RE/MAX Ainoa | Ainoa Oikea LKV Oy

Mökki tai huvila | 1h, k, yläkerta, lasitettu kuisti, parveke

Laivarannantie 37, Rymättylä, Naantali

Hinta

115 000 €

Koko

27 / 55 m²

Vuosi

1984

Tervetuloa tutustumaan tähän ihastuttavaan kesäpaikkaan Rymättylässä! Mökki seisoo jylhästi kallion päällä omassa rauhassa. Eteisessä on kaappitilaa ja keittiöön mahtuu pieni ruokapöytä. Ulkona terasseilla ja lasitetulla kuistilla on tilaa syödä isommankin porukan kanssa. Keittiö on vaalean sävyinen ja kaikki tarpeellinen löytyy. Keittiön puukamina lämmittää nopeasti. Olohuone on tilava ja tulisija luo tunnelmaa. Ilmalämpöpumppu huolehtiii mökin viilennyksestä kesäisin ja jatkaa mökkikautta pitkälle syksyyn. Täällä on mahdollista käydä myös ympäri vuoden. Olohuoneesta on käynti kuistille ja näkymät ovat rauhaisan metsäiset. Yläkerrassa on varsinaiset nukkumatilat. Aurinko paistaa koko päivän tontille. Saunamökissä on näppärä pukuhuone, joka toimii myös vierashuoneena. Puukiukaan löylyistä nautit koko kesän. Saunan edessä on paljon terassitilaa niin istuskeluun kuin grillaukseen. Kallion laella on oma lintutorni, josta avautuu laajat näkymät aina merelle asti. Tontilta löytyy useampia istuskelu ja grillauspaikkoja. Muutamalle autolle on hyvin tilaa piha-alueella. Meri näkyy autopaikoilta ja rantaan on muutaman sadan metrin matka. Kiinteistöllä on venevalkamaoikeus. Ranta on kallioinen ja kaunis ja siellä viihtyy varmasti pitkälle iltaan. Uimaportailta pääsee mereen myös vilvoittelemaan. Naantalin ajaa autolla vajaa 30 minuuttia. Kysy lisää ja pyydä yksityisesittely: Jyrki Liikkanen Kiinteistönvälittäjä LKV,LVV, Kaupanvahvistaja 050 386 3237 jyrki.liikkanen@remax.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80127754
Sijainti
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h, k, yläkerta, lasitettu kuisti, parveke
Huoneita
Kaksio
Asuintilojen pinta-ala
27 m²
Muiden tilojen pinta-ala
28 m²
Kokonaispinta-ala
55 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Alakerran pinta-ala noin 27m2. Yläkerran lattia-ala noin 28m2. Yläkerran korkeus keskeltä noin 1,95m ja matalimmillaan reunoilta 1,1m.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1984
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

115 000,00 €

Velaton hinta

115 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

160,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Tiemaksu: 40
Lisätietoja maksuista: Jätemaksu vuodessa 37,50€ (toukokuusta lokakuulle). Varainsiirtovero 4%.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: hyvä
Energialuokka
  • Kohteella ei energiatodistuslain nojalla tarvitse olla energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Sähkölämmityksen tyyppi: sähköpatterilämmitys. Kokonaissähkön kulutus: 1300 kWh / vuosi. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Ilmalämpöpumppu, Puu, sähköpatterilämmitys, uuni/takka
Vesihuollon kuvaus
Veden laatu ja riittävyys: Porakaivo. Riittävä ja käytetty juomavetenä. Ei tutkittu.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Keittiössä on pienelle ruokapöydälle paikka ja puukamina lämmittää tilan nopeasti. Lattia maalattua lautaa ja seinäpinnat maalattua puupaneelia. Varustukseen kuuluu keraaminen liesi/uuni, jääkaappi/pakastin (n. 2 vuotta sitten uusittu) ja kiinteät valaisimet.
WC-tilojen kuvaus
Ulkohuussi. Ei kompostoiva.
Saunan kuvaus
Sauna lämpiää puukiukaalla. Hirsisen saunarakennuksen yhteydessä pukuhuone/vierashuone. Sähköt tulee saunalle. Lattia lautaa. Saunan edessä hyvän kokoinen terassi, johon mahtuu mm. ruokailuryhmä.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen lattia maalattua lautaa ja seinä maalattua puupaneelia. Takka lämmittää ja tuo tunnelmaa. Ilmalämpöpumppu asennettu noin 3 vuotta sitten.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuutilat sijoittuvat yläkertaan. Yläkerrassa on hyvin tilaa neljällekin sängylle. Käynti parvekkeelle. Lattia on lautaa, seinät ja katto maalattua puupaneelia.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
529-542-2-40
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
4 979 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti
Rasitteet
Kiinnitykset: 170000, Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: Tieoikeus (000-2017-K27589) Laivarannan-Kotikalliontien yksityistie.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennuspaikalle saa rakentaa yhden korkeintaan kaksiasuntoisen lomarakennuksen, jonka enimmäiskerrosala on 120 m2, yhden erillisen saunarakennuksen, jonka enimmäiskerrosala on 30 m2, yhden erillisen talousrakennuksen, jonka enimmäiskerrosala on 20 m2 sekä yhden erillisen lämpöeristämättömän vajarakennuksen, jonka enimmäiskerrosala on 30 m2. Vajatilat saa rakentaa myös talousrakennuksen yhteyteen.
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Ranta
  • Etuudet: 1)Yhteinen vesialue 529-542-876-1 2) Yhteinen vesialue 529-542-876-13 3) Yhteinen maa-alue 529-542-878-1, Yhteiset venevalkamat 4) Yhteinen maa-alue 529-542-878-2, Laivalaituri
Tiedustelut
Jyrki Liikkanen, 050 386 3237, jyrki.liikkanen@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Naantali

Asuinalueena Rymättylä, Naantali

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jyrki Liikkanen

Kiinteistönvälittäjä LKV, Kaupanvahvistaja

RE/MAX Ainoa | Ainoa Oikea LKV Oy

RE/MAX Ainoa | Ainoa Oikea LKV Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.