Vapaa-ajan tontti

Vuontispirtintie, Vuontisjärvi, Enontekiö

Hinta

20 000 €

Koko

24 740

Enontekiöllä upeissa maisemissa lähellä Vuontisjärveä tila, johon on kaavoitettuna kaksi lomarakennuspaikkaa. Tilan pinta-ala on kiinteistörekisteriotteen mukaan 2,4744 ha. Kummallekin rakennuspaikalle saa rakentaa yksiasuntoisen vapaa-ajanrakennuksen, saunan ja enintään yhden lämmittämättömän talousrakennuksen. Rakennusoikeutta molemmissa tonteissa on 100 k-m2, josta saunan enimmäiskerrosala on 15 k-m2. Tarkemmat tiedot näet liitteenä olevista kaavamääräyksistä ja -kartasta. Muu osa tontista on kaavoiteuksessa määritetty M-alueeksi (maa- ja metsätalousalueeksi). Kaavatietä ei ole rakennettu. Kunnallistekniikka ja liittymän noin 100 metrin päässä. Aivan lähellä sijaitsee Tunturihotelli Vuontispirtti. Pallakset sekä Vuontisjärvi ovat siinä vieressä. Pallaksella on huikeat patikointimahdollisuudet ympäri vuoden. Hannunkurun kämppä on lähimpänä ja siitä eteenpäin mm. Nammalakurun kämppä sekä Sioskurun kämppä. Voit patikoida tai hiihtää mm. sekä Hettaan että Hotelli Pallakselle. Erilaisia kunnostettuja latuja on reilusti pitkin tuntureita aina Ylläkselle asti. Tilaan kuuluu osuuksia yhteisiin: Kyrö-Sajon jakokunnan yhteiseen maa-alueeseen, Jakokunnan venevalkamaan, Peltovuoman lohkokunnan yhteisiin vesiin sekä muuhun yhteiseen maa- ja vesialueeseen. Hintapyyntö on 20.000 €. Voit jättää kirjallisen tarjouksen välittäjälle sähköpostiin ulla@kakela.fi.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
57584827
Sijainti

Hinta

Myyntihinta

20 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Ostajalle tulee kauppasumman lisäksi varainsiirtovero 3 % kauppasummasta, puolet kaupanvahvistajan palkkiosta (64) sekä lainhuutokulut (161).

Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
47-403-4-87
Tontin pinta-ala
24 740 m²
Rakentamaton
Kyllä
Tontin nimi
Lapinmaa
Kaavoitustiedot
Lisätietoja saat liitteenä olevista kaava-asiakirjoista sekä Enontekiön kunnasta.
Kaavoitustilanne
Ranta-asemakaava

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Enontekiö

Asuinalueena Vuontisjärvi, Enontekiö

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ulla Käkelä

Metsätalousinsinööri, LKV, kaupanvahvistaja

Metsäkiinteistövälitys Ulla Käkelä LKV Ky

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.