OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Puutalo-osake | 4h + k + kph / s + khh + 2 x wc + varasto

Palomäentie 33 A, Pyynikki, Tampere

Hinta

458 000 €

Koko

141 m²

Vuosi

1921

OP Koti tuntee Pyynikin parhaat paikat! Seuraaville asukkaille vapautumassa kaunis puutalo-osake, rauhalliselta ja suositulta Palomäentieltä, aivan Pyynikinharjun vierestä. Tämän asunnon pohjaratkaisu on uniikki ja helposti muokattavissa oman maun mukaan. Tämän kodin yläkerrassa remontoitu laadukas Puustellin keittiö, yksi makuuhuone, erillinen WC ja reippaan kokoinen olohuone, jossa on tunnelmallinen alkuperäinen kaakeliuuni. Alakerrassa on kaksi makuu/oleskelutilaa, kylpyhuone ja sauna, WC ja kodinhoitotila. Säilytystilan riittävyydestä pitävät huolen alakerrassa kaksi varastokomeroa, joita käytetään vaatehuoneina tällä hetkellä, erillinen n. 6m2 lämmin varasto ja reipas määrä kaappitilaa. Asunto Oy Ilomäki on vuonna 1921 valmistunut arvostettu taloyhtiö, joka koostuu kolmesta tunnelmallisesta puutalosta, joissa jokaisessa asuu neljä perhettä. Jokaisen huoneiston käytettävissä on piha-alue. Taloyhtiöstä on vuosien saatossa pidetty hyvää huolta, ja viimeisimpänä remonttina peltikatteet uusittu vuonna 2022. Sijainti on rauhallisella alueella, kuitenkin lähellä Tampereen keskustan kattavaa palveluvalikoimaa. Kotiovelta vain n. 1,5km matka keskustorille. Autolle löytyy paikka taloyhtiön takapihalta, ja vaivattoman etäisyyden päässä myös bussi- ja ratikkapysäkki. Varaa oma yksityisesittelyaikasi vaikka heti : Jesse Ouni / 040 5090 296 / jesse.ouni@op.fi tai Virpi Sini / 040 7406 047 / virpi.sini@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
574124
Sijainti
Tyyppi
Puutalo-osake (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + kph / s + khh + 2 x wc + varasto
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
141 m²
Kokonaispinta-ala
141 m²
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
1921
Käyttöönottovuosi
1921
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

423 459,87 €

Velkaosuus

34 540,13 €

Velaton hinta

458 000,00 €

Neliöhinta

3 248,23 €/m²

Vastike

Hoitovastike

562,10 € / kk

Pääomavastike

171,55 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

733,65 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

19,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu 19,00 €/hlö/kk, sähkölämmitys 108,00 €/kk 10037 kWh/v. Hoitovastike ja rahoitusvastike ovat neliöperusteisia. Rahoitusvastikkeen maksu perustuu jäljelläolevaan lainaosuuteen tehdyistä remonteista. Hoito- ja rahoitusvastikkeen peruste on 73m2.

