Omakotitalo | 3h, k, khh, kph, s, wc

Rekijoentie 987, Kiikalan Rekijoki, Salo

Hinta

155 000 €

Koko

92,5 / 95 m²

Vuosi

1994

Tervetuloa upeaan maaseututaloon, joka tarjoaa kaiken, mitä maaseutuasumiselta voi toivoa! Tämä viehättävä koti sijaitsee rauhallisella maaseudulla, ja se on suunniteltu täydelliseksi keitaaksi niille, jotka arvostavat luonnonläheisyyttä ja omaa rauhaa. Vehreä pihapiiri luo viihtyisän ympäristön niin rentoutumiseen kuin yhdessäoloonkin. Useat ulkorakennukset tarjoavat runsaasti tilaa erilaisille harrastuksille ja säilytykselle. Voit toteuttaa unelmiasi käyttäen tilaa työpajana, varastona, auton ropauspaikkana... Jos rakastat luontoa, tämä paikka on täydellinen sinulle. Kiinteistöön kuuluu peräti 4 hehtaaria metsää, jotka kutsuvat tutkimaan ja retkeilemään. Lisäksi 1 hehtaarin pelto tarjoaa mahdollisuuden omavaraiseen elämäntapaan tai vaikkapa maiseman kauniiseen hyödyntämiseen. Tämä talo on enemmän kuin pelkkä koti. Se on elämäntapa. Oma rauha, luonnonläheisyys ja mahdollisuus toteuttaa unelmia ulkorakennuksissa antavat sinulle tilaisuuden elää elämää juuri niin kuin haluat. Älä jää paitsi tästä ainutlaatuisesta tilaisuudesta! Tähän kotiin voi tutustua myös etänä! Klikkaa itsesi sisään virtuaaliesittelyyn ja astu peremmälle. Voit tutustua asunnon tiloihin 3D-esityksen kautta, aivan kuten olisit paikan päällä. Tulen mielelläni esittelemään tätä kotia yksityisesittelynä, soita niin sovitaan aika. Annele Koivunen 044 770 1332 tai annele.koivunen@op.fi Myös muut kuusi välittäjäämme ovat käytössäsi tämän kodin myynnissä. Onko asuntosi vielä myymättä? Ota yhteyttä, niin laitetaan sen myynti alulle. Meiltä saat kodillesi myyntivoimaa seitsemän välittäjän voimin.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
572760
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, khh, kph, s, wc
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
92,5 m²
Kokonaispinta-ala
95 m²
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1994
Käyttöönottovuosi
1994
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

155 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

250,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkön kulutus perustuu yhden hengen kulutukseen. Lämmitykseen on käytetty paljon puita.
Kiinteistövero: 250 €

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Lisätietoa huoneistosta/rakennuksesta: Huolella pidetyt rakennukset.
Muut lisätiedot: Metsää noin 4 ha. Puustoarvion saa välittäjältä.
Energialuokka
  • D (2018)
  • Energiatodistus on voimassa 16.09.2033 asti.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. lisäksi puu
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Lautaverhoilu
Pintamateriaali: Keittiö: Seinät tapetoitu/välitilakaakeli, vinyylilaminaatti. Olohuone: Seinät tapetti, vinyylilaminaatti uusittu 3v sitten. Makuuhuone 1: Seinät tapetti, laminaattilattia. Makuuhuone 2: Seinät tapetti, muovimatto. Kodinhoitohuone: Seinät kaakeli/paneeli, laattalattia. Sauna: Seinät paneloitu, laattalattia. Kylpyhuone: Seinät kaakeli, laattalattia. Wc: Seinät kaakeli/tapetti, laattalattia.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, sähköliesi, liesituuletin, leivinuuni, astianpesukone, kaapistot, joissa pyökkiovet. Tilava erillinen tupakeittiö, jossa lämmöntuojana leivinuuni/takka.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, puukiuas, sähkökiuas mahdollisuus, kylpyhuone, suihku, pesukoneliitäntä kodinhoitohuoneessa. Lattialämmitys kodinhoitohuoneessa ja kylpyhuoneessa, Erillinen wc.
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistoja
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
734-704-2-3
Tontin pinta-ala
60 420 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Hyvin hoidettu pihapiiri. Tasainen piha, peltoa ja metsää.
Tontin nimi
Luoma, 2:3
Rasitteet
Tierasite sekä -oikeus, vesijohtorasite
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Salon kaupunki rakennusvalvonta. Rakennusvalvonnasta ei ole saatavilla loppukatselmuspöytäkirjaa asuinrakennuksesta, Digi- ja väestötietoviraston (DVV) ylläpitämään väestötietojärjestelmään asuinrakennuksen valmistumisvuodeksi on merkitty on 1994. Kunnan tekninen toimi ilmoittaa ja ylläpitää väestötietojärjestelmään merkittyjä tietoja rakennuksista.
Kaavoitustiedot
Kaavoittamaton, maakuntakaava, Rakennuslupa 1991. Salon kaupungin rakennusjärjestys ohjaa rakentamista maakuntakaavan lisäksi, silloin kun alueella ei ole voimassa olevaa yleis- tai asemakaavaa.
Lisätietoja kaavoituksesta: Salon kaupunki, p. 02 778 5105
Rakennukset
Vuonna 1987 valmistunut ja loppukatselmoitu viljankuivaamo/viljansäilytysrakennus. Viljankuivaamon/viljansäilytysrakennuksen kerrosala on rakennuspiirustusten mukaan 142m2.
Palvelut
Palvelut: Lähin ruokakauppa 5km Kiikalan Sale, kirjasto, terveysasema, leikkipuisto, pankki ja apteekki noin 5 km päässä. Salon keskustan kaikki palvelut noin puolen tunnin autoamatkan päässä. Koulut: Alakouluun noin 6 km, muut oppilaitokset Salon keskustassa ja Somerolla. Päiväkoti: Kiikalan keskustassa. Liikenneyhteydet: Saloon paikkurit
Ranta
  • Oikeus vesialueisiin

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Salo

Asuinalueena Rekijoki, Salo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Salo

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Salo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.