Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]
Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]

Mökki tai huvila | Keittiö, olohuone, pukuhuone / wc, sauna ja 2 x terassi.

Karkauslammintie 25, Liesjärvi, Tammela

Hinta

105 000 €

Koko

52 m²

Vuosi

1968

Sijainti, sijainti ja vielä kerran sijainti! Tämä lomapaikka on kyllä retkeilijän unelma, nimittäin mökki sijaitsee aivan Liesjärven kansallispuiston kupeessa, Karkauslammin rannalla, 3110 m² tontilla. V. 1968 valmistuneessa n. 52 m²:n mökissä keittiö ja olohuone muodostavat avaran yhteistilan. Katetulta terassilta on erillinen sisäänkäynti pukuhuoneeseen ja saunaan. Mökkiluksusta tarjoaa sisävessa sekä saunan suihku ja keittiön käytännöllisyys. Eli sähköliittymän lisäksi täällä on myös Liesjärven Vesi Oy:n vesi- ja viemäriliittymät. Mökin kahdelta terassilta avautuvat näkymät sekä Karkauslammin, että Liesjärven Soukkajärven suuntaan, voit valita millä terassilla istut iltaa tai kuuntelet luontoa katsellen järvelle. Pihan nukkuma-aitassa majoitat perheen jälkikasvun tai retkivieraat. Rannan rinteessä on vielä erillinen ulkorakennus, missä varastotilaa vaikka sup-laudoille ja maastopyörille. Joko mainitsin, että n. 14 km päässä on Saaren kansanpuisto sekä n. 18 km päässä Torronsuon kansallispuisto. Onko tämä se paikka, missä sinä aloitat omien kesämuistojesi luomisen?

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80292068
Sijainti
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Keittiö, olohuone, pukuhuone / wc, sauna ja 2 x terassi.
Huoneita
Yksiö
Asuintilojen pinta-ala
52 m²
Kokonaispinta-ala
52 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Rakennustiedon mukaan mökin kerrosala on 44 m², rakennuspiirustuksen mukaan mökki on ulkomitoin n. 52 m². Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1968
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

105 000,00 €

Velaton hinta

105 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

188,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Sähkön vuosikulutusarvio 6188 kWh on ajalta ennen ilmalämpöpumppua. Vesi- ja jätevesimaksut: https://www.tammela.fi/asuminen-ja-ymparisto/vesihuolto https://www.tammela.fi/asuminen-ja-ymparisto/vesihuolto/ muut-vesihuoltolaitokset

