Bo LKV Helsinki, Ullanlinna

Kerrostalo | 3h + kt + s

Kellosilta 8a A60, Pasila, Helsinki

Hinta

608 285 €

Koko

75,5 m²

Vuosi

2023

Avaran kolmion ikkunoista ja lasitetulta parvekkeelta avautuvat näkymät lännen suuntaan rauhalliselle sisäpihalle. Kodin pohjaratkaisu on toimiva ja sopii esimerkiksi perheelle. Kaksi erillistä vaatehuonetta helpottavat vaatesäilytystä. Kylpyhuoneessa on erillinen tila kodinhoidolle, jossa hoituu kätevästi arjen pyykkihuolto. Kokonaisuuden kruunaa omasta saunasta sisäpihan suuntaan avautuvat maisemat. Kotiin on valittu Syksy-tyyli, joka viestii moderniutta ja yllättää kauniilla eri harmaan sävyillään. Syksyisten sävyjen keskellä on mukava muistella mennyttä lämmintä kesää. Kylpyhuone ja erillis-wc saavat linjakkaat raamit tummanharmaan laatoituksen myötä. Tummempi sävymaailma on muodikas valinta. Tarkat tiedot asunnon materiaaleista saat asuntomyynniltä. Asunnon materiaalit voivat poiketa yllä olevasta kuvauksesta. HYÖDYNNÄ HUOMATTAVA ETU: -10% ALENNUS VELATTOMASTA HINNASTA! Kohde on valmistunut, pääset muuttamaan vaikka heti! Pasila on kehittyvä, elämää kuhiseva ja toisaalta tavattoman luonnonläheinen, yksi tämän hetken kiehtovimmista alueista. Tänne, kaiken keskelle, puistomaisen korttelinsa rauhaan, rakentuu 13-kerroksinen Kokardi ja sen 62 kotia. Kokardissa asut kirjaimellisesti kaiken keskellä; maan parhaimpien liikenneyhteyksien ja palveluiden äärellä, kuitenkin miltei luonnon helmassa. Täällä on mukavaa, turvallista ja nopeaa liikkua kävellen, jalankulku tapahtuu omalla kannellaan, ei ahtaita kävelyteitä eikä liikennevaloja pysättämässä joka kadun kulmassa. Naapurustossa sijaitsevat kauppakeskus Tripla, Mäkelänrinteen uimahalli, Messukeskus, kirjasto ja loputtomat ulkoilumaastot metsineen ja puistoineen. Vanhankaupunginlahti ja sen luontoalueet ovat vain muutaman minuutin pyöräilyn päässä idässä, kuin taas lännessä odottavat Keskuspuiston ulkoilureitit. Keskustan palvelutkin ovat vain 5 minuutin junamatkan päässä, joten kaikki on lähellä. Kokardissa arki, juhla ja vapaa-aika asettuvat sulavasti saman katon alle. Kokardin asunnot yksiöistä neliöihin on suunniteltu erityisesti tilojen toimivuutta, muunneltavuutta ja sisustettavuutta silmällä pitäen. Lähes kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke, yksiöissä ja osassa kaksioita "ranskalainen ikkuna", joka ranskalaisesta parvekkeesta poiketen ei ala aivan lattiasta, vaan hieman ylempää, mutta samalla ajatuksella. Kokardin yhteiskäyttötilat helpottavat arkea entisestään: onhan hulppeita kattosaunoja peräti kolme, ja viereen rakentuvan Junailijan kanssa yhteinen kerhotilakin toimii päivisin kätevänä etätyötilana, jonka kattoterassilla on mukava istahtaa hetkeksi tai pidemmäksikin aikaa nauttimaan auringon lämmöstä ja urbaanista tunnelmasta kattojen yllä. Jos haluat tutustua kohteeseen tarkemmin, niin ota yhteyttä. Saat lisätietoa kohteesta ja sovitaan esittely, niin pääset tutustumaan tarkemmin tähän city-helmeen. Kampanjaetu voimassa 31.7.2024 asti. Lisätiedot ja esittelyt: Nina Fachar p. 040 716 3887 nina.fachar@bo.fi Bo LKV Oy

