Kerrostalo | 1h + kt

Sarvijaakonkatu 41 A, Kaleva, Tampere

Hinta

165 000 €

Koko

30 m²

Vuosi

2017

Nyt myynnissä huippusuositulta Kalevan alueelta upea 30m2 yksiö omaan käyttöön tai sijoitukseen! Tämä tyylikäs yksiö sijaitsee aivan ratikkareitin vieressä tornitalon 7. kerroksessa, mikä tarjoaa sekä upeat näkymät Kalevan Prisman yli kauas Hakametsään päin että myös kaivatun yksityisyyden kerrostaloasumisessa. Isot ikkunat lisäävät asunnon valoisuutta ja modernit kodinkoneet tekevät arjesta luksusta. Asumismukavuutta parantaa entisestään laadukkaat pintamateriaalit, kuten tyylikäs tehosteseinä sekä parkettilattia. Asunto Oy Tampereen Ametisti koostuu 64 asuinhuoneistosta, jotka lämpenevät kaukolämmöllä. Asunnoista löytyy kylpyhuoneista sähköinen lattialämmitys, jonka sähkönkulutus sisältyy hoitovastikkeeseen. Vuonna 2017 valmistunut talo tarjoaa huoletonta asumista ja omistamista, sillä isompia remontteja ei ole tiedossa. Tampereen Kaleva on erittäin suosittu asuinalue, sillä talon vierestä kulkevalla ratikalla pääset kätevästi keskustaan, Hervantaan ja muualle Tampereelle hetkessä. Arjen kattavat palvelut, kuten Kalevan Prisma sekä kauppakeskus Kale ovat myös aivan talon vieressä ja tarjoavat monipuolisia palveluita aina kuntosalista ruokakauppoihin ja ravintoloihin. Lisäksi myös TAMKille ja Tampereen yliopisto on vain helposti saavutettavissa tältä sijainnilta. Tässä loistava kohde esimerkiksi ensiasunnoksi tai sijoitukseen! Mikäli kiinnostuit niin ota yhteys kohteen välittäjään ja sovi kiireetön yksityisesittely! Kohdetta välittää: Tuomas Välimäki Toimitusjohtaja, LKV & KTM 0400 214 114 tuomas@ahkeralkv.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80113655
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h + kt
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
30 m²
Kokonaispinta-ala
30 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
7/8
Rakennusvuosi
2017
Vapautuminen
Myydään vuokrattuna. Asunto myydään vuokrattuna. Vuokra on 670 €/kk + vesi 18 €/kk/hlö. Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa. AHVL mukainen vuokranantajan irtisanomisaika on 6 kuukautta. Vuokravakuus 1340 €. Hallintaoikeus siirtynyt vuokralaiselle 15.7.2021. Myydään vuokrattuna.

Hinta

Myyntihinta

57 146,80 €

Velkaosuus

107 853,20 €

Velaton hinta

165 000,00 €

Neliöhinta

5 500,00 €/m²

Vastike

Hoitovastike

138,00 € / kk

Pääomavastike

839,37 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

977,37 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 18 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Hoitovastikkeen maksuperuste on pinta-ala. Pääomavastikkeen maksuperuste on osakkeiden lukumäärä. Huoneistolla, joilla on yhtiölainaosuutta jäljellä enemmän kuin 50% alkuperäisestä rakennusaikaisesta yhtiölainaosuudesta, tulee olla maksettuna 3kk:n pääomavastike-ennakko taloyhtiön sulkutilille. Taloyhtiön hallitus on jättänyt joulukuun 2022 hoitovastikkeen perimättä yhtiön hyvästä taloudellisesta asemasta johtuen. Kevään 2023 yhtiökokouksessa päätettiin pääomavastikkeen korottamisesta. Myytävän huoneiston uusi pääomavastike on 1.7.2023 alkaen 839,37 €/kk (0,49667 €/osake). Yhtiöjärjestyksen mukaisesti tällöin myös pääomavastike-ennakko nousee vastaamaan uutta vastiketasoa. Ennakko palautetaan osakkaalle taloyhtiön hallituksen linjauksen mukaisesti, eli esimerkiksi huoneiston myyntitilanteessa. Taloyhtiön rakennusaikainen laina on sidottu 12 kuukauden euriboriin ja korontarkastus on joulukuun 29. päivä. Taloyhtiön hallituksella on valtuutus muuttaa tarvittaessa perittävää rahoitusvastiketta taloyhtiön lainojen korkomuutosten verran. (Isännöitsijäntoimiston taloushallinnon asiantuntijan puhelinhaastattelu 7.11.2022 & 26.6.2023. & Isännöitsijän puhelinhaastattelu 27.12.2022.)

