OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Omakotitontti

Juvelankatu 22, Vehmainen, Tampere

Hinta

159 000 €

Koko

1 061

OP Koti tuntee Tampereen hyvät tontit! Loistavalla sijainnilla Vehmaisissa tasainen 1061 m2:n tontti omakotitalolle. Tällä sijainnilla tontteja on hyvin harvoin myynnissä. Rakennusoikeutta on kokonaisuudessaan 212 kerros m2. Tontilla sijaitsee purettava rakennus. Lähikauppa, koulu ja päiväkoti ovat aivan lähietäisyydellä. Kaukajärven uimarantaan ja talvisin hiihtoladuille on myös lyhyt matka. Erinomaiset liikenneyhteydet Tampereen keskustan ja Kangasalan suuntiin. Lisätiedot: Jyri Seljavaara 050 389 6803 ja Kirsi Muilu 050 389 6836

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
571987
Sijainti
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

159 000,00 €

Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Myydään tonttina, jolla sijaitsee purettava rakennus. Purkukustannuksista vastaa ostaja ja ne on huomioitu hinnassa.

Vesi- ja viemäriliittymät eivät sisälly kauppaan. Liittymismaksuja on alettu periä vasta 2001 jälkeen rakennetuilta kiinteistöiltä. Uudisrakentamisesta peritään hinnaston mukainen liittymismaksu.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
837-45-4515-6
Tontin pinta-ala
1 061 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Rasitteet
Ei ole
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 212 m². Tampereen kaupungilta saadun tiedon mukaan: Rakennusoikeutta on yhteensä 212 k-m2. Omakotitalolle noin 180 m2 ja talousrakennukselle noin 32 m2. Tontin jakaminen ei ole tontin koon vuoksi mahdollista. Paritalo voisi olla mahdollista ympäristön mittakaava huomioiden, mutta sen arvioiminen edellyttää suunnitelmia, joita käsitellään kaavaharkintakokouksessa.
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako), yleiskaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Tampereen kaupunki
Palvelut
Palvelut: K-Market Vehmainen n. 450 m. Koulut: Lähellä. Vehmaisten koulu n. 500 m. Päiväkoti: Lähellä. Vehmaisten päiväkoti n. 500 m. Kaukajärven uimaranta, urheilukenttä ja jääkiekkokaukalo lähellä. Liikenneyhteydet: Erinomaiset. Pysäkit lähes vieressä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Vehmainen, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jyri Seljavaara

Kiinteistönvälittäjä, LKV

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.