin kaksi kilometriä, marketit noin kolme kilometriä. Liikenneyhteydet: Hyvät

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Loimaa

Asuinalueena Mäenpää, Loimaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Heli Harteela

Kiinteistönvälittäjä LKV

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Loimaa

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Loimaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.