Rivitalo | 2h, k, s, kph, piha, 2 autopaikkaa

Bassenkuja 1, Kauklahti, Bassenkylä, Espoo

Hinta

225 000 €

Koko

49 m²

Vuosi

2017

Koti kuin rivitalossa! Vuonna 2017 valmistuneen maalämpöyhtiön kaksio odottaa uusia asukkaita nauttimaan laadukkaasta ja remonttihuolettomasta arjesta ihanassa Kauklahdessa. Myynnissä on luhtitalon avarapohjainen koti, jossa asut kuin rivitalossa. Tähän ensimmäisen kerroksen huoneistoon kuuluu nimittäin oma takapiha terasseineen. Huoneiston neliöt ovat uskomattoman tehokkaasti hyödynnetty, eikä tätä kotia ole uskoa kokoisekseen. Hyvällä suunnittelulla on neliöihin saatu tilaa ja avaruutta sekä trendien mukaisesti toiminnallisuutta, valoa ja väljyyttä. Huoneistossa on nykyisellään yksi makuuhuone ja suuri oleskelualue, alun perin makuuhuoneita on ollut kaksi. Tämä koti siis elää sinun tarpeittesi mukaan yhdellä tai kahdella makuuhuoneella varustettuna. Lisäksi on kylpyhuone/kodinhoitohuone, sauna sekä tilava, keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen käsittävä oleskelualue. Lämmitysmuotona on vihreä ja energiapihi maalämpö sekä kesähelteiden pelastaja: maaviileä, ja huoneistoon lämmön jakaa miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys. Tämä koti sijaitsee ihanassa Kauklahdessa, noin 800 metrin päässä päiväkodeista ja hyvistä paikallisista palveluista. Lähin bussipysäkki on vain alle 100 metrin päässä, eikä Kauklahden juna-asemallekaan ole matkaa kuin reilu kilometri. Samanlainen lyhyt kävelymatka on Hansakallion koululle. Aivan kotiovelta alkaa Kauklahdenmetsän ja Palolammen upeat ulkoilumaastot kuntoratoineen ym. EGS:n golfkentälle on matkaa n. 1,2km. Autoilevien iloksi Kehä III:lle hurauttaa n. 2 minuutissa ja lisäksi huoneiston mukana myydään kaksi omaa autopaikkaa AP19 ja AP20 velattomaan hintaan 3.000 €/ kpl, yhteensä siis 6.000€. Tässä on loistava koti omaan käyttöön, pariskunnalle tai pienelle perheelle! Lisätiedot ja esittelyt: Tomi Sarlin p. 050 365 9200, tomi.sarlin(at)ylinkerros.fi Mikäli vanha asuntosi on vielä myymättä, varaa ilmainen arviokäynti: www.ylinkerros.fi/arviot

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 19.5. 10:00 - 10:30
Esittelijänä Tomi Sarlin
p. +358503659200

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
60570986
Sijainti
  • Espoo Kauklahti, Bassenkylä
  • Bassenkuja 1, 02780
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, k, s, kph, piha, 2 autopaikkaa
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
49 m²
Kokonaispinta-ala
49 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Yhtiöjärjestyksen mukainen
Yhtiöjärjestyksen mukaan huoneisto on 3h, k, var, piha
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2017
Käyttöönottovuosi
2017
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan.

Hinta

Myyntihinta

225 000,00 €

Velaton hinta

225 000,00 €

Neliöhinta

4 591,84 €/m²

Vastike

Hoitovastike

347,90 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

347,90 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Lisätietoa vastikkeista: Hoitovastikkeeseen sisältyy tontin vuokravastike. Autopaikkojen vastike on 28,75€/kk/autopaikka (2,30€/m2).

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Asuntoon kuuluu
Verhotangot
Kohteen lisätiedot
Asunnossa on terassi.
Suuri terassialue takapihalla.