Alakerrassa on sähkölämmitys ja sähkönkulutus on vuonna 2023 ollut n. 10037 kWh / 108,00 euroa/kk (kaksi aikuista). Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö. Alakerrassa on kylpyhuoneessa sekä kodinhoitotilassa sähkötoiminen lattialämmitys, muualla alakerran huoneissa sähköpatterit.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Pääasiallinen rakennusmateriaali on hirsi/puu.
Pintamateriaali: Yläkerta Keittiössä: Forbon Linoleum Click laattalattia, välitila laattaa ja seinät tapetoitu Olohuoneessa: Forbon Linoleum Click laattalattia, seinät tapetoitu Makuuhuoneessa: Forbon Linoleum Click laattalattia, seinät tapetoitu Eteinen: Forbon Linoleum Click laattalattia, seinät tapetoitu WC: Laattalattia, seinät tapetoitu Alakerta Alakerran makuu- / oleskelutiloissa : Lautalattia, seinät maalattu Kodinhoitotilassa: Laattalattia, seinät maalattu Saunassa: Laattalattia, seinät paneloitu Kylpyhuoneessa ja WC:ssä: Laattalattia, seinät laatoitettu
Keittiön kuvaus
Keittiössä : jääkaappipakastin, integroitu erillisuuni ja induktiotaso, liesituuletin, astianpesukone (2023 uusittu), kaapistot ja kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneessa : Kaksi suihkua, sauna sähkökiukaalla, WC, kylpyamme, pyyhepatteri, pesukoneliitäntä, kaapisto, peili, kiinteät valaisimet ja sähkötoiminen lattialämmitys. Erillinen WC : Peili, allaskaappi sekä kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Varasto n. 6m2, kaappitilaa ja vaatehuonekäytössä kaksi varastoa
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Tampere toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Tammer-Isännöinti Oy / Janne Jaakkola
Huolto
Osakkaat
Muuta taloyhtiöstä
Kaapeli-TV
Tehdyt remontit
2008 Kaukolämpöliittymä, tuuletusparvekkeet ja ulko-ovet uusittu
2009 vesikattojen bitumointi ja kattovarusteet, yläpohjan ilmanvaihdon parantaminen, porrashuoneiden kunnostus/entisöinti ja ovipuhelimet
2010 vesijohdot -ja viemärit kunnostussuunnitelma
2010 ikkunaremontti
2011 julkisivumaalaus
2013-14 kaikkien talojen radonkorjauksia
2014 piippujen korjaukset, katon bitumointien paikkausta
2016 lukituksen uusiminen elektromekaaniseen IloQ-järjestelmään
2018 piha-alueen päällysteen korjausta ja radonkorjauksia talo 35
2019 radonkorjauksia talot 33 ja 31
2010-2022 talon 35 as 1, 3 ja 4 sekä talon 31 as 3 vesivahinkokorjaukset
2020-2022 talojen 31 ja 35 käyttövesiputkien uusiminen
2021 Talon 33 salaojien ja patolevyjen uusiminen
2022 Talojen kattojen uusiminen sekä alatalon putkiremontti. Asunnon remontit: 2020 : Yläkerran olohuoneen, makuuhuoneen ja eteisen lautalattiat päällystetty Forbon Linoleum Click -laatoilla, Lattialistat uusittu, Olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen laitettu kattolistat, eteisen kattolista korvattu uudella kapealla listalla, Olohuoneesta ikkunalauta poistettu, Kaakeliuunin eteen uusittu kipinäpelti, Yläkerran WC:n hana vaihdettu, Keittiössä mikroaaltouunin paikalle olevaan kaappiin laitettu takalevy ja ovi. Portaikon ja olohuoneen välissä oleva puukaide korvattu matalalla seinällä, jonka päällä on valkea koristelauta, Portaikon oikeanpuoleinen seinä tehty yhtenäiseksi ja siihen laitettu käsiohjain. Käsiohjaimen alapinnalle led-nauha jota ohjataan langattomasti. Alakertaan lisätty vaatekaapisto. Alakerran seinät maalattu.

Edellisten asukkaiden toimesta : 2008 peruskerroksen pinnat (lattian hionta ja lakkaus, tapetointi, kattojen maalaus). 2009 kellarikerroksen sauna, kylpyhuone ja wc (vesieristys, laatoitus, katot, saunan panelointi, hanat, amme, kalusteet). 2015
peruskerroksen wc (lattian vesieristys,pinnat, kalusteet). 2015 kellarikerroksen seinäpintojen tasoitus ja maalaus, katon panelointi
ja valaistuksen uusiminen. 2018 saunan kiuas ja lauteiden uusiminen. 2018 peruskerroksen sisäikkunoiden ja ikkunapuitteiden kunnostus (skrapaus, kittaus, maalaus). 2018 keittiöremontti, Puustelli.
Tulevat remontit
Suunnitellut: Kunnossapitotarveselvityksen mukaan suunnitteilla :
2023 taloyhtiön sähköjärjestelmän selvitys
2024 Julkisivujen ja ikkunoiden maalauksia ja talojen parvekkeiden ovien huoltokorjaus
2025 palovaroitinjärjestelmän rakentaminen
2026 Peltikattojen maalaus
2027 talon 33:n käyttövesiputkien uusiminen (muissa taloissa vaihdettu jo)
Muuten normaaleja vuosikorjaus huoltotoimenpiteitä
Energialuokka
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Tontin koko
4 584 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Tampereen kaupunki
Tontin vuokra
23 760 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Tampereen kaupunki
Tontin vuokra-aika
Vuokrasopimus päättyy 30.4.2071

Asunto Oy Ilomäki

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Huippu sijainti! Kaikki Tampereen keskustan kattavat palvelut n.1,5km kävelymatkan päässä. Lähimpänä ruokakauppana on K-Market Amuri n. 0,7 km. Koulut: Tampereen lyseon lukio n. 0,45 km, Tampereen kansainvälinen koulu n. 0,45 km, Wiwi Lönnin koulu n. 1,1 km. Päiväkoti: Amurin päiväkoti n. 0,85 km. Pääkirjasto Metso n. 1km Terveysasema n. 0,95 km Keskustan palvelut n. 1,5 km Pyynikintori n. 0,5km. Liikenneyhteydet: Bussi ja ratikkapysäkit lähistöllä

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Pyynikki, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jesse Ouni

Myyntineuvottelija

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.