RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

Rivitalo | 3h, avok, kph / khh, s, erill.wc.

Hahlakatu 11a 4, Nummenkylä, Järvenpää

Hinta

159 000 €

Koko

84,5 m²

Vuosi

2007

Nyt on myynnissä idyllinen ja tyylikäs ensimmäisen kerroksen puutalokoti Nummenkylässä. Uniikissa talossa on historian havinaa, sillä se on toiminut mm. kasarmina sekä naisvankilana. Talo on saneerattu asuinkäyttöön n. v. 2005. Vanhat rakennukset miljöineen on suojeltu asemakaavalla ja rakennuksia pidetään kulttuurihistoriallisesti arvokkaina. Muuttovalmiissa kolmiossa on hyvä ja toimiva pohjaratkaisu. Olohuone, ruokailutila sekä avokeittiö ovat avointa ja varaa yhtenäistä tilaa. Yhtiössä ei ole tulossa kunnossapitotarveselvityksen mukaan isoja remontteja lähivuosina. Lahdenväylälle pääsee autolla todella helposti. Näitä koteja on todella harvoin tarjolla, joten toimi siis heti! Lisätiedot ja esittelyt: Kari Matilainen 050 5151 559 Autan sinua kaikissa kodinvaihtoon liittyvissä asioissa. Luotettava, aktiivinen sekä tehokas kiinteistönvälittäjä (LKV) palveluksessasi. Olen rautainen alan ammattilainen, minulla on 13 vuoden vankka kokemus alalla. Minulta saat maksuttoman arvion kodistasi, räätälöidyn kodinmyyntisuunnitelmani sekä varmasti kilpailukykyisen palvelutarjoukseni! Kauttani myös pankki, remontti- sekä muuttoasiat järjestyvät helposti ja vaivattomasti. Ota minuun rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan lisää kodinvaihdosta!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80294525
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, avok, kph / khh, s, erill.wc.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
84,5 m²
Kokonaispinta-ala
84,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen Huoneiston pinta-ala on yhtiöjärjestyksen, isännöitsijäntodistuksen ja myyjän ilmoituksen mukaan 84,5 m². Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi. Pinta-alaa ei ole tarkastusmitattu.
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
2007
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

140 675,97 €

Velkaosuus

18 324,03 €

Velaton hinta

159 000,00 €

159 000,00 €

Neliöhinta

1 881,66 €/m²

Vastike

Hoitovastike

430,95 € / kk

Pääomavastike

388,71 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

819,66 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

6,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 20,00 € / hlö / kk

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Työtason materiaali: Laminaatti. Lattialämmitys, kaapistot, tasot, jääkaappi/pakastin, keraaminenliesi, liesituuletin, astianpesukone. Välitila: Kaakeli. Tasot: Laminaatti.
Lattiamateriaalit: Laatta
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Lattialämmitys, suihku, suihkuseinä, peilikaappi, wc-istuin, allaskaappi, pesukoneliitäntä, kaappi.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
WC-tilojen kuvaus
Lattialämmitys,peilikaappi, wc-istuin, allaskaappi, bidee.
Seinämateriaalit: Kaakeli
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Lasiovi.
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Kellarikomero ja kaapistot
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Järvenpää toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöintipalvelu Isarvo Oy, Jori Kopponen, 044 765 5967
Huolto
Asukkaat
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Urheiluvälinevarasto, kellarikomero ja kaapeli-tv
Muuta: Taloyhtiön lisätiedot: 2.5.2023 pidetty yhtiökokous valtuutti hallituksen hakemaan kunnalta tupakointikieltoa kaikkiin taloyhtiön asuintiloihin. Taloyhtiön kiinnitykset: 1 200 000 €.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 10