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
70079843
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + kt + s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
75,5 m²
Kerrokset
12/13
Rakennusvuosi
2023 (Uudiskohde)
Rakennusvaihe
Uudiskohde / Muuttovalmis
Vapautuminen
Arviolta 12/2023
Varaustilanne
Vapaa

Hinta

Myyntihinta

608 285,00 €

Velaton hinta

608 285,00 €

Neliöhinta

8 056,75 €/m²

Lisätietoa velkaosuudesta

Rakennuksen valmistumisen jälkeen laina-ajaksi vahvistetaan 25 vuotta. Viitekorko on euribor 12 kk. Marginaali on 0,90% p.a. Jos viitekorko on negatiivinen, viitekoron arvona sopimuksessa noudatetaan 0%. Viitekoron muutokset vaikuttavat pääomavastikkeen määrään. Enintään kolme vuotta yhtiön rakennuksen valmistumisesta ovat lyhennysvapaita. Yhtiö tulee keräämään lyhennyksen osuutta pääomavastikkeella (koron lisäksi) viimeistään puoli vuotta ennen ensimmäisen lyhennyksen erääntymistä.

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu

Ei tiedossa

Tontin vuokravastike

367,69 € / kk

Vuokratontin lunastushinta

99 504,00 €

Lisätietoa tontin lunastuksesta

Huoneistokohtainen osuus tontin lunastusosuudesta ei sisälly velattomaan hintaan. Ostaja voi halutessaan maksaa asuinhuoneistokohtaisen lunastusosuuden tontista, joka on ollut yhtiön valmistumishetkellä 29.12.2023 1 317,94 euroa/m2. Laskennassa on käytetty elinkustannusindeksiä 10/2023, 2318. Tontin hankintahinta sopimuksen allekirjoitushetkellä on ollut 3 742 128,00EUR. Tarkka lunastusosuuden suuruus määräytyy lunastusajankohdan ja elinkustannusindeksin mukaan. Tontin lunastushinta ei sisällä lunastuksesta maksettavaksi tulevaa varainsiirtoveroa 3% (varainsiirtovero määräytyy voimassa olevan verokannan mukaan) eikä kaupasta syntyviä muita kuluja. Näistä on kerrottu tarkemmin yhtiön myyntihinnastossa, jonka saa kohdetta myyvältä välittäjältä. Kiinteistökaupan esisopimuksen mukaisesti OP sitoutuu vuosittain lokakuun viimeisenä päivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä myymään ostajan ennalta ilmoittaman määräosan tontista asunto-osakeyhtiölle kiinteistönkauppana. Valinnaisesta vuokratontista maksettava vastike ei pienennä tontinosan lunastushintaa.

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla

Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle.

Vastike

Vastikkeet lyhennysvapaakaudella:

Enintään 3 vuotta yhtiön rakennuksen valmitumisesta ovat lyhennysvapaita. Yhtiö tulee keräämään lyhennyksen osuutta pääomavastikkeella (koron lisäksi) viimeistään puoli vuotta ennen ensimmäisen lyhennyksen erääntymistä.

Hoitovastike

362,40 € / kk

Erityisvastike

2,40 € / kk

Tontin vuokravastike

367,69 € / kk

Jos tontti lunastettu:

Tontin vuokravastike

0,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

732,49 € / kk


Vastikkeet lyhennysvapaan jälkeen:

Hoitovastike

362,40 € / kk

Erityisvastike

2,40 € / kk

Tontin vuokravastike

367,69 € / kk

Jos tontti lunastettu:

Tontin vuokravastike

0,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

732,49 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Tähän huoneistoon ei kohdistu yhtiölainaa. Lisätietoa vastikkeista Hoitovastikkeella katetaan taloyhtiön ylläpitokustannuksia, kuten esimerkiksi isännöintiä ja kiinteistöhuoltoa. Hoitovastiketta maksaa taloyhtiön jokainen osakas ja kustannus jakautuu huoneiston pinta-alan perusteella. Tontinvuokravastike on asunnolle kohdistuva osuus kuukausittaisesta tontinvuokrasta, mikäli huoneistokohtaista osuutta valinnaisesta vuokratontista ei ole lunastettu. Tontinvuokravastiketta peritään asunnon pinta-alan perusteella. Tontinvuokravastikkeen muodostuminen: Vuokra on sidottu viralliseen Tilastokeskuksen julkaisemaan elinkustannusindeksiin, jossa lokakuu 1951 on 100 siten, että on allekirjoitushetken hankintakustannuksiin perustava perusvuokra on 172 137,88 euroa (lisäksi huomioiden myös kaikki lisäkustannukset maanvuokrasopimuksen kohdan 3.5.1 mukaan). Perusindeksilukuna käytetään vuoden 2022 toukokuun indeksilukua 2149. Vuokra tarkistetaan 1.1.2023 alkaen vuosittain siten, että tarkistusindeksinä on tarkistusajankohtana tiedossa oleva viimeksi pisteluku. Uusi vuokra määräytyy tarkistuksen yhteydessä sen muutoksen perusteella, joka indeksissä on tapahtunut perusindeksin ja tarkistusindeksin välillä. Indeksin alentuminen ei alenna vuokraa. Pääomavastiketta peritään osakkailta yhtiön rakennusaikaisen pitkäaikaisen lainan lyhennyksiin ja korkoihin. Jos huoneistokohtaisen yhtiölainaosuuden maksaa pois, ei pääomavastiketta peritä. Pääomavastiketta peritään yhtiöjärjestyksen mukaisella jyvitetyllä vastikeluvulla. Pääomavastikearvio lyhennysvapaan jälkeen on 3,50 EUR/jyvitetty vastikeluku. Lainan maksusuunnitelman mukaan 1. lyhennyserä maksetaan 31.1.2027. Lainan lyhennykseen tarvittavaa pääomavastiketta voidaan kerätä aikaisemmin kuin lyhennysvapaa loppuu, jotta tarvittavat varat ovat yhtiön tilillä silloin, kun lyhennys on suoritettava pankille. Vesimaksuennakko, asuinhuoneistot: 25 EUR/hlö/kk (tasauslaskutus huoneistokohtaisen mittauksen mukaan). TV- ja laajakaistavastike: 2,20 EUR/huoneisto/kk. Yhtiölainalla tarkoitetaan pankin myöntämää pitkäaikaista lainaa, joka on otettu rakennuksen rakentamista varten. Yhtiölaina jaetaan asuinhuoneistolle yhtiöjärjestyksen mukaisten jyvitettyjen osakelukumäärien mukaisesti. Osakkeenomistajalla on mahdollisuus maksaa omistamaansa asuinhuoneistoon kohdistuva lainaosuus kertasuorituksina tai kuukausittaisissa maksuerissä pääomavastikkeen muodossa. Jos osakkeenomistaja jättää pääomavastikkeen suorittamatta, yhtiö voi ryhtyä asunto-osakeyhtiölain mukaisiin toimenpiteisiin. Näistä toimenpiteistä saattaa aiheutua kustannuksia muille osakkeenomistajille. SRV perustajaosakkaana vastaa myymättömien huoneistojen vastikkeista, kunnes asunnot löytävät uudet omistajat.

