OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Omakotitalo | 5h + k + th + 2xtkh + khh + 3xwc + ph + s + 2xat

Perkontie 10, Vuorenpää, Nousiainen

Hinta

228 000 €

Koko

202 / 304 m²

Vuosi

1978

Toimiva talo hyvällä sijainnilla! Tämä myytävä kohde sopii erinomaisesti perhe asunnoksi. Asunto tarjoaa tilavan ja avaran oleskelutilan sekä käytännöllisen huonejaon, joka mahdollistaa monipuolisen sisustamisen ja asumisen.Tämä asunto vastaa vaativankin asukkaan tarpeita. Keittiö on varusteltu laadukkaasti, ja siellä on mm. induktioliesi, erillisuuni ja astianpesukone sekä leivinuuni, jossa energiaa säästäen valmistat monet ruuat. Olohuoneen korkealla oleva valoikkuna ja viistokatto pitävät huolen valoisuudesta ja tilantunnusta. Asunto on suunniteltu muutenkin avaraksi. Asuintilaa on runsaasti, yhteensä 202,0 m², ja lisäksi muita tiloja on 102,0 m². Yhteensä tilaa on siis 304,0 m². sekä asuntoon kuuluu kaksi autotallia. Sauna, jossa on puukiuas, on tunnelmallinen ja rentouttava paikka rentoutua. Asunnosta löytyy myös varaava takka, joka luo tunnelmaa ja lämpöä talven kylmiin päiviin. Tämä perheasunto sijaitsee Nousiaisten Nummella, omalla 1 360 m² tontilla. Asuinalue on erittäin suosittu. Ympäristö on rauhallinen ja viihtyisä. Asuinalue sopii erinomaisesti kaikille, jotka haluavat nauttia maaseudun eduista, mutta kuitenkin noin 20 min ajomatkan päässä, Turusta E 8 tietä pitkin. Kuntotarkastus on tehty 14.3.2022, Raportti on nähtävillä näytöillä, emme lähetä raporttia sähköpostissa, kuin vasta sen jälkeen, kun on ensin tutustunut taloon. Varaa oma esittelyaikasi ja tutustu tarkemmin tähän taloon! Esittelyt ja lisätiedot: Kirsi Kytömaa puh.040 1565 706 kirsi.kytomaa@op.fi Tarvitsetko apua oman asuntosi myynnissä? Ota yhteyttä välittäjäämme, niin autamme sinua mielellämme.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
573450
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h + k + th + 2xtkh + khh + 3xwc + ph + s + 2xat
Asuintilojen pinta-ala
202 m²
Kokonaispinta-ala
304 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1978
Käyttöönottovuosi
1978
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

228 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

479,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lämmitys: Öljy 1500-1800 litraa. Sähkö: taloussähkö 7000 kWh/v. Vesi ja jätevesi: 40€/kk. Puhtaanapito: hinnaston mukaisesti. Kiinteistövero: 479,00 €. . Nykyisellään sähkön kulutus, sisältäen taloussähkön n. 7000 kWh/vuosi + polttopuut noin 15m3 ( yhden hengen talous)
Sähkön kulutus: pörssisähkö + 0,59 snt/kWh, perusmaksu 4,90€/kk, sähkönsiirto ja sähkövero. Kuukausimaksu noin 150€
Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta. Esitetyt asumiskustannukset perustuvat nykykäyttöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia, riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista sekä palveluntarjoajasta.
-Nuohouskulut
-Lainhuudatus
-Varainsiirtovero 3%
Kiinteistövero: 479,00 €

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
Alkuperäinen rakennusvuosi 1978, laajennus v.1998
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Tyydyttävä
Energialuokka
  • Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
öljy. lämmityskattila öljy/puu (sähkövastus, ei kytketty),Öljysäiliön sijainti:autotallissa,Kattilan valmistusvuosi:v.1979
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Puurunko, tiiliverhous, rakennuslupa laajennukselle v.1992, käyttöönotto v.1998
Pintamateriaali: Keittiö: lattia laatta, seinät maalattu. Olohuone: lattia parkettia, seinät tapettia. Makuuhuone 1: lattia parkettia, seinät tapettia. Makuuhuone 2: lattia muovimattoa, seinät tapettia/maalattu. Makuuhuone 3: lattia muovimattoa, seinät tapettia/maalattu. Kodinhoitohuone: lattia laattaa, seinät kaakelia. Sauna: lattia laattaa, seinät paneelia. Kylpyhuone: lattia laattaa, seinät kaakelia. Eteinen: lattia laattaa, seinät maalattu /lasikuitutapetti. Askarteluhuone: lattia laatta, lasikuitutapetti. Wc: laatoitettu. Makuuhuone 4: lattia muovimattoa, seinät tapettia.
Keittiön kuvaus
Jääviileäkaappi v.2013, jääkaappipakastin v.2013, erillisuuni v.2016, induktioliesi v.2016, liesituuletin, astianpesukone v.2013, kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali kivitasot.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, puukiuas, kylpyhuone,suihku erillinen wc 3x, 3x, peilikaappi wc, pesukoneliitäntä khh+ph, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti. alkuperäisellä osalla ei aluskatetta
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
538-428-13-33
Tontin pinta-ala
1 360 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
TONTTI 18/2,
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 273 m².
Kaavoitustiedot
Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), Rakennuslupa . Omakotirakennusten korttelialue
Lisätietoja kaavoituksesta: Nousiaisten kunta
Palvelut
Palvelut: Nousiaisten keskustassa n. 1,5 km mm. K-Market, KIrjasto, Pizzeria, Baari, S-Market n. 1,5 km, jonka yhteydessä Apteekki. Koulut: Henrikin yhtenäiskoulu 1-9 lk n. 2 km, Nousiaisten lukio n. 2 km. Päiväkoti: Päiväkoti Nuppula n. 1 km, Päiväkoti Vappula n. 2,5 km. Kuntosali n. 3,5 km, Liikuntahalli Nouste Areena n. 1,7 km, jossa mm.lentopallo, salibandy, futsal, koripallo, tennis, sulkapallo, Mikko Rantasen frisbeegolf-rata n. 3 km, Rästäsmäen pururata n. 3 km, Falkinkosken Uimala, jossa myös kylmäuintia n. 10 km, Valpperin Urheilu- ja hiihtokeskus n. 15 km, Kuhankuonon retkeilyreitistö n. 25 km,. Liikenneyhteydet: Bussipysäkki (Maskuntie) n. 1 km, TLO:n linjat 117-119, Nousiainen-Turku

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Nousiainen

Asuinalueena Vuorenpää, Nousiainen

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kirsi Kytömaa

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.