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ranskalainen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kiinteät kodinkoneet.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Elisa, 100 Mbit/s, Ethernet, Asukas tekee oman sopimuksen. Käyttö- ja luovutusrajoitukset: Asunto myydään vuokrattuna. AHVL mukainen vuokranantajan irtisanomisaika on 6 kuukautta.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Tulisija
Ei takkaa
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnallinen.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Laminaatti. Keittiössä kattava varustus, johon kuuluu muun muassa Electroluxin jääkaappi pakastinlokerolla ja AEG:n astianpesukone sekä integroitu uuni mikroaaltouuni-toiminnolla. Keittiössä myös kätevä ja moderni "baaritaso", joka jatkuu olohuoneen seinälle ja poistaa erillisen ruokapöydän tarpeen.
Jääkaappi, Pakastinlokero, astianpesukone, liesi ja uuni
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Moderni ja tilava kylpyhuone, jossa muun muassa tyylikäs tummanharmaa lattialaatoitus. Lisäksi kylpyhuoneesta löytyy paikka pesutornille sekä sähköinen lattialämmitys, jonka käyttökulut sisältyvät hoitovastikkeeseen. Lisäksi Oraksen hanat ja suihku.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Suihkuseinä, wc-istuin, lattialämmitys, bidee-suihku, allaskaappi, peilikaappi, pesukoneliitäntä, suihku ja pesuallas
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen seinässä tyylikäs tehostetapetointi. Lisäksi asunnon avarat isot ikkunat tuovat valoa runsaasti asuntoon.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali ja tapetti
Säilytystilojen kuvaus
Häkkivarasto ja kaapistot
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Kumibitumi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Tampere toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
837-119-0845-0003
Isännöitsijän yhteystiedot
Pirkanmaan Ammatti-Isännöinti Oy, Ilari Stenman, asiakaspalvelu@pamisoy.fi, 0440475014
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kuivaushuone, kaapeli-tv, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja ja Sauna
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Yhtiön välittömässä hallinnassa on: porrashuone, hissi, lämmönjakohuone, sähköpääkeskus, VSS/irtaimistovarasto nro 2, irtaimistovarasto nro 1, kuivaushuone, siivouskomero, käytävä, ulkoiluvälinevarasto ja saunaosasto. Yhtiön kellarikerroksessa sijaitseva n. 23,5 m2 ulkoiluvälinevarasto on rasitesopimuksen perusteella Asunto Oy Tampereen Opaalin käytössä. Taloyhtiön lisätiedot: Pesuhuoneiden sähköisen lattialämmityksen sähkönkulutus sisältyy hoitovastikkeeseen. Syväkeräyssäiliöt ovat yhteiskäytössä naapuriyhtiön (tontti 2) kanssa. Rasite- ja yhteisjärjestelysopimusten osalta ks. taloyhtiön viimeisin tilinpäätös.
Tehdyt remontit
Tilikauden 2021 aikana tehdyt huoltotyöt liittyneet normaaliin vuosihuoltoon. Vuonna 2019 lisätty lämmitys rapun edustalle.
Tulevat remontit
2023-2027 Kiinteistön energiaselvitykset
Energialuokka
C (2013), Energialuokka: C2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 18.04.2026, Lisätiedot: E-luku 128
Tontin koko
1 991,5 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Asemakaava. Lisätietoja kaavasta on mahdollista saada Tampereen kaupungin asiakaspalvelusta, palvelupiste Frenckell p. 03 5656 4400.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
52 534,96 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Tampereen kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.4.2076

Asunto Oy Tampereen Ametisti

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Hyvät lähipalvelut, monipuolinen Prismakeskus ja kauppakeskus Kale ovat naapurustossa. Lyhyen kävelymatkan päässä ovat myös jäähalli ja uintikeskus.
Paikallistiedot: Kalevanrinteen viihtyisä kerrostalokortteli sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Sammonkadun päässä, Sarvijaakonkadun ja Rieväkadun kulmassa.
Koulut: Tampereen ammattikorkeakoulu TAMK ja yliopistollinen sairaala sijaitsevat parin kilometrin päässä.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla, hyvät pyöräilytiet ja raitiovaunupysäkki lähellä Alueella on erinomainen kevyen liikenteen verkosto ja korttelin vierestä kulkee useita bussilinjoja sekä ratikka Tampereen keskustaan. Parin sadan metrin päässä sijaitsevaa Hervannan valtaväylää pitkin pääsee autolla sujuvasti kauemmaksikin.
Tiedustelut
Tuomas Välimäki, 0400 214 114, tuomas@ahkeralkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Kaleva, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tuomas Välimäki

Toimitusjohtaja

Ahkera LKV Oy

Aleksanterinkatu 30,
33100 Tampere

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.