Rivitalo | 3h, k, s

Varvikkokatu, Pyhätunturi AS04, Pyhätunturi, Pelkosenniemi

Hinta

-

Koko

61 m²

Vuosi

2024

Pyhätunturi on hyvässä kasvussa oleva tunturikeskus. Alueella on myös suuri kysyntä vuokra-asunnoille. Uudelle Kanervikkokadun alueelle on kaavoitettu vakituiseen asumiseen tarkoitettuja tontteja sekä erilaisille palveluille mm. päiväkoti. Asuntojen takapihojen terassilta aukeavat komeat maisemat Soutajalle päin ja etupihalta Pyhätunturin pohjoisrinteille. Hiihtolatu ja moottorikelkkareitti kulkevat tontin läheisyydessä. Lämmönlähteenä on maalämpö. Hanke on konsulttivetoinen ryhmärakennuttamishanke. Hankkeen osallistuja perustavat asunto-osakeyhtiön ja ovat rakennushankkeeseen ryhtyviä. Kyseessä ei ole asunnon osto perustajaurakoitsijalta ja hankkeeseen ryhtyvän ei myöskään tarvitse maksaa varainsiirtoveroa. Hankkeen kustannusarvio on toteutettu pääosin ennakkotarjouspyynnöillä ja tavoitehinta on 3.800e/hum2 sisältäen arvonlisäveron. Lämmönlähteenä on maalämpö. Lopullinen hankintahinta perustuu toteutuneisiin kustannuksiin, joihin vaikuttavat esim. valitut sisäpuolen materiaalit. Halutessasi voit tehdä osan sisäpuolen töistä myös itse, jolloin asunnon hankintahinta on pienempi. Hankkeen aikataulu: - Markkinointi 11/23 - 1/24 - As. Oy:n perustaminen, suunnittelu- ja hankintavaihe 2/24 - 4/24 - Rakentaminen 5/24 – 11/24 Hanke toteutetaan projektinjohtopalvelumallilla, josta vastaa Insinööritoimisto Projektijohtajat Oy. Varaustilanne - 2H + KT + S, 52,5hum2, VARATTU - 3H + KT + S, 61hum2, VARATTU - 3H + KT + S, 61hum2, VARATTU - 3H + KT + S, 61hum2, VAPAA (231.800e) - 3h + KT + S, 61hum2, VAPAA (231.800e) Mikäli haluamasi huoneisto on varattu, niin voit myös asettua varasijalle. Asuntoja on myös mahdollista vuokrata. Hankkeen esittely ja varaukset: Kari-Antti Virkkula kari-antti.virkkula@projektijohtajat.fi 050 564 7962

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
59458752
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, s
Huoneita
Ei tiedossa
Asuintilojen pinta-ala
61 m²
Kokonaispinta-ala
61 m²
Rakennusvuosi
2024 (Uudiskohde)
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Lämmitystapa: Maalämpö
Lämmönjakotapa: Vesikiertoinen lattialämmitys
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin omistus
Vuokra
Tontin vuokraaja
Pelkosenniemen kunta

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Pelkosenniemi

Asuinalueena Pyhätunturi, Pelkosenniemi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kari-Antti Virkkula

Insinööritoimisto Projektijohtajat Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.