OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Puutalo-osake | 3h + k + s

Murtomaantie 2-4 as, Raunistula, Turku

Hinta

219 000 €

Koko

86 / 132 m²

Vuosi

1940

Vain 1,5 km kauppatorilta ja olet perillä - Aninkaistensillan kupeesta löydät idyllisen puutaloyhtiön, joka kätkee sisäänsä kymmenen toisistaan poikkeavaa kotia. Talon yksi päätyhuoneistoista etsii nyt uusia asukkaita nauttimaan vanhan ajan tunnelmasta nykyaikaisin mukavuuksin. Kahden makuuhuoneen kodin ehdottomia vahvuuksia on erinomainen pohjaratkaisu ja valoisa olemus. Keittiöön mahtuu ruokapöytä, jonka ääressä istuu mielellään ihailemassa sisäpihan rauhallisia maisemia. Olohuoneen pönttöuunia käytät niin lämmittämiseen kuin tunnelman luontiin. Läpitalon huoneisto tulvii valoa kahdesta suunnasta ja myös päädyn wc-tilaan on sijoitettu pieni ikkuna. Asuntoa on remontoitu viimeisen 15 vuoden aikana runsaasti. Kylpyhuone ja sauna koki muodonmuutoksen vuonna 2008 ja keittiö päivitettiin vastaamaan nykyajan toiveita noin 10 vuotta takaperin. Ilmalämpöpumppu on asennettu olohuoneeseen vuonna 2021. Suuresta 46 m2 kellaritilasta teet itsellesi täydellisen harrastetilan tai hyödynnät varastoimiseen. Kellariin on käynti ulkokautta. Talon sisäpihalta löytyy jokaiselle asukkaalle oma autopaikka, joiden jaosta on sovittu epävirallisesti osakkaiden kesken. Talon päädyssä sijaitseva keinu ja grilli siirtyy asunnon seuraavalle omistajalle. Tätä ihastuttavaa kotia sinulle esittelee Siiri Saikkonen. Puh. 040 136 5686 S-posti: siiri.saikkonen@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
571353
Sijainti
Tyyppi
Puutalo-osake (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
86 m²
Kokonaispinta-ala
132 m²
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
1940
Käyttöönottovuosi
1940
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

199 326,00 €

Velkaosuus

19 674,00 €

Velaton hinta

219 000,00 €

Neliöhinta

2 546,51 €/m²

Vastike

Hoitovastike

313,20 € / kk

Pääomavastike

337,12 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

650,32 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

25,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Sähkönkulutus nykyisellä omistajalla n. 5 500 kWh/vuosi. Yhtiö laskuttaa sähkön osakkeenomistajalta sähkömittarin mukaan. Hoitovastike jakaantuu: asunto 258 euroa ja kellarivastike 55,20.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiö: Lattia laminaatti. Olohuone: Lattia parketti. Makuuhuone 1: Lattia parketti. Makuuhuone 2: Lattia parketti. Sauna: Lattia laatta, seinät paneeli. Kylpyhuone: Laatoitettu. Wc: Laatoitettu.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, erillisuuni, liesitaso, keraaminen liesi, liesituuletin, kaapistot, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkuseinä, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet. Rättipatteri
Säilytystilojen kuvaus
Kellari
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Turku toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöitsijätoimisto Matti Päivärinta Ky
Huolto
Osakkaat
Muuta taloyhtiöstä
Tietoliikenneyhteys, antenni
Tehdyt remontit
Yhtiön rakennukset on peruskorjattu vuosina 1982-1983. Toisen talon peltikatto on uusittu v. 2000. Rakennukset ja peltikatot on maalattu 2004. Kaupunki rakensi meluaidan Raunistulanramppiin, yhtiö jatkoi sitä Tampereentien puolelle v. 2002. Samana vuonna yhtiön savupiiput kunnostettiin. Huoneistojen pinta-alat on mitattu ja muutettu yhtiöjärjestykseen. Yhtiön suuremman talon vesikatto pinnoitettiin v. 2013. Yhtiön suuremman talon kattoa remontoitiin v. 2016. Suuremman talon yksi ulko-ovi ja ikkunoita on uusittu v. 2016. Yhtiössä on suoritettu tonttien salaojitus ja viemäröinti v. 2017 ja myös ison talon vesikatteen uusinta suoritettiin v. 2017. Tontilta kaadettiin kaupungin luvalla kolme puuta. Yhtiön pienen talon vesikate uusittiin v. 2018. Erillistalon huoneiston 10 kokonaissaneeraus v. 2022. Tätä varten jouduttiin ottamaan lainaa. Huoneistojen sähkön alamittareiden hankinta v. 2022. Piippujen sadehattujen asennus v. 2022. Lisäksi on vuosittain suoritettu normaaleja huolto- ja kunnossapitotöitä.. Asunnon remontit: Keittiö remontoitu yli 10 vuotta sitten. Ilmalämpöpumppu asennettu 2021. Kph + sauna remontoitu noin vuonna 2008. Pintaremonttia 2022. Alakerran mh lattia ja katto remontoitu noin 2008.
Tulevat remontit
Päätetyt: Päätetty 4.7.2019 valokuituyhteyden hankinnasta. Myyjän mukaan valokuituyhteys on ollu noin kaksi vuotta käytössä.. Suunnitellut: Kunnossapitotarveselvitys esitetään yhtiökokoukselle 15.3.2024 (ei vielä vahvistettu): Aidan uusiminen, Murtomaantie. Sokkelin kunnostus. Ulkolaudoituksen uusiminen. Ikkunoiden kunnostaminen - osa uusittu. Ulkoportaiden kunnostus.
Energialuokka
F (2018), Laadittu 9.2.2024
Tontin koko
1 830 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Turun kaupunki
Tontin vuokra
3 281,65 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Turun Kaupunki
Tontin vuokra-aika
Vuokrasopimus päättyy 31.12.2049

Asunto Oy Turun Tampereentie 3

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Raunistula, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Siiri Saikkonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.