Aleksin Kiinteistönvälitys Oy LKV
Aleksin Kiinteistönvälitys Oy LKV

Omakotitalo | 4h + k + s + iso autotalli

Pohjantie 21, Pälkäne, Luopioinen, Pälkäne

Hinta

94 000 €

Koko

92 / 187 m²

Vuosi

1961

Hyvä omakotitalo Rautajärven vireästä kylästä Sydän-Hämeessä! Aurinkoisella 6810 m2 tontilla sijaitseva omakotitalo, vanha hirsinen asuinrakennus ja autovaja. Omakotitalossa hyvät asuintilat isollekin perheelle ja mahtava talon mittainen 12 m pitkä autotalli harrastus tai työtilaksi. Talossa kolme makuuhuonetta, avara valoisa olohuone, uusittu kylpyhuone, vaatehuone ja hyvät kellarin aputilat. Olohuoneessa varaava vuolukivinen takkaleivinuuni. Kellarissa autotallin lisäksi puulämmitteinen sauna, pesuhuone, pannuhuone ja varastotilaa. Vesikeskuslämmitys, kunnan vesi- ja viemäri. Kysy lisää ja varaa oma esittelyaika! Rautajärvi tunnetaan keskellä kylää sijaitsevasta Hippeläisen sekatavarakaupasta. Kyläläisten tärkeä kohtaamispaikka on kahvila EloTähkä, joka tarjoaa hyvää ruokaa paikanpäällä syötäväksi tai kotiin vietäväksi. Maamiesseuran talo Rautahovi on toimiva juhlapaikka, jossa pääsee tanssien ja konserttien lisäksi ohjatuille liikuntatunneille. Entisellä kyläkoululla kokoontuvat niin Rautajärven kyläyhdistys, Rautajärven seudun Kylät Oy, bändit, kutojat, nuoriso kuin ikäihmiset. Kyläläiset ylläpitävät mm. kuntosalia, kotaa, kaukaloa, frisbeegolfrataa. Kylän ilmapiiri on avoin ja yhteishenki korkealla. Kesäisin urheilukentällä pelataan pesäpalloa porukalla. Rautajärvellä kaunis luonto on lähellä. Voi suunnata Laipan erämaan metsiin vaeltamaan tai kauneudestaan kuuluisalle Kukkiajärvelle kylän lainaveneellä tai vuokraamalla kajakkikaksikon.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
62928361
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + s + iso autotalli
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
92 m²
Muiden tilojen pinta-ala
95 m²
Kokonaispinta-ala
187 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Rakennuksen ulkomitat 12mx8,5 m=102 m2 rakennusala. Talon pääpiirustuksista ovat tallessa asemapiirros, osittainen leikkauskuva ja osa julkisivupiirroksista. Myynti-ilmoituksessa oleva pohjapiirros on luonnosteltu valokuvien ja katselmuksen perusteella ja on siis suuntaa antava.
Rakennusvuosi
1961
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan.

Hinta

Myyntihinta

94 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

245,00 € / vuosi

Jätehuolto

85,00 € / vuosi

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
Tontin rajalla on valokuitu, mahdollisuus hankkia liittymä.
Antenni-TV
Tehdyt remontit
v. 2022 on täysin uusittu kylpyhuone, vesieristykset, laatoitukset, käyttövesijohdot, vesikalusteet, sähköt sekä asennettu sähkötoiminen lattialämmitys ja koneellinen poistoilmanvaihto, uusittu sähköpäätaulu, v. 2020 on kiinteistö liitetty kunnan vesi- ja viemäriverkostoon, v. 1989/90 on uusittu ulkoverhous/tuulensuoja, ikkunat, lisäeristetty yläpohja ja remontoitu sisätiloja, asennettu tulikiven takkauuni.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Asuintilat yleisesti tyydyttävässä kunnossa, kylpyhuone uutta vastaava, kellarin aputilat: autotalli, sauna ja pesutilat ovat alkuperäisessä kunnossa.
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Lämmitystapa: Öljylämmitys, Puulämmitys
Lämmönjakotapa: Vesikiertoinen patterilämmitys
Lisätietoa asunnon lämmityksestä: Öljyn vuosikulutus n. 2500 ltr
Tulisija
Takka
Varaava takka
Vuolukivinen takkaleivinuuni
Vesijohto
  • Kunnan vesijohto
Viemäri
Kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Vesiliittymä, Sähköliittymä, Viemäriliittymä
Ilmanvaihto
Painovoimainen, Koneellinen poisto
Kylpyhuoneesta koneellinen poisto
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
635-444-1-845
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
6 810 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Harjumoreeni, tilan vieressä ollut soranottopaikka
Tontin nimi
REKOLA
Tehokkuusluku
0.1
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Uuden rakennuspaikan koko on oltava vähintään 4000 m2. Mikäli rakennuspaikka liitetään kunnallistekniikkaan, voi sen koko olla vähintään 2000 m². Rakennuspaikalle yhteensä laskettu kerrosala saa olla enintään 10 % rakennuspaikan pinta-alasta. Yksittäisen uudisrakennuksen suurin sallittu kerrosala on 300 m². Alle 2500 m² rakennuspaikoilla suurin sallittu kerrosala saa olla enintään 15 %. Rakennuksen etäisyyden rakennuspaikan rajasta tulee olla vähintään 5,0 m. Rakennuspaikalle voidaan rakentaa toinen asuinrakennus, mikäli kaavassa sr-merkinnällä osoitetun, rakennuspaikalla olevan kulttuurihistoriallisesti arvokkaan rakennuksen säilymistä ei voida muulla tavoin turvata
Kaavoitustiedot
Yleiskaava 6.4.2017, AT-1 Kyläalue. Alue varataan kyläasutukselle sekä sen tarvitsemille palvelu- ja työtiloille. Uudisrakennukset on sovitettava huolellisesti maisemaan ja kyläkuvaan. Työ- ja liiketiloja rakennettaessa tulee erityisesti varmistua siitä, että ne eivät aiheuta melua, raskasta liikennettä, ilmanpilaantumista tai muuta sellaista, joka haittaa alueiden viihtyvyyttä tai on terveysriski.
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Palvelut
ks, linkki Rautajärvi, Luopioisten kirkonkylän palvelut n, 7 km etäisyydellä, K-kauppa, Kangasalan seudun osuuspankki, Kirkonkylän koulu, terv. asema. Pälkäneen kuntakeskuksen palvelut n. 30 km etäisyydellä.
Liikenneyhteydet
ks. Luopioisten linja, pysäkille n. 200 m.
Pihan kuvaus
Loiva rinnetontti, tontin tienpuoleinen osa tasainen

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Pälkäne

Asuinalueena Luopioinen, Pälkäne

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Markus Huttunen

LKV

Aleksin Kiinteistönvälitys Oy LKV

Aleksin Kiinteistönvälitys Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.