OP Koti Uusimaa Oy LKV, Hakaniemi

Paritalo | 2h + kph + terassi + piha (YJ mukaan: 1h + kt + alkovi + työtila)

Kalastajanpolku 10 B, Viikinranta, Helsinki

Hinta

315 000 €

Koko

45,5 / 55,5 m²

Vuosi

2017

Lähestulkoon täydellinen koti! Tästä kuvan kauniista kodista löytyy kaikki mitä kodilta toivoa voi. Luonnonläheinen ja rauhallinen sijainti meren äärellä yhdistettynä erittäin korkeatasoiseen asumiseen toimivat harvoin näin hyvin yhdessä. Tämä paritalon alempi kerros on tehty ihmisille, jotka arvostavat laatua, huippuunsa hiottua designia ja modernia kauneutta. Vuonna 2017 valmistunut asunto on pidetty erinomaisessa kunnossa. Heti eteisessä on A.S Helsingön eteiskaappi ulkovaatteille ja huoneiston lattiat ovat kauttaaltaan laadukasta Timberwisen Classic Sky White tammiparkettia. Hyvin varusteltu ja tasokas keittiö on Kvikin. Kätevän saarekkeen ansiosta laskutilaa löytyy runsaasti. Kaikki Siemensin hiljaiset kodinkoneet ovat integroitu tehden keittiöstä saumattoman tyylikkään kokonaisuuden. Savon tehokas liesituuletin käynnistyy kätevästi kauko-ohjaimella aina kun tarvitset sitä. Olohuoneen toinen seinämä on yhtä suura ikkuna-alaa päästäen auringon valon kutsuvasti tulvimaan asuntoon. Asunnon kattovalaistus on hyvin suunniteltu ja epäsuorat spotit luovat asuntoon erityisen lämpöisen tunnelman. Ruokailutilaan rakennettu tyylikäs mikrosementtiseinä jakaa tilaa kauniisti ja samaan värimaailmaan kuuluu myös Laura Seppäsen suunnittelema ruokapöytä ja designpalkinnon voittanut Toshiba Haori-ilmastointilaite. Asunnon viimeistelyn kruunaa Wallarkin listat ja koristelistat. Makuuhuone on hiljainen ja parisängyn viereen mahtuu sievät yöpöydät. Kvikin vaatekaappi on mittatilaustyönä teetetty, jotta säilytystilasta saadaan kaikki irti. Tasokkaassa ja suuressa kylpyhuoneessa on tyylikäs Ferm Living kylpyhuonekaappi, joka jättää hyvin tilaa pesukoneelle. Asuntoon kuuluu myös oma lasitettu terassi ja oma piha. Voit nauttia aamupalastasi joko omalla suojaisalla terassilla tai marmorilaattojen päällä auringon paisteessa. Alue on poikkeuksellisen rauhallinen ja sinne johtava tie on yksityinen. Asuntoon ei myöskään tarvitse avaimia, vaan sisäänkäynti tapahtuu oman henkilökohtaisen ovikoodin avulla. Asunnon sijainti on mitä parhain, sillä ulkoilumahdollisuudet ovat vertaansa vailla. Pääset hetkessä Helsingin parhaille lenkki- ja hiihtopoluille ja Lammassaaren pitkospuut ja ulkoilureitit ovat vain pienen kävelymatkan päässä. Vanhankaupunginkosken varrella on lukuisia ihastuttavia kävelyreittejä ja kaikki Arabian ja Viikin palvelut ovat lähellä. Jokaisella asunnolla on oma varastokomero ja asunnon yhteydessä myydään oma lämmin autotalli erillisellä osakkeella. Huoneiston vastike on erittäin kohtuullinen, joten asumiskustannukset ovat matalat. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan tähän uskomattoman kauniiseen ja hurmaavaan kotiin!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
573535
Sijainti
  • Helsinki Viikinranta
  • Kalastajanpolku 10 B, 00560 HELSINKI
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + kph + terassi + piha (YJ mukaan: 1h + kt + alkovi + työtila)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
45,5 m²
Kokonaispinta-ala
55,5 m²
Kerrokset
1/3
Rakennusvuosi
2017
Käyttöönottovuosi
2017
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

315 000,00 €

Velaton hinta

315 000,00 €

Neliöhinta

6 923,08 €/m²

Vastike

Hoitovastike

200,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

200,00 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

25,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu 25,00 €/hlö/kk. Muut lämmityskulut: Käyttäsähkö osakkaan oman kulutuksen mukaan. Vesimaksuennakko, tasataan kerran vuodessa.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Yhtiö on siirtänyt osakeluettelon MML:n sähköiseen huoneistotietojärjestelmään. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään Maanmittauslaitokselta kahden (2) kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Keittiö: Lattiat lankkuparkettia (Timberwise Classic White), välitila laatta, maalattu. Olohuone: Lattiat lankkuparkettia (Timberwise Classic White), maalattu. Makuuhuone 1: Lattiat lankkuparkettia (Timberwise Classic White), maalattu. Kylpyhuone: Laatta,laatta.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, erillisuuni, induktioliesi, liesituuletin SAVO, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet. Kodinkoneet Siemens
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone, suihku, suihkuseinä, peilit, pesukoneliitäntä, lattialämmitys. Ferm living kylpyhuonekaappi.
Säilytystilojen kuvaus
Ulkovarasto, (lämmin verkkovarasto)
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Talotili Oy info@talotilioy.fi 0207 488 359
Huolto
Osakkaat
Muuta taloyhtiöstä
Urheiluvälinevarasto, kaapeli-TV
Taloyhtiön autopaikat

6 kpl, 2 kpl

Tehdyt remontit
2018 Rakennukset ja ulkoalueet valmistuneet ,2022 Asennettu lämpökaapelit terassien kaivoihin kaivojen jäätymisen
estämiseksi sekä rakennuttajien takuukorjauksina korjattu autotallien yläpuolella sijaitsevien terassien bitumipinnotteiden reunasaumoja vesivuotojen ehkäisemiseksi autotalleihin. Autotallien sisäpuolisten seinien pinnoitekorjaukset valmistuvat
rakennuttajien takuukorjauksina tammikuussa 2023. Räystäspeltien kiinnitysten tutkimus ja ehdotuksena on kiinnitysten
parantaminen sopivan ajan puitteissa.. Asunnon remontit: Parketin asennus 2021.
Tulevat remontit
Päätetyt: 2023-2028: Ei tulevia remontteja.. Suunnitellut: 2023-2028: Ei tulevia remontteja. Kunnossapitotarpeet päivitetään vuosittain yhtiökokouksessa.
Energialuokka
C (2013), Viimeinen voimassaolopäivä: 6.1.2025
Tontin koko
1 201 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Helsingin kaupunki p. 093101691 ja kartta.hel.fi

Asunto Oy Helsingin Kalastajanpolku 10

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Alepa Viikinmäki, K-Market Toukola, Prisma Viikki , Lidl ja S-Market Arabia. Koulut: Viikinmäen koulu, Koskelan ala-aste , Käpylän ruotsinkielinen ala-aste , Arabian peruskoulu. Päiväkoti: Päiväkoti Mörrintupa. Liikenneyhteydet: Bussi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Axel Schroderus

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Hakaniemi

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Hakaniemi

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.