Suomen Metsät Kuntoon LKV

Metsätila

Heikkisenvaarantie 4, Suomussalmi

Hinta

350 000 €

Tila

90 ha

Metsä

-

Myydään hyvä metsäsijoituskohde Suomussalmelta. Tällä myytävällä kiinteistöllä on myös talo ja sen ympäriltä löytyy esimerkiksi kotasauna ja hirsinen vaja. Talolla on sähköliittymä ja uusittu porakaivo. Kiinteistö ulottuu kahteen eri lampeen, molempien lampien rannalla on yksi rakennuspaikka. HUOM! Voit tehdä tarjouksen – Vain metsätilasta (myyjä pidättää itsellään talon ja noin 4 ha määräalan) Hintapyyntö: 320 000 € – Vain talosta ja noin 4 ha tontista (ostaja maksaa lohkomiskulut) Hintapyyntö: 30 000 € – Koko kiinteistöstä rakennuksineen ja metsineen Hintapyyntö: 350 000 € (Huom! Talo tontteineen myydään vasta metsän myymisen jälkeen.) Kiinteistö on kolmessa (3) toisiaan lähellä olevassa palstassa pääasiassa yleisentien varrella. Palstat ovat hyvin saavutettavissa ja tieoikeudet ovat kunnossa. Kasvupaikat ovat suurimmaksi osaksi tuoretta ja kuivahkoa kangasta. Tilasta on laadittu maastotarkastettu tila-arvio / Suomen Metsätkuntoon Oy, 07/2023. Myyntikohteen kokonaispuusto on 8 891 m³, eli keskimäärin 104 m³/ha metsätalousmaalla Tukkipuuta yhteensä: 1591 m³ , eli 18 % tilan kokonaispuustosta. Kuitupuuta yhteensä: 6886 m³ , eli 77 % tilan kokonaispuustosta. Tämä on hyvin kasvava ja terve metsätila, jossa hakkuumahdollisuuksiakin löytyy. Tilalla on voimassa metsästysvuokrasopimus Suksisuon Erä ry:lle. Tilalla on venevalkamaoikeus Viitalampeen. Ota yhteyttä välittäjään jos haluat tutustua rakennuksiin ja sopia näytön! *** LISÄTITETOJA JA TEE TARJOUS alkuperäisen ilmoituksen kautta viimeistään 9.4.2024. *** OSOITE: https://kohteet.metsatkuntoon.fi/kohde/metsatila-kiviharju-suomussalmi-kainuu/ Muista tarkentaa tarjoukseesi teetkö tarjouksen koko kiinteistöstä vai metsätilasta vai talosta. Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä tarjoukset. Kauppaan liittyvät kulut ostajalle: kauppahinta, varainsiirtovero (3 % kauppahinnasta), lainhuudatusmaksu 161 €, kaupanvahvistajanpalkkio 128 € tai MML:n kiinteistövaihdannan asiointimaksu (sis. lainhuudatusmaksun) 221 €.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
62126854
Sijainti
Tyyppi
Metsätila (kiinteistö)
Tilan pinta-ala
90 ha

Hinta

Myyntihinta

350 000,00 €

Kiinteistötunnus
777-403-10-8
Tie perille
Kyllä
Tontin nimi
Kiviharju

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Suomussalmi

Asuinalueena Suomussalmi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mirva Salo

metsäasiantuntija, LKV, julkinen kaupanvahvistaja

Suomen Metsät Kuntoon LKV

Suomen Metsät Kuntoon LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.