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni. Lisätietoja terassista: Mökin molemmilla puolilla on terassit. Keittiön puoleinen terassi on avoterassi ja sieltä näkymät etelään Soukkajärven puolelle. Olohuoneen puoleinen terassi on katton alla ja sieltä näkymät pohjoiseen Karkauslammin puolelle. Tämä terassi kaipaa kunnostusta.
Tehdyt remontit
Sähköjä uusittu v. 2008: uusi mittaritaulu ja sulakekoko muutettu 3 x 25A. Mökkiin tuotu Liesjärven Vesi Oy:n vesi ja viemäröinti v. 2013 - laitettu sisäwc ja käsienpesuallas pukuhuoneen takaosaan sekä saunan puolelle vesipiste suihkulla. Vesivaraaja uusittu 5/2021 - Jäspi 60L. Nordcel ilmalämpöpumppu asennettu 11/2022. Pukuhuone/wc tilaan lisätty pistorasioita. Olohuoneen järven puoleinen ulkolasipinta on myös uusittu. Nuohous tehty viimeksi 5/2021.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: Mökin peltikaton kunto tarkistettu 8/2022 ja tehty korjaukset. Lisätietoja kunnosta: Mökki on ikäisekseen sekä ulkoa että sisältä siistissä kunnossa, paikoista on pidetty huolta.
Energialuokka
  • Kohteella ei energiatodistuslain nojalla tarvitse olla energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Kokonaissähkön kulutus: 6188 kWh / vuosi. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Ilmalämpöpumppu, Puu
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Liesjärven Vesi Oy:n vesi v. 2013.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Vesi- ja viemäriliittymä. Sähköliittymä: yleissiirto 3 x 25A.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puurunko/lautaverhous.
Keittiön kuvaus
Näkymä keittiön ikkunasta avautuu maisemiltaan Soukkajärven puolelle. Keittiöstä pääsee näppärästi suoraan takaterassille, mikäli haluat nauttia siellä iltapäiväteen tai istua iltaa. Vaaleansävyinen keittiö on jossain kohtaa vuosien varrella saanut nykyaikaisemmat kalusteet ja keittiössä on hyvin tilaa neljän hengen ruokailuryhmälle. Keittiö ja olohuone muodostavat avaran ja valoisan yhteistilan. Varusteina: jääkaappi ja keraaminen liesi. Pintamateriaalit: lattiassa on muovimatto, seinät ja katto ovat puupaneelia.
Kylpyhuoneen kuvaus
Karkauslammin puoleiselta terassilta on käynti pukuhuoneeseen, minkä takaosassa on suihkuverholla erotettu tila sisäwc:lle kera käsienpesualtaan. Tuo jos jokin tuo mökkielämään luksusta. Pukuhuoneen puolelle on seinään asennettu Jäspi lämminvesivaraaja. Pukuhuoneesta on käynti myös saunan puolelle, missä löylyt tarjoaa puulämmitteinen kiuas. Saunassa on myös käsisuihku eli ei tarvitse peseytyä perinteiseen tapaan, mikäli ei nyt välttämättä halua niin tehdä. Näitä tiloja pidetty lämpimänä irtopatterein. Pukuhuoneen materiaalit: lattiassa on muovimatto, seinät ja katto valkoiseksi maalattua paneelia. Sauna: lattia on laatoitettu, seinät ja katto paneloidut.
Olohuoneen kuvaus
Karkauslammin puoleiselta terassilta on suoraan käynti olohuoneeseen, mikä on toiminnallisesti jaettu pieneen eteisosaan, makuuhuoneeseen ja oleskelutilaan - hyvin mahtuu niin sänky kuin sohvakin. Keittiö ja olohuone muodostavat avaran yhteistilan ja tunnelman luontiin löytyy takkasydämellä varustettu takka. Pintamateriaalit: lattiassa on muovimatto ja seinät sekä katto paneelia.
Säilytystilojen kuvaus
Kylmä ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
834-421-1-115
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
3 110 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Tämä luonnonvarainen ja metsäinen kiinteistö sijaitsee Karkauslammin ja Soukkajärven välisellä harjulla, Karkauslammin rannan puolella. Kyseessä on rinnetontti (hiekkaharju), minne mökki on rakennettu tontin korkeimmalle kohdalle. Mökin edestä rantaanpäin rinne on jyrkähköä, myös tiehaaran puolelle tontti laskee jonkin verran.
Rasitteet
Kiinnitykset: 125000, Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: Tieoikeus. Osuudet yhteisiin alueisiin ja erityisiin etuuksiin: yhteinen vesialue 834-421-876-1 ja yhteinen maa-alue 834-421-878-4. https://asiointi.maanmittauslaitos.fi/karttapaikka/
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Tammelan kunta rakennusvalvonta. https://www.forssa.fi/asuminen-ja-ymparisto/ tekniset-palvelut/rakennusvalvonta/
Kaavoitustiedot
Tammela, Liesjärven osayleiskaava, päivätty 2.12.2008. Kaava sekä kaavamääräykset löytyvät netistä: https://www.tammela.fi/sites/default/files/ dokumentit/kaavat/liesjarvi-yleiskaava_021208.pdf Tähän kiinteistöön kohdistuu kaavamerkintä AP-1: pientalovaltainen asuntoalue - ympärivuotuiseen asumiseen muutettava alue, mikä on tarkoitettu erillispientaloille. Alueelle saa sijoittaa myös asumiselle tarpeellisia lähipalveluita ja sellaisia pienimuotoisia työtiloja, joista ei aiheudu melua, raskasta liikennettä, ilman pilaantumista tai näihin verrattavia ympäristöhaittoja. Alueella olevat nykyiset loma-asutustontit voidaan muuttaa ympärivuotuiseen asumiseen, mikäli tontin koko on vähintään 2000 m² sekä tontti liittyy kunnalliseen vesijohto- ja viemäriverkostoon. Yhden tontin maksimirakennusoikeus sisältäen olemassa olevan rakentamisen on 250 ke-m². Lisätietoja Tammelan kunta/kaavoitus.
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Palvelut
Palvelut: Tammelan keskustaan n. 20 km. Forssaan n. 30 km.
Ruokapaikkoja mm. Keppana Kellari n. 4,5 km ja Kievarin Kirnu n. 5 km.
Paikallistiedot: Liesjärven kansallispuiston alue melkein vieressä. Kyyneränharjulle n. 5 km, Eerikkilän Urheiluopistolle n. 12 km, Torronsuon kansallispuistoon n. 18 km ja Saaren kansanpuistoon n. 14 km ja Räyskälän Ilmailukeskukseen n. 20 km.
Ajo-ohjeet
Valtatie 2:lta Forssan suunnasta tullessa käännytään Kanteluksentielle, miltä käännytään Liesjärventielle oikealle ja Liesjärven kylätalon kohdalta käännytään ensin Nummitielle, mitä jatketaan suoraan, tie jatkuu Karkaus-lammintienä. Tätä suoraan n. 300 m, mökki oikealla rinteessä, seinässä numero 25. Helsingistä päin tultaessa käännytään suoraan Liesjärventielle.
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Karkauslammin rantaviivaa on kiinteistön kohdalla n. 49 metriä. Rantaan on laitettu laituri ja rantaa on ruopattu v. 1991. Karkauslammin pinta-ala on n. 5,7 hehtaaria ja sen pituus on 400 metriä ja levys 230 metriä. Järven rantaviiva on n. 1 km:n pituinen ja se on pääosin moreenipohjaista metsämaastoa. Järvi on matalahko. https://fi.wikipedia.org/wiki/Karkauslammi
  • Karkauslammi
Tiedustelut
Forssan Kiinteistökauppiaat Oy, 03-436 1130, kiinteistokauppiaat@kiinteistokauppiaat.com

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tammela

Asuinalueena Liesjärvi, Tammela

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Forssan Kiinteistökauppiaat Oy

Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]

Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.