OP Koti Uusimaa Oy LKV, Vantaa

Kerrostalo | 3h, kt, kph, r.parv.

Kaivokselantie 5 M, Kaivoksela, Vantaa

Hinta

209 000 €

Koko

64 m²

Vuosi

2019

Ylimmän kerroksen kulmahuoneisto! Kaunis ja valoisa huoneisto ylimmässä, seitsemännessä kerroksessa ranskalaisella parvekkeella! Tämä erinomaisella sijainnilla oleva koti on hyvässä kunnossa ja yhtiö on melko uusi, eikä tiedossa ole merkittäviä korjauksia. Molempien makuuhuoneiden yhteydessä on vaatehuone. Autohallipaikka myydään erillisinä osakkeina velattomaan hintaan 7 500euroa.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 28.4. 12:30 - 13:00
Esittelijänä Tarja Ala-Leppilampi
p. 0400 790 780

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
572429
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, kt, kph, r.parv.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
64 m²
Kokonaispinta-ala
64 m²
Kerrokset
7/7 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
2019
Käyttöönottovuosi
2019
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

65 830,07 €

Velkaosuus

143 169,93 €

Velaton hinta

209 000,00 €

Neliöhinta

3 265,63 €/m²

Vastike

Hoitovastike

236,80 € / kk

Pääomavastike

1 207,80 € / kk

Erityisvastike

255,36 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 699,96 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Vesimaksu 20,00 €/hlö/kk, saunamaksu 20,00 €/kk, autopaikka 16,00 €/kk. Rahoitusvastike koostuu rahoituslainasta. Vesimaksu 20€/kk/hlö on ennakkomaksu, joka tasataan todellisen kulutuksen mukaan. Vesimaksu kylmä 4,50€/m3 ja vesimaksu lämmin 10€/m3. Mediavastike 3€/kk. Saunavuoro (ulkopuolinen) 25€.

Tontti lunastettavissa viimeisimmän elinkustannusindeksin mukaan noin 72 800 euron hintaan. Hinta tarkistetaan mahdollisen lunastamisen yhteydessä.

Hallitukselle annettu valtuudet tarvittaessa periä tai jättää perimättä enintään kahden (2) kuukauden hoito- ja/tai rahoitusvastiketta vastaavan summan.

Autohallipaikka AP366 myydään erillisinä osakkeina velattomaan hintaan 7 500euroa - hidaslatausmahdollisuus.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
On. Ranskalainen parveke. Olohuoneen ja yhden makuuhuoneen näkymät noin luoteeseen.
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Yhtiön huoneistojen ja osakashallinnassa olevien muiden tilojen alkuperäisiin rakennussuunnitelmiin kuulumattomien, joko
rakennusvaiheen aikana huoneistokohtaisena muutos-/lisätyönä tai osakkeenomistajien jälkikäteen rakentamien tai asentamien/asennuttamien rakenteiden, rakennelmien ja laitteiden osalta on korjaus-, kunnossapito-, huolto-, vahinko- ja
muu vastuu kyseisen huoneiston tai tilan hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajalla. Tällaisia rakenteita, rakennelmia ja
laitteita ovat esimerkiksi takat hormeineen, parveke- ja terassilasitukset, ilmanvaihdon muutokset, lauhduttimet, hanat.

Yhtiön hallintaan jäävät parkkihallissa sijaitsevat LE-autopaikat 433 ja 395.

Varastotiloissa ei ole lupa varastoida paloturvallisuutta tai muuta turvallisuutta vaarantavia aineita tai materiaaleja.

Yhtiöllä on oikeus käyttää Kiinteistö Oy Vantaan Pumppupuiston Parkin hallinnassa olevan tontin 12 leikkivälineitä, pyöräpaikkoja,
ulkoiluvälinevarastoa ja jätepistettä. Yhtiö on allekirjoittanut yhdessä korttelialueen muiden omistajayhtiöiden kesken yhteisjärjestelysopimuksen ja se on kirjattu Vantaan kaupungin yhdyskunta- ja ympäristöpalveluissa. Yhtiö on osakkeenomistajana Kiinteistö Oy Vantaan Pumppupuiston Parkki -nimisessä yhtiössä, joka on perustettu pysäköintiyhtiön ja
yhteisten piha-alueiden hallintaa varten. Em. yhtiön osakekanta on jaettu 538 kpl A-osakkeeseen, jotka oikeuttavat autosuojapaikkojen hallintaan ja 30390 kpl B-osakkeeseen, jotka oikeuttavat yhteisen piha-alueen käyttöön. As Oy Vantaan Mittari omistaa 89 kpl A-osakkeita ja 4080 kpl B-osakkeita.