Asunnossa on oma piha.
Suuri ja tasainen piha-alue avautuu lounaaseen. Pihalla terassi, nurmialue sekä pensasistutuksia.
Tehdyt remontit
Kiinteistön 2023 laaditun pitkän tähtäyksen korjaussuunnitelman mukaan: 2022-2023 Vesikaton kuntotarkastus, 2025 Energiatodistuksen uusiminen, IV-kanavien puhdistus ja säätö, Putkiston kuvaus ja huuhtelu, 2026 10v tarkastus ja kuntoarvio, palovaroittimien uusinta, 2032 Märkätilojen kuntotarkastus.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Lämmitystapa: Maalämpö
Lämmönjakotapa: Vesikiertoinen lattialämmitys
Lattialämmitys: Vesikiertoinen lattialämmitys
Ilmanvaihto
Koneellinen tulo, Koneellinen poisto, Viilennys/jäähdytys, Lämmöntalteenotto
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Elementti, Puuelementti
Keittiön kuvaus
Hieno hillityn harmaa avokeittiö on laadukkaista keittiöistä tunnetun Puustellin käsialaa ja sopii tyylikkään ulkoasunsa puolesta loistavasti osaksi muuta oleskelualuetta. Keittiö on sijoitettu oleskelualueen päätyseinälle, jolloin siihen voi helposti yhdistää mieleisen kokoisen ruokailuryhmän tai vaikkapa saarekkeen. Ruoanlaittoon ja säilytykseen on mukavasti tilaa. Keittiössä on varusteina kalustepeitteinen jääpakastinkaappi, induktioliesitaso, kalusteuuni mikrotoiminnolla, liesituuletin sekä kalustepeitteinen astianpesukone. Keittiön seinät ovat maalatut, kaappien välitila on alumiinipintaista välitilalevyä ja lattia on parkettia.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone on mukavan tilava ja tarjoaa peseytymistilojen lisäksi wc:n sekä puitteet kodin vaatehuollolle. Kylpyhuoneessa on varusteina käsienpesuallas, allaskaapisto, peilikaappi, pesukoneliitäntä, suihkunurkkaus ihanalla sadesuihkulla, wc-istuin sekä bideesuihku. Kylpyhuoneessa on lattialämmitys ja tilasta on myös käynti saunaan. Kylpyhuoneen seinät ja lattia on laatoitettu, alakatto on paneelia. Saunan vastainen seinä on lasia.
Saunan kuvaus
Vaaleapuinen löylyhuone on kaunis klassikko, jossa seinät ja katto ovat terveleppäpaneelia ja laudepuut sävy sävyyn tervaleppää. Saunan lattia on laatoitettu, kylpyhuoneen vastainen seinä on lasia ja tilassa on suurella kivimäärällä varustettu Harvian Cilindro -sähkökiuas.
Olohuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Maalattu seinä
Lattiamateriaali: Parkettilattia
Makuuhuoneiden kuvaus
Valoisa makuuhuone, jossa on pohjapiirroksen mukainen peililiukuovikaapisto, parkettilattia sekä maalatut seinät. Huoneistossa on alunperin ollut 2 makuuhuonetta, joista toisessa on nykyään olohuone. Alkuperäisen makuuhuoneen seinän paikka on merkitty pohjapiirrokseen.
Säilytystilojen kuvaus
Ulkovarasto
Lämmin varasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
SKH Isännöinti Oy, Markku Kulomäki
Beckerintie 8, 00410 Helsinki
09 530 8860, asiakaspalvelu@skh.fi
Huolto
Huoltoyhtiö
Muuta taloyhtiöstä
Viime yhtiökokouksessa on hallitukselle myönnetty valtuudet periä tai olla perimättä enintään kaksi hoitovastiketta. Lisäksi hallitukselle myönnettiin valtuudet periä tai jättää perimättä kaksi pääomavastiketta (per laina) ja muuttaa pääomavastiketta korkojen muutoksien niin vaatiessa tai vaihtaa rakennuslainan viitekorkoa. Ks. lisätiedot isännöitsijäntodistuksesta/ yhtiökokouspöytäkirjasta.
Taloyhtiön autopaikat

Autopaikat ovat osakkeina.

Energialuokka
C (2013)
Tontin koko
4 065 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Hansatien varrella on käynnissä Kyytimäen kaavahanke, jossa alueelle suunnitellaan Kyytimäen pientaloaluetta. Lue lisää: https://www.espoo.fi/fi/hankkeet/kyytimaen-pientaloalue
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
21 103,88 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Espoon kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
4.4.2076

As Oy Espoon Bassenkylän Ateljee

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Lähikaupat Alepa ja K-Market n. 700m, Kylätalo Palttina n. 800 m, Kauklahden erikoisliikkeet (mm. Halmeen leipomo, apteekki, kukkakauppa, Olut ja viinitupa) n. 800m. Lähellä loistavia ulkoilualueita.

Päiväkodit: Alueella useita yksityisiä ja kunnallisia päiväkoteja esim. Kylätalo Palttinan päiväkoti n. 800m, Touhula n. 550m.

Koulut: Hansakallion koulu n. 1,4 km, Espoon Yhteislyseon koulu ja lukio n. 1,5 km.
Liikenneyhteydet
Kauklahden asema n. 1,2 km. Bussipysäkki n. 100m, josta linja 166 Kauklahden asemalle (Lasiportti-Bassenkylä). 400m päästä bussi 168 (Valhalla-Espoon keskus) ja Kauklahden asemalta kattavat yhteydet.
Asunnon käytössä olevat autopaikat
Ulkoautopaikka
Lisätietoa auton säilytyksestä
Ulkoautopaikka sähköpistokkeellaUlkoautopaikka sähköpistokkeella
2kpl autopaikkoja (omilla osakesarjoilla) myydään asunnon mukana
Näkymät
Vehreät pientaloaluenäkymät. Ikkunat ovat lounaaseen ja kaakkoon. Saunan ja kylpyhuoneen pikkuikkunat koilliseen.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tomi Sarlin

Toimitusjohtaja, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KED

Ylinkerros Oy

SKVL jäsenyritys

Runeberginkatu 61,
00260 HELSINKI

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.