OP Koti Itä-Suomi Oy LKV, Varkaus

Omakotitalo | 6h, k, ph, s, 2wc, toimistohuone

Riihiniementie 153, Niinimäki, Leppävirta

Hinta

265 000 €

Koko

184 / 230 m²

Vuosi

1984

Ainutlaatuinen koti etsii uusia asukkaita Leppävirralla! Tämä kokonaisuus on harvinaislaatuinen, ison perheen, vuonna -87 valmistunut täystiilinen omakotitalo talousrakennuksineen sekä 26,75 ha maata, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Varsin hyväkuntoisessa talossa on paljon tilaa elää ja harrastaa. Ympäröivät tilukset ovat pääosin metsämaata, talon vieressä on myös peltoalue. Asuintalossa on hulppean kokoinen tupa, kolme makuuhuonetta, keittiö ja vieras wc yläkerrassa. Alakerrassa on kaksi makuuhuonetta, työhuone, wc, saunatilat ja säilytystilaa. Talo lämpenee ilmavesilämpöpumpulla sekä ilmalämpöpumpulla, yläkerrassa on myös takka, leivinuuni ja puuhella. 10 aurinkopanelia tuottavat myös mukavasti käyttösähköä! Pinnat ovat pääosin puuta, joten esim. maalaamalla saat helposti omaa näköä ja väriä sisustukseen. Keittiö on vaaleasävyinen ja siisti, kaappitilaa ja laskutilaa on mukavasti. Makuuhuoneissa on kaappitilaa tai vaatehuone, tai molemmat. Kylpyhuone ja sauna on laatoitettu, kiuas on puulämmitteinen. Tiloja on kaikenlaiselle toiminalle; Unelmoitko eläinten pidosta? Navetta soveltuu monenlaisten eläimien pitoon, hevosillekin korkeus on sopiva, tällä hetkellä siellä onkin 5 karsinaa valmiina ja siellä on tilaa tehdä enemmänkin. Navetassa on myös hyvät säilytystilat hallissa, mistä katto uusittu, navetassa on myös ilmalämpöpumppu. Tila voisi soveltua myös majoitustoimintaan, iso, hyväkuntoinen hirsiaitta, missä on kuusi erillistä huonetta on valmiina majoittamaan. Talousrakennuksia on siis moneen tarpeeseen, edellisten lisäksi on vielä metsästysmaja, koiratarha sekä katos pienkoneille. Ota yhteyttä niin mennään kokemaan tämä paikka paikanpäälle!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
571959
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
6h, k, ph, s, 2wc, toimistohuone
Asuintilojen pinta-ala
184 m²
Kokonaispinta-ala
230 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1984
Käyttöönottovuosi
1984
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

265 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

640,83 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 640,83 €/v

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Energialuokka
  • Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Ilmavesilämpöpumppu. Lämmitysjärjestemä uusittu. ILP tuvassa, aurinkopanelit 10 kpl (navetan katolla), varaava takka ja puuhella.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili
Pintamateriaali: Keittiö: Lankkulattia / maalattu / puupaneli. Olohuone: Lankkulattia / puupaneli / puupaneli. Makuuhuone 1: Lankkulattia / puupaneli / puupaneli. Makuuhuone 2: Lankkulattia / puupaneli / puupaneli. Makuuhuone 3: Lankkulattia / puupaneli / puupaneli. Sauna: Laatta / puupaneli / puupaneli. Kylpyhuone: Laatta / kaakeli / puupaneli. Eteinen: Lankkulattia / puupaneli / puupaneli. Wc: Laatta / kaakeli / puupaneli.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, keraaminen liesi, liesituuletin, leivinuuni, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, puukiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, peilit, peilikaappi, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys kph, s, kiinteät valaisimet.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti. Alkuperäinen kate.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
420-406-2-50
Tontin pinta-ala
267 500 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
Mäntyaho, 2:50
Rasitteet
27.4.2023, MML/218847/74/2023
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Leppävirran kunta. Käytetty rakennusoikeus Rakennuksen tiedot -otteiden mukaan.
Kaavoitustiedot
Yleiskaava, Rakennuslupa 1982. Leppävirran kunta.
Lisätietoja kaavoituksesta: Leppävirran kunta
Rakennukset
Navetta rakennus rv. 1979 n. 250 m2, siporex -tiili. valettu lattia, puimala ja varastotila. Aittarakennus rv 2001, verotustietojen mukaan n. 66m2, höylähirsi, pilariperustus, useita huoneita. Muita talousrakennuksia.
Palvelut
Palvelut: Leppävirran kirkonkylän palvelut n. 30km. Terveyskeskus, kaupat, posti, pankki, kirkko, ravintolat ym. Koulut: Leppävirran ala-aste, ylä-aste ja lukio n. 30km. Päiväkoti: n. 30km. Lähin kauppa, Kaulamon kauppa Konnuslahti n. 23km. Vesileppiksen ja Areenan liikuntamahdollisuudet n. 30km. Liikenneyhteydet: Leppävirta n. 30km, Varkaus n. 30km, Joensuu n. 98km.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Leppävirta

Asuinalueena Niinimäki, Leppävirta

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Veera Neuvonen

Kiinteistönvälittäjä LKV

OP Koti Itä-Suomi Oy LKV, Varkaus

OP Koti Itä-Suomi Oy LKV, Varkaus

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.