Yhtiö hallitsee vuokraoikeuden nojalla kiinteistöllä 92-16-131-12 sijaitsevaa saunarakennusta hallinnanjakosopimuksen mukaisesti.

Yhtiö on aloittanut kameravalvonnan kellaritiloissa yhtiökokouksen 31.3.2022 päätöksen mukaisesti.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Keittiö: seinät maali, lattia laminaatti. Olohuone: seinät maali, lattia laminaatti. Makuuhuone 1: seinät maali, lattia laminaatti. Makuuhuone 2: seinät maali, lattia laminaatti. Kylpyhuone: seinät ja lattia laatoitettu. Eteinen: seinät maali, lattia laminaatti.
Keittiön kuvaus
Jenkkikaappi integroitu, erillisuuni, liesitaso induktio, liesituuletin, astianpesukone integroitu, kaapistot, irralliset saarekkeet, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone, suihku, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys sähköinen, kiinteät valaisimet. Suihkuovet
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kellari
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumikermi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö Tahkola Helsinki Oy/Jussi Uusiniemi, jussi.uusiniemi@kiinteistotahkola.fi
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Sauna, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, ulkoiluvälinevarasto, irtainvarastot, tekninen tila - sähköpääkeskus
Taloyhtiön autopaikat

89 kpl

Tehdyt remontit
2023 asennettu varmuuslukko.
Tulevat remontit
Suunnitellut: Kunnossapitotarveselvitys
Tämä on asunto-osakeyhtiölain 6 luvun 3§:n tarkoittama hallituksen kunnossapitotarveselvitys, josta ilmenee seuraavan viiden vuoden kunnossapitotarve. Kunnossapitotarve vaikuttaa olennaisesti osakehuoneiston käyttämiseen, yhtiövastikkeeseen tai muihin osakehuoneiston käytöstä aiheutuviin menoihin. Yhtiökokous merkitsee hallituksen selvityksen tiedoksi. Käynnistettävien toimenpiteiden suunnittelusta, toteutuksesta ja rahoituksesta päätetään yhtiökokouksessa erikseen. Hallituksen selvityksen mukaan seuraavien viiden vuoden aikana on sen tiedossa seuraavat korjaukset, jotka vaikuttavat oleellisesti huoneistojen käyttämiseen ja yhtiövastikkeeseen:
Taloyhtiö on valmistunut 2019. Tiedossa ei ole merkittäviä taloyhtiön vastuulla olevia korjaustarpeita.
Rakennuttaja Lehto on ilmoittanut konkurssista 6.2.2024. Yhtiön hallitus selvittää sen vaikutuksia 10-vuotisvastuun korjauksiin.
Energialuokka
B (2018), Voimassa 5.12.2029 saakka.
Tontin koko
1 312 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Vantaa kaupunki
Tontin vuokra
137 670,63 € / vuosi
Tontin vuokraaja
FIM Tonttirahasto I Ky
Tontin vuokra-aika
Vuokrasopimus päättyy 25.6.2068

Asunto Oy Vantaan Mittari

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: S-Market Kaivoksela noin 600m., Lidl - Vantaa, Kaivoksela noin 1,1km. Kauppakeskus Myyrmannin noin 3km. Posti Kaivokselan Shell noin 250m, Myyrmäen kirjasto noin 1,9km ja Myyrmäen terveysasema 1,7km. Koulut: Kaivokselan koulu (luokat 1-6) noin 550m., Uomarinteen koulu (luokat 1-6) noin 1,6km, Kilterin koulu (luokat 7-9) noin 1,6 km). Vaskivuoren lukio noin 1,6km. Vantaan kuvataidekoulu/ Myyrmäkitalon toimipiste noin 1,5 km. Päiväkoti: Alueella useita. Kaivokselan liikuntapuisto noin700m. Liikenneyhteydet: Bussipysäkit ovat lähellä. Hyvät liikenneyhteydet omalla autolla.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Kaivoksela, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tarja Ala-Leppilampi

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Vantaa

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.