Lea Jakama Oy LKV [A]
Lea Jakama Oy LKV [A]

Omakotitontti

Susisuontie 195, Kirkkonummi

Hinta

125 000 €

Koko

30 530

Kirkkonummen eteläisessä osassa Susisuontiellä suuri 5,753 ha tila, jolla on yleiskaavan mukaan kaksi rakennuspaikkaa. Nyt myynnissä määräala B jonka pinta-ala on n. 3,053 ha. Koko tila on mahdollista jakaa kahteen erilliseen osaan hallinnanjakosopimuksella tai lohkoa kahdeksi erilliseksi tilaksi. Kartassa olemme merkinneet määräala A:n n. 2,7 ha suuruiseksi ja määräala B:n n. 3,053 ha suuruiseksi. Määräaloista ei ole vielä tehty koelaskentakarttaa ja pinta-aloja voi vielä tässä vaiheessa muuttaa. Tila voidaan myydä kokonaisuutena tai kahtena erillisenä määräalana. Määräalan A hinta 125.000 € ja määräalan B hinta 125.000 €. Määräala A:lla sijaitsevalle keltaiselle rakennukselle/mökille ei lasketa mitään rahallista arvoa ja se myydään purkukuntoisena ja siinä kunnossa, kun se tällä hetkellä on. Ostaja ottaa vastatakseen purkukustannukset sekä tulevat rakennuslupamaksut. Lisätietoja kohteesta antaa Willy Lundqvist 0500-603636 tai willy.lundqvist@leajakama.fi.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80021091
Sijainti
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

125 000,00 €

Velaton hinta

125 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

318,02 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Tiemaksu: 219.56

Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
257-456-2-6
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
30 530 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Määräala B n. 3,053 ha kiinteistöstä 257-456-2-6, joko lohkottuna tai hallinnanjakosopimuksella.
Rasitteet
Kiinnitykset: 100000
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kunnan rakennusjärjestys saatava välittäjältä pdf. tiedostona pyydettäessä. Rakennusjärjestyksen 19§ mukaan: Omakotitalon kerrosala saa olla enintään 600 k-m2.
Kaavoitustiedot
Kiinteistö sijaitsee yleiskaavan M-alueella. Yleiskaava-alueilla rakentaminen perustuu yleiskaavan mukaisiin laskennallisiin rakennuspaikkoihin. Tilalla on kaksi yleiskaavan mukaista rakennuspaikkaa. Rakennusoikeudet suunnittelutarveratkaisun /poikkeamispäätöksen mukaan. Enimmäiskerrosalat rakennusjärjestyksen 19§ mukaan. Tila on lohkottavissa. Tilan lohkomiset yleiskaava-alueilla toimittaa maanmittauslaitos. Ym. tiedot saatu Kirkkonummen kunta: rakennustarkastaja Mikael Ojansuu
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Rakennukset
Kuivaamo/kalustohalli/varasto
Tiedustelut
Willy Lundqvist, 0500 603 636 , willy.lundqvist@leajakama.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kirkkonummi

Asuinalueena Kirkkonummi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Willy Lundqvist

Lea Jakama Oy LKV [A]

Lea Jakama Oy LKV [A]
Lea Jakama Oy LKV [A]
SKVL jäsenyritys

Suomalaistentie 1,
02270 ESPOO

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.