Paritalo | 4h, k, s, khh, wc

Terveyskeskuksentie 3 B, Saari, Paimio

Hinta

307 000 €

Koko

115 / 155 m²

Vuosi

2024

Uusi paritalokoti Paimiossa! Tähän tyylikkääseen kiinteistömuotoiseen uuteen paritaloon Saaren alueella Paimiossa pääsee muuttamaan heti. Toinen asunto on jo myyty, joten nyt on juuri oikea aika tulla katsomaan paikalle olisiko tämä uudiskohde kenties teidän perheenne uusi koti. Asuintilat ovat n. 115 m2:n suuruiset. Lisäksi lämmin varasto/ tekninen tila n. 9 m2 ja tilava autokatospaikka. Kerrosala n. 137 m2. Tässä kodissa on mukavat tilat niin lapsiperheelle kuin vaikkapa etätöitä tekevälle pariskunnallekin. Kaikki kolme makuuhuonetta ovat yli 10 neliön suuruisia, joista isoin päämakuuhuone 14,5 m2. Keittiön ruokailutila viihtyisästi avaran olohuoneen vierellä muodostaen ison yhtenäisen kokonaisuuden. Olohuoneen isot ikkunat tuovat luonnonvalon sisätiloihin. Lisäksi löytyy myös mm. erillinen kodinhoitohuone omalla uloskäynnillä, ikkunallinen sauna, kylpyhuone kahdella suihkulla jne. Moderni keittiö on Puustellin laadukkaasta mallistosta ja myös koneistus vastaa tämän päivän vaatimuksia. Löytyy induktioliesitaso liesituulettimella, erillisuuni, integroitu astianpesukone, mikroaaltouuni, sekä erilliset korkeat rosteripintaiset jääkaappi sekä pakastin. Rakennuksessa on lämmitysmuotona ilmavesilämpöpumppu ja lämmönjako tapahtuu vesikiertoisena lattialämmityksenä. Lisäksi hintaan kuuluu myös varaava takka, joka toimii mukavana lisänä kodin lämmityksessä. Tällä yhdistelmällä pysyvät lämmityskulut mukavalla tasolla. Autokatokset ja varastot sijaitsevat rakennuksen keskellä ja jakavat näin järkevästi puoliosuudet. Asuintilat eivät ole toisiaan vasten! Pihalle on rakennettu terassi, jossa kelpaa nauttia Suomen suvesta. Etupihalla tilaa myös talouden toiselle autolle. Oma tontti 2442 m2, joka hallinnanjakosopimuksella jaetaan asuntojen kesken. Kiinteistömuotoisessa paritalossa asut pitkälti kuin omakotitalossa, ei asunto-osakeyhtiön mukanaan tuomia velvoitteita. Molempien puoliosuuksien omistajat hoitavat itse omat kulunsa. Tämä uudiskohde sijaitsee Paimiossa hyvien liikenneyhteyksien varrella ja vain reilun 15 minuutin ajomatkan päässä Turusta ja Salosta. Paimon keskustan palveluihin on matkaa n. 2 km ja kulkuyhteydet moottoritielle, terveyspalvelut, koulut, kaupat, leikkikentät ja urheiluharrastepaikat sijaitsevat mukavalla etäisyydellä. Tämä kodin on rakentanut paikan päällä käsityönä Paimion Ta-LO Oy. Mielelläni kerron lisää ja lähden kohdetta paikalle esittelemään. Muista tutustua myös 3D-esitykseen! Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan! Lisätiedot ja esittelyt: Markku Peikola, 0400 745272 tai markku.peikola@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
571879
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, s, khh, wc
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
115 m²
Kokonaispinta-ala
155 m²
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2024 (Uudiskohde)
Käyttöönottovuosi
2024
Vapautuminen
Vapautuu: Muuttamaan pääsee huhtikuussa 2024.

Hinta

Myyntihinta

307 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Huoneistossa ei ole vielä asuttu, joten toteutuneita kulutustietoja sähkön osalta ei ole saatavilla.

