OP Koti Uusimaa Oy LKV, Mikonkatu

Paritalo | 4h + k + kph + s + wc + parvi (yj:n mukaan 3h + k, 1h + s, kellari)

Komendantinkuja 2 B, Mäkkylä, Espoo

Hinta

549 000 €

Koko

119 / 124,5 m²

Vuosi

1988

Upealla huonekorkeudella varustettu perheasunto! Tämä koti ei jätä ketään kylmäksi. Jo sisään astuessa vinokatot ja upea huonekorkeus tekevät vaikutuksen. Valoa tulvii asuntoon kolmesta ilmansuunnasta sekä kattoikkunoista. Sisääntulokerroksessa on sisustusarkkitehdin suunnittelema keittiö sekä ruokailutila. Muutamaa askelmaa alempana on olohuone, jossa tunnelmaa tuo varaava takka. Olohuoneesta on käynti terassille ja pihalle. Tästä kerroksesta löytyy myös kaksi hyvänkokoista makuuhuonetta ja lisänä parvi, joka toimii vaikkapa lasten leikkipaikkana tai työtilana. Erillinen wc tuo sujuvuutta arkeen. Alakerrassa on upea kylpyhuone poreammeineen sekä sauna. Saunan jälkeen on mukava rentoutua oleskelutilassa, josta löytyy myös apukeittiö viinikappeineen. Tämä alakerran huone taipuu monenlaiseen oleskeluun tarpeen mukaan. Yhtiö seisoo omalla tontilla ja kiinteistöstä on pidetty hyvää huolta. Asumiskustannukset ovat edulliset ja ilmalämpöpumppu pitää sähkönkulutuksen maltillisena. Jokaisella asunnolla on kaksi autopaikkaa käytössä ja valmiudet sähköauton lataukselle ovat olemassa. Koti sijaitsee suositussa Mäkkylässä. Alue on rauhallista, mutta kaikki palvelut, koulut ja päiväkodit ovat lähellä. Liikkuminen on sujuvaa niin julkisilla kuin omalla autolla. Tervetuloa ihastumaan!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
571645
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + kph + s + wc + parvi (yj:n mukaan 3h + k, 1h + s, kellari)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
119 m²
Kokonaispinta-ala
124,5 m²
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
1988
Käyttöönottovuosi
1988
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

549 000,00 €

Velaton hinta

549 000,00 €

Neliöhinta

4 613,45 €/m²

Vastike

Hoitovastike

255,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

255,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vuotuinen sähkönkulutus on nykyisellä asukkaalla viimeisen 12 kk:n aikana ollut keskimäärin 11185 kWh/v ja noin 170 €/kk sisältäen lämmitys- ja taloussähkön. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.

Ei erillistä vesimaksua.

Hallituksella valtuudet kerätä tarvittaessa yksi tai kaksi ylimääräistä hoitovastiketta tai jättää keräämättä yksi tai kaksi hoitovastiketta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili
Pintamateriaali: Keittiö: lattia parketti, seinät maalattu. Olohuone: lattia parketti, seinät maalattu. Makuuhuone 1: lattia parketti, seinät maalattu. Makuuhuone 2: lattia parketti, seinät maalattu. Makuuhuone 3: lattia laminaatti, seinät maalattu. Sauna: lattia laatta, seinät lämpökäsitelty radiatamänty. Kylpyhuone: lattia laatta, seinät mikrosementti. Eteinen: lattia parketti, seinät maalattu. Wc: lattia mikrosementti, seinät mikrosementti. Parvi: lattia puuta, seinät maalattu.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin (integroitu), erillisuuni, induktioliesi, liesikupu hormiin, huippuimuri, mikroaaltouuni (integroitu), astianpesukone (integroitu), kaapistot, viinikaappi alakerrassa (Festivo), kiinteät valaisimet, tasot Coriania.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, poreallas Svedbergs (valumarmoria), peilit, kaapit, pesukoneliitäntä, sähkötoiminen lattialämmitys, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kellari
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattotyypin kuvaus
Harja/pulpetti
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Omatoiminen
Huolto
Osakkaat
Muuta taloyhtiöstä
Kellarikomerot, yhteisantennijärjestelmä
Taloyhtiön autopaikat

10 kpl

Tehdyt remontit
Pihan laatoitus 2007
Katon uusiminen tiilestä peltiin 2013
Salaojien katselmukset vuonna 2020 ja vuonna 2022
Pihakivetyksen painauman ja ajoluiskan kivetyksen korjaaminen 2022
Huoneiston E kulmalta sadevesien ohjauksien korjaus 2022
Ikkunoiden korjaus 2022
Kasvillisuuden poisto talojen seinien vierustoilta, patolevyjen esiin kaivaminen, suodatinkangas ja sepelikerros sen päälle 2023
Huoneistojen C D ja E kattoikkunoiden maalaus sekä huoneistossa C ikkunoiden lisäkorjausta 2023
Lukkojen uusinta 2023
Palovaroittimet hankittu lakimuutoksen mukaisesti 2023. Asunnon remontit: 2015 alakerran rakentaminen, 2016 keittiö, 2019 yläkerran wc.

Omistaja on yhdistänyt huoneistot B ja G (1. kerros ja kellari) samaksi huoneistoksi rakentamalla kulkuyhteyden kerrosten väliin. Muutoksen yhteydessä osakas on purkanut huoneiston B alkuperäisen saunan ja kylpyhuoneen, rakentanut tilalle vaatehuonetilan sekä rakentanut portaikon yhdistämään asuinkerroksia. Samalla osakas on rakentanut uuden WC-, sauna- ja kylpyhuonetilan alakertaan. Rakennuslupa muutoksiin myönnetty 25.1.2010 ja muutostyöt valmistuivat 4.5.2015.
Tulevat remontit
Päätetyt: Elisa Gfast - tekniikkaan perustuva laajakaistaliittymä tilattu taloyhtiölle 2023. Elisa on aloittanut kuidun vedon marraskuussa, vuoden lopussa kuidun sijainti on yhtiön rajakulmilla, työ jatkuu 2024 puolella. Jokainen osakas vastaa liittymähankinnasta ja tarvittavista laitteista omalla kustannuksella.
Aitojen kunnostus 2024
Energialuokka
E (2013), 13.2.2027
Tontin koko
1 779 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Espoon kaupunki, kaavoitus

Asunto Oy Nousukierre

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: ruokakauppa K-Supermarket Derby, Sellon kattavat palvelut, posti Sello, kirjasto Sello, terveysasema Leppävaaran terveysasema. Koulut: Alueella. Päiväkoti: Useita alueella. Liikenneyhteydet: Bussit, juna Leppävaara ja Mäkkylä

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Mäkkylä, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Linda Arveli

Kiinteistönvälittäjä, LKV, OTM, Kaupanvahvistaja

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Mikonkatu

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Mikonkatu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.