Kuuru LKV Oy
Kuuru LKV Oy

Vapaa-ajan tontti

Plantingintie kortteli 90 tontti 10, Rukatunturi, Kuusamo

Hinta

192 500 €

Koko

1 187

Ainutlaatuinen mahdollisuus rakentaa unelmien loma-asunto Plantinginharjun huipulle! Tällaisia tontteja erittäin halutulta Plantinginharjun huipulta on harvoin tarjolla. 

 Tämä upea tontti sijaitsee arvostetulla Rukan Plantinginharjun alueella aivan harjun harjanteella. Ylväät näkymät kantavat niin koilliseen Rukatunturille kuin etelään sekä lounaaseen kauas horisonttiin upeita tunturimaisemia mukaillen. Kaikki Rukan kattavat palvelut ja aktiviteetit ovat kävelyetäisyydellä. Hiihtoladulle, kävelyreiteille, pyöräilyreiteille sekä moottorikelkkareitille pääset nopeasti suoraan pihasta. 

Alueen luonto on erittäin kaunis ja osin rinnetontti takaa ylväät maisemat kauas horisonttiin. Osin tasamaata ja osin rinnettä olevalle tontti tarjoaa erinomaiset puitteet unelmien loma-asunnon toteutukselle. Voitko jo kuvitella miten henkeäsalpaavan upeat maiset tulvivat sisään ikkunoista ja kuvan kaunis tunturiluonto ympäröi tulevaa loma-asuntoasi vuoden jokaisena päivänä. Alueen muilla tonteilla ja niiden välillä on korkeuseroja, jotka tarjoavat mukavasti yksityisyyttä. 

 Plantinginharjun alue on arvostettu ja erittäin haluttu - eikä suotta. Upea ja rauhallinen ympäristö tarjoaa puitteet ikimuistoisiin hetkiin. Kattavat palvelut kävelymatkan päässä ja harrastusmahdollisuudet suoraan oman loma-asunnon pihasta ovat varmasti jokaisen unelma. 

 Ota yhteyttä niin jutellaan lisää tästä harvinaisesta mahdollisuudesta!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80021215
Sijainti
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

192 500,00 €

Velaton hinta

192 500,00 €

Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnallistekniikka. Lisätietoja vesijohdosta: Kuusamon EVO:n vesi- ja viemrilinjat kulkevat tontin läheisyydessä. Liittymä maksut Kuusamon EVO:n hinnaston mukaan.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
305-416-7-34
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
1 187 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Määräala. Lisätiedot tontista: Upea tontti komean Plantinginharjun huipulla. Näkymät niin koilliseen Rukatunturille kuin etelään ja lounaaseen kauas horisonttiin. Tontti on osin tasamaata ja osin rinteessä. Maaperä on kallioista ja tonttia ympäröi upea tunturiluonto.
Rakennusoikeuden pinta-ala
275 m²
Kaavoitustiedot
Kiinteistölle hyväksytty Kuusamon kaavoitusarkkitehti Lea Alavuotungin toimesta tonttijakomuutos 30.03.2022, jonka perusteella tämä tontti lohkotaan kiinteistöstä 305-416-7-34. Lisätietoja kaavoituksesta Kuusamon kaupungilta.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Palvelut: Rukankylän kattaviin palveluihin matkaa kertyy noin 1,5 km ja Rukariutan kauppaan, polttoaine-asemille ja Alkoon matkaa kertyy noin 2,5 km. Ruka Valleyn palvelut sijaitsevat noin 3 km päässä.
Paikallistiedot: Tontti sijaitsee erittäin halutulla Rukan Plantinginharjun alueella aivan tämän upean harjun harjanteella. Tontilta avautuvat upeat maisemat ympäristöön. Rukan matkailualueen palvelut ja aktiviteetit löytyvät kävelyetäisyydeltä.
Liikenneyhteydet
Sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet
Tiedustelut
Antti Suhonen, +358 40 753 5050, antti@kuurulkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kuusamo

Asuinalueena Rukatunturi, Kuusamo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Antti Suhonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner

Kuuru LKV Oy

Kuuru LKV Oy
Kuuru LKV Oy
SKVL jäsenyritys

Rukatunturintie 9,
93830 RUKATUNTURI

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.