Muut maksut

Vesimaksu

25,00 € / hlö / kk

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
KTV- ja laajakaistavastike 2,40 EUR/kk. Pääomavastiketta A peritään vain niiltä huoneistoilta, joihin kohdistuu rakentamisaikana otettua yhtiölainaa. Pääomavastike on arvioitu 12 kk euribor-korolla 1,758 % lisättynä pankin 0,90 % marginaalilla, kokonaiskorko on 2,658 % / 30.8.2022. Enintään kolme vuotta yhtiön rakennuksen valmistumisesta maksetaan pelkkää korkoa. Lainan lyhennykseen tarvittavaa pääomavastiketta voidaan kerätä aikaisemmin kuin lyhennysvapaa loppuu, jotta tarvittavat varat ovat yhtiön tilillä silloin kun ne on suoritettava pankille.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, vesikiertoiset patterit
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betonielementti
Keittiön kuvaus
Keittiöt Novart ja kodinkoneet Electrolux. Lattiat parkettia, seinät maalattu, katto ruiskutasoitettu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Lattiat Laattapisteen 10x10 laatta, seinät laatoitettu valkoisella kiiltävällä tai mattapintaisella laatalla.
Saunan kuvaus
Huoneistokohtainen sauna löytyy kolmioista. Taloyhtiön saunatilat krs 13 (3 saunaa)
Olohuoneen kuvaus
Lattiat parkettia, seinät maalattu, katto ruiskutasoitettu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiat parkettia, seinät maalattu, katto ruiskutasoitettu
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattotyypin kuvaus
Tasakatto, kumibitumikermi
Isännöitsijän yhteystiedot
Oiva Isännöinti Vantaa Oy, asiakaspalvelu.vantaa @oi.fi
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Yhtiön lastenvaunuvarastot, ulkoiluvälinevarastot ja pesula sijaitsevat rakennuksen 1. kerroksessa. Talosaunat, kerhotila, terassi ja talovarasto sijaitsevat rakennuksen 13. kerroksessa. Kellarikerroksen varastossa 2 sijaitsee tavaralainaamo, jonka yhtiö voi varustaa tarpeidensa mukaan. Kuntoilutila on 1. kerroksessa tontin 5 Kaikki edellä mainitut tilat ovat yhteiskäytössä tontin 6 kanssa.
Energialuokka
B (2018)
Tontin koko
574 m²
Tontin omistus
  • Valinnainen vuokratontti
  • Onko osuus tontista lunastettu: Ei tiedossa
Lisätietoa tontin omistuksesta

Maanvuokrasopimuksesta voit kysyä kohteen välittäjältä

Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
185 034,20 € / vuosi
Tontin vuokra-aika päättyy
16.5.2072
Palvelut
Lähistöllä sijaitsee kauppakeskus Tripla, Pasilan kirjasto, Käpylän liikuntapuisto, Mäkelärinteen uimahalli, Messukeskus sekä Keskuspuiston ulkoilumaastot.. Koulut: Mäkelärinteen lukio, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Päiväkoti Ratamo sekä Pasilan Peruskoulu
Liikenneyhteydet
juna-asema 350 metriä sekä bussi & raitiovaunu 150 m
Lisätietoa auton säilytyksestä
Asunto Oy Helsingin Kokardin velvoitepysäköintipaikat 21 kpl sijaitsevat pihakannen alle rakennettavassa 3-kerroksisessa pysäköintilaitoksessa Asemamiehenkatu Pysäköinti Oy:ssä ja 8 autopaikkaa Itä-Pasilan Pysäköinti Oy:n hallinnoimassa pysäköintilaitoksessa.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Pasila, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Asunto Oy Helsingin Kokardi

Selite
Koko
Kerros
Myyntihinta
Velaton hinta
Tila
a A05
3h+kt+s
81 m²
2
175 283 €
439 330 €
Vapaa
a A07
2h+kt
46 m²
2
115 511 €
289 510 €
Vapaa
a A14
1h+kt
27,5 m²
3
92 156 €
230 980 €
Vapaa
a A21
2h+kt
39,5 m²
5
116 444 €
291 850 €
Vapaa
a A41
2h+kt
53 m²
8
154 115 €
386 270 €
Vapaa

Nina Fachar

Kiinteistönvälittäjä LKV, RAKI

Bo LKV Helsinki, Ullanlinna

Bo LKV Helsinki, Ullanlinna

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.