Molemmilla huoneistoilla on omat sähkö- ja vesimittarit. Sähkön osalta jokainen tekee oman sähkösopimuksen sähköyhtiön kanssa. Veden kulutuksesta maksetaan Paimion kaupungille. Paimion veden vuoden 2023 hinnaston mukaan veden hinta on 2,19 € /m3 ja jätevesi 3,28 €/m3 + perusmaksu.

Jätehuollon osalta maksetaan vuosittainen perusmaksu, joka on suuruudeltaan noin 24 euroa. Jokainen tekee oman sopimuksen roska-astian tyhjentämisen osalta. Tyhjennyksen hinta suuruusluokassa 10 euroa/kerta.

Kiinteistövero tarkentuu, kohteen valmistuttua. Karkea suuruusluokka noin 500-700 euroa vuodessa.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Kiinteistömuotoinen uusi paritalo. Kiinteistön hallinnanjakosopimus kirjataan parhaalle etusijalle.

Koko kiinteistölle vahvistettu kaksi 450000 euron suuruista panttikirjaa, jotka kohdistetaan yksi kumpaankin hallinta-alueeseen samalla, kun hallinnanjakosopimus vahvistetaan.

Piha-alueet on tasoitettu ja kulkutiet sorastettu. Muuten piha-alueiden rakentaminen (pintamaat, nurmikot, istutukset) jää uuden omistajan tehtäväksi.

Toinen asunto on myyty. Muuttamaan tähän kotiin pääsee heti.
Lisätietoja kunnosta
Uusi
Energialuokka
  • B (2018)
  • Energiatodistus voimassa 17.11.2031 asti.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö, ilma-vesi-lämpöpumppu Samsung split 9kw. Olohuoneessa keskeisellä paikalla Iso-Maria niminen varaava takka Linnatulen mallistosta.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Puurunko/lautaverhoilu
Pintamateriaali: Sauna: Lattiat laattaa ja seinät kuusipanelia. Lauteet tervaleppää. Kylpyhuone: Kokonaan laatoitettu. Eteinen: Lattia laattaa. Wc: Kokonaan laatoitettu. Asuinhuoneet: Lattia vinyylikorkkia ja seinät maalattu.
Keittiön kuvaus
Varusteina Puustellin kaapistot, korkea jääkaappi, korkea pakastekaappi, erillisuuni, induktioliesitaso, aktiivihiililiesituuletin liesitason yhteydessä, integroitu mikroaaltouuni, integroitu astianpesukone ja pöytätasojen materiaalina laminaatti.
Kylpyhuoneen kuvaus
Saunassa Narvin 9 kw etäohjattava sähkökiuas. Kylpyhuoneessa 2 suihkua ja toinen wc-istuin, erillinen wc, jossa peili sekä allaskaappi. Kodinhoitohuoneessa kaappi- ja tasotilaa pyykkihuollolle, pesukoneliitäntä ja paikka myös kuivausrummulle. Vesikiertoinen lattia kaikissa tiloissa.
Säilytystilojen kuvaus
Ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti. Ruukki Classic
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
577-480-1-33
Tontin pinta-ala
2 442 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Määräosa
Tontin nimi
Saarenkartano,
Kaavoitustiedot
Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), Rakennuslupa 2021. Kaavassa talon edessä rakentamatonta tonttimaata. Kaavamerkintä AP = asuinpientalojen korttelialue.
Lisätietoja kaavoituksesta: Paimion kaupunki
Palvelut
Palvelut: Lähikauppoihin kuten Lidl, K-Supermarket ja S-Market sekä Paimion keskustan muihin palveluihin matkaa n. 2,5 km. Koulut: Kriivarin alakoulu n. 2km Vistan ala- ja yläkoulu n. 2km Paimion lukio n. 4km. Päiväkoti: Useita päiväkoteja lähistöllä. Paimio sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella, vain n. 15 minuutin ajomatkan päässä Turusta ja Salosta. Kulkuyhteydet moottoritielle, terveyspalvelut, leikkikentät ja urheiluharrastepaikat sijaitsevat mukavan lähellä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Paimio

Asuinalueena Saari, Paimio

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Salo

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Salo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.