OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Jyväskylä Kauppakatu 22

Metsätila

Korsunpurontie, Sumiainen, Äänekoski

Hinta

45 000 €

Tila

11,2 ha

Metsä

11,2 ha

Metsätila Sumiaisista! Keiteleen rantaan rajoittuva kaksi tilaa käsittävä kokonaisuus, jolla puustoa Mhy:n arvion mukaan on 943 kuutiota. Pääosin kasvatusmetsää sisältävän kohteen metsäarvion mukainen metsätaloudellinen arvo on noin 45.000 euroa. Myydään tarjousten perusteella. Myyjä pidättää itsellään oikeuden hyväksytä tai hylätä annettu tarjous. Oikeus muutoksiin pidätetään. Jätä tarjouksesi sähköpostilla osoitteeseen jorma.numminen@op.fi viimeistään 10.5.2024 Lisätietoja saat op-koti.fi tai etuovi.com:n kohdesivun lisätietolinkeistä tai pyytämällä niitä kohteen välittäjältä.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
574458
Sijainti
Tyyppi
Metsätila (kiinteistö)
Tilan pinta-ala
11,2 ha
Metsän pinta-ala
11,2 ha
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

45 000,00 €

Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Äänekoski on noin 20 000 asukkaan kaupunki Keski-Suomessa, noin 40 kilometriä Jyväskylän pohjoispuolella. Kaupunki sijaitsee Keiteleen rannalla ja sen maisemat ovat upeat. Kaupungin keskustassa on myös kaunis harju, joka tarjoaa upeita näkymiä ympäristöön.

Merkittävimpiä työnantajia ovat Metsä Groupin biotuotetehtaat, Ahlstrom-Munksjö ja Finnfoam. Metsä Groupin Äänekosken tehdas on yksi Suomen suurimmista sellun tuottajista, ja se on tunnettu erityisesti ympäristöystävällisestä tuotannostaan. Kaupunki onkin profiloitunut vahvasti bioenergiaan ja uusiutuvan energian käyttöön.

Kaupungissa on hyvät palvelut ja infrastruktuuri. Äänekosken keskustassa on useita kauppoja, ravintoloita ja muita palveluita. Kaupunki sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella, ja esimerkiksi Jyväskylään pääsee helposti bussilla tai omalla autolla. Kaupungissa on myös hyvät mahdollisuudet työllistyä teollisuuden parissa, ja alueella on monia erilaisia yrityksiä, joiden palveluksessa voi työskennellä.

Kaiken kaikkiaan Äänekoski on viihtyisä ja monipuolinen kaupunki, joka tarjoaa elinvoimaisen teollisuusympäristön lisäksi upeat luonto- ja kulttuurimaisemat. Kaupunki on hyvä paikka asua ja työskennellä, ja se houkuttelee myös matkailijoita ympäri vuoden. Kaupungin teollisuus on vahvasti sitoutunut kestävän kehityksen periaatteisiin, ja Äänekoski onkin edelläkävijä bioenergian käytössä ja ympäristöystävällisessä tuotannossa.
Kaksi tilaa käsittävä kokonaisuus: Kiviharju 992-461-6-163, pinta-ala 10,84 hehtaaria ja Kallioranta 992-461-6-138, pinta-ala 0,35 hehtaaria.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
992-461-6-163, Kiviharju
Tontin pinta-ala
11,2 ha
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
Kiviharju ja Kallioranta, 6:163 ja 6:138
Rasitteet
Ulosmittausmerkintä
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Haja-asutusaluetta, jolle ei ole määritelty rakennusoikeuksia. Rakentamisessa noudatetaan Äänekosken kaupungin rakennusjärjestyksen säännöksiä.
Kaavoitustiedot
Yleiskaava. 5.10.2009 hyväksytty/vahtistettu yleiskaava (992-2009-10-05) kaavassa kiinteistöt ovat maa- ja metsätalousaluetta
Lisätietoja kaavoituksesta: Ääenkosken kaupunki, kaavoitus
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Suunta: Lounaasen avautuva ranta
  • Keitele, Paiponlahti

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Äänekoski

Asuinalueena Sumiainen, Äänekoski

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jorma Numminen

Myyntipäällikkö, LKV, AKA (A), kaupanvahvistaja

OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Jyväskylä Kauppakatu 22

OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Jyväskylä Kauppakatu 22

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.