T2H Rakennus Oy | Ihania koteja

Kerrostalo | 2h + kt + parvi + parveke

Framnäsintie 1 B, Masala, Kirkkonummi

Hinta

179 900 €

Koko

38,5 m²

Vuosi

2024

Asunto Oy Kirkkonummen Lepän asunto B140 on hulppea ylimmän viidennen kerroksen parvikaksio, joka ihastuttaa avaruudellaan ja yli 4m huonekorkeudellaan! Isot lähes lattiaan asti ulottuvat ikkunat, lattialämmitys ja huonekorkeus luovat tämän avaran Loft-kodin tunnelman. Arjen sujuvuutta luovat fiksut tilaratkaisut, miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys sekä iso parveke. Asunto Oy Kirkkonummen Leppä tarjoaa Ihania koteja Kirkkonummen Masalassa Framinpuistossa, joka on rauhallinen ja turvallinen pientalovaltainen alue. Viehättävällä ja vehreällä Kirkkonummella nautit maaseutumaisesta tunnelmasta ja luonnonläheisyydestä, mutta löydät kävelyetäisyyden päästä kattavat palvelut kouluista ja päiväkodeista ruokakauppoihin ja terveysasemaan. Lisää palveluita on läheisellä Sundsbergin asuinalueella. Merenrantakin upeine maisemineen on ainoastaan muutaman kilometrin etäisyydellä, ja uimaranta on lähellä Hvitträsk-järvellä. Matkaat Masalan juna-asemalta Helsingin keskustaan puolessa tunnissa. Linja-autolla pääset sujuvasti Etelä-Espoon tai Kirkkonummen palveluiden äärelle. Omalla autolla on helppo ja nopea ajaa Länsiväylää tai kehä 3:a pitkin Espooseen ja Helsingin keskustaan.. Lepässä on Ihania koteja, jotka ihastuttavat avaruudellaan ja valoisuudellaan korkeiden, jopa neljään metriin kohoavien huoneiden sekä suurien ikkunoidensa ansiosta. Jokaisessa kodissa on tilava parveke, jossa vietät aikaa ulkoilmasta ja kauniista päivistä nauttien. Osassa koteja on myös loft-henkinen parvi ja ylellinen, lasiseinäinen sauna. Sisustus on todella laadukas: asunnoissa on Tarketin parketit, Laattapisteen laatat ja Novartin keittiöt. Vesikiertoisen lattialämmityksen ansiosta pattereita ei tarvita. Kun pohjaratkaisukin on tarkkaan suunniteltu, on jokainen neliö fiksusti käytössäsi ja voit sisustaa mielesi mukaan. Sisustus on todella laadukas: asunnoissa on Tarketin parketit, Laattapisteen laatat ja Novartin keittiöt. Pintamateriaalit valitset itse tyylikkäistä ja laadukkaista vaihtoehdoista. Yhteistä aikaa vietät taloyhtiön kattosaunassa ja kerhotiloissa. Ensimmäisen kerroksen asunnoissa elämä on pihojen ansiosta kuin rivitalossa ja ylimmän kerroksen loft-henkiset asunnot tuovat ylellisyyttä koko taloyhtiöön. Jokaisessa kerroksessa on oma lastenvaunu- ja ulkoiluvälinevarasto, ja taloyhtiössä on myös hyvät kierrätysmahdollisuudet sekä kodikas leikkipuisto. Lisätietoja Asunto Oy Kirkkonummen Lepän asunnoista saat soittamalla Miikalle 040 626 5830, lähettämällä sähköpostia miika.karjula@t2h.fi tai laittamalla viestiä tämän palvelun kautta.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
66917774
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + kt + parvi + parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
38,5 m²
Kokonaispinta-ala
38,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Huoneisto 31,5m2 + parvi 7m2
Kerrokset
5/5 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
2024 (Uudiskohde)
Vapautuminen
31.1.2024.

Hinta

Myyntihinta

35 797,70 €

Velkaosuus

144 102,30 €

Velaton hinta

179 900,00 €

Neliöhinta

4 672,73 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastike

Hoitovastike

194,04 € / kk

Pääomavastike

614,42 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

808,46 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Yhtiölainassa laina-aika on rakennusaika + 25 vuotta, josta rakennusaika + 4 ensimmäistä asumisvuotta ovat lyhennysvapaita. Lyhennykset puolivuosittain tasalyhennyksin.

Yhtiö rakennetaan vuokratontille, jonka tonttivuokra sisältyy hoitovastikearvioon.

Parveke
Asunnossa on parveke
Asuntoon kuuluu
sälekaihtimet
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Uudiskohde
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Lämmitystapa: Kaukolämpö
Lattialämmitys: vesikiertoinen lattialämmitys
Ilmanvaihto
Lämmöntalteenotto, Koneellinen tulo, Koneellinen poisto
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Kirkkonummen Leppä
Rakennuttaja
T2H - Ihania koteja
Taloyhtiön autopaikat

Autopaikat sisäänkäynnin läheisyydessä. Autopaikan myyntihinta 623,19 €, velaton hinta 2077,30 €.

Energialuokka
B (2018)
Palvelut
Kävelyetäisyydellä monipuoliset palvelut, kuten päiväkodit ja koulut, ruokakauppoja, terveysasema, apteekki, kirjasto, huoltoasema ja ravintoloita. Lähistöltä löytyy myös useita urheilupaikkoja, mm. Framnäsin urheilupuisto ja Joo Arena.

Liikenneyhteydet
Vain noin kilometrin päässä sijaitsevalta Masalan rautatieasemalta kuljet junalla Helsingin päärautatieasemalle noin puolessa tunnissa.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kirkkonummi

Asuinalueena Masala, Kirkkonummi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Miika Karjula

T2H Rakennus Oy | Ihania koteja

T2H Rakennus Oy | Ihania koteja

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.