Tehdyt remontit
Tehdyt korjaukset: 2010-2011 Vesikattoremontti (Vesikaton vaihtaminen, katon tuuletuksen parantaminen, kattolyhtyjen tuuletuksen parantaminen ja eristeiden lisääminen, palokatkojen korjaaminen, rännien uusiminen, katon kävelysillan uusiminen, välikaton kävelysillan rakentaminen, katon lumiesteiden uusiminen, pieneläinverkkojen asentaminen alapohjan tuuletusluukkuihin, sisäkattoremontti, työvaiheet tarkemmin työtapaselosteessa) (Eliittikatot / Finnroof), 2011 Asuntojen A, B, C ja D olohuoneiden (asunnot A ja C myös eteiset) kattojen panelointi (Adeon Oy), 2011 Asuntojen A, B, C ja D olohuoneiden (asunnot A ja C myös eteiset) kattojen listoitus (timpuri Timppa), 2011 H-asunnon sisäkattoon aiheutuneiden vesikattoremonttivaurioiden korjaaminen (Saneeraus Gurut Oy) 2011 Ilmastointikanavien puhdistus kaikissa asunnoissa (IV Kymppi / Niko Kinnari), 2012 Mitattu rivitalohuoneiston sisäilman (asunto F) suhteellinen kosteus, sekä yläpohjan ja ulkoilman suhteellinen kosteus (Taloratsia Oy / Sami Lehtonen), 2012 Yläpohjan lisäeristäminen selluvillalla (Eko-Expert Oy), 2012 Nailonverkkojen poistaminen yläpohjatilan päätykolmioiden tuuletusaukoista -> Sami Lehtosen suositus tuuletuskyvyn parantamiseksi Heidi Westerlund / taloyhtiön hallitus, 2012 Rikkinäisten ikkunoiden korjaus molemmissa rappukäytävissä (Pihlavan Ikkuna Oy / Lauri Kinnunen), 2012 Postilaatikon päädyn ulkorapun laudoittaminen ja kaiteen maalaus sekä pation rakentaminen (asukkaat), 2013 Pihan puoleisen rännin ja laudoituksen korjaus sekä lumiesteiden asentaminen (Janne Puumala / Uudenmaan Peltityö), 2013 Parkkipaikan puoleisen rännin sadevesien ohjaaminen rännikaivoon, ulkorappusten kaiteiden maalaaminen (Vanhan???) (talkoot), 2016 Ulkoportaiden kaiteiden korjaus kummassakin päädyssä, patioiden huoltomaalaus (talkoot), 2017 Vanhan Valtatien päädyn rappukäytävän alapohjan tuuletusputkien korjaus (talkoot), 2017 Rännien putsaus (talkoot), 2018 Ulkoseinien kuntomaalaus + katon pesu (Väriset Oy), 2018 Pihavaahteroiden kaato (tmi Demir Sadri), 2020 Rakennusten väliset lämpö- ja käyttövesiputket uusittu yhdessä Nummihovi V, VII ja VIII kanssa (Putkiset), 2022 Vanhan ja uuden rakennusosan(porraskäytävän) saumojen korjaaminen. Eteläpäädyn lämpövuotojen tukkiminen porraskäytävissä ja asunnoissa.
Tulevat remontit
Kunnossapitotarve 2023-2027: Huoneistojen A ja C kylpyhuonesaneeraus (2023), roskakatoksen siirtäminen pois parkkipaikan tieltä, lintuverkot räystäisiin, rappukäytävien kattojen puhdistus, rappukäytävien sienien ja katon saumojen korjaaminen rappukäytävien sisäpuolelta tarvittaessa, julkisivujen yläosassa olevien aukkojen tukkiminen jyrsijäverkolla, osallistuminen Nummihovi 8:n kaukolämpölaitteiston uusimiseen, hybridi latausmahdollisuus, parkkipaikan ja pihan valaistuksen uusiminen, pihateiden kunnostaminen yhdessä alueen muiden taloyhtiöiden kanssa.
Energialuokka
C (2018), Energialuokka: C2018
Tontin koko
2 293 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Järvenpään Nummihovi IV

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: K-Supermarket Peltola n. 2 km, K-Supermarket Kellokoski n. 2,5 km, Alepa Kellokoski n. 2,6 km.
Koulut: Alakoulut: Anttilan koulu n. 2 km, Saunakallion koulu n. 2,2 km Yläkoulut: Koivusaaren koulu n. 1,8 km, Kartanon koulu n. 3,3 km Lukiot: Tuusulan lukio Kellokoski 2,4 km, Järvenpään lukio n. 3,3 km

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, hyvät pyöräilytiet ja sujuvat yhteydet omalla autolla
Tiedustelut
Kari Matilainen, 050 5151 559, kari.matilainen@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Järvenpää

Asuinalueena Nummenkylä, Järvenpää

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kari Matilainen

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV / Uudenmaan Asuntomyynti Oy

RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.