Mökki tai huvila | 4h + k

Isokallio 1, Inkoo

Hinta

2 600 000 €

Koko

249 / 302 m²

Vuosi

2013

Tervetuloa tutustumaan Villa Dogiin - upeaan ja tilavaan kivitaloon Inkoossa! Tämä vuonna 2013 valmistunut kaksikerroksinen Villa Dogi ja vierastalo Pikku Dogi tarjoavat tilaa, laatua ja mukavuutta koko perheelle. Kolme makuuhuonetta sekä neljä muuta huonetta tarjoavat runsaasti tilaa niin arkeen kuin juhlaan. Villa Dogi on rakennettu asemakaava-alueelle asumiseen tarkoitetulle tontille ja se soveltuu sekä ympärivuotiseen asumiseen että loma-asumiseen. Kotiin astuessa huomio kiinnittyy etenkin laadukkaaseen ja persoonalliseen keittiöön, joka on suunniteltu huippukokkien makuun. Keittiön ammattilaisille suunnattu kaasuliesi takaa tasaisen paistotuloksen ja suuri saareke tekee isonkin juhlaväen kestitsemisestä helppoa. Keittiön vieressä on tilava ruokailutila, johon mahtuu suuri ruokapöytä 12-16 hengelle. Mukavuuksista ei tarvitse tässä kodissa tinkiä, sillä käytössäsi on niin oma sauna, uimalampi kuin kookas poreallas. Saunan yhteydestä löytyvä kylpyhuone on varustettu kahdella suihkulla, mukavilla istuinpaikoilla sekä esteettömällä näkymällä pihalle ja uimalammelle. Kotiin kuuluu myös kaksi erillistä wc:tä sekä vierastalossa sijaitseva lisäkylpyhuone, jossa on niin ikää wc. Olohuoneessa tunnelmaa luo kaunis paikallaan muurattu takka. Tilava kodinhoitohuone helpottaa arkea. Yläkerrasta löytyvästä päämakuuhuoneesta on suora yhteys erilliseen wc:hen. Yläkerran toinen makuuhuone tarjoaa persoonallisen nukkumaparven, josta on suora näköyhteys uimalammelle. Ulkona voit nauttia oman kylpylän tunnelmasta poreammeessa tai viettää aurinkoisia päiviä omalla terassilla ja parvekkeella. Pihan uimalampi, kesäkeittiö ja aito Lapin kota sekä vieressä oleva Isokallion historiallinen Viikinkialue tarjoavat elämyksiä niin omalle perheelle kuin vieraille. Inkoo on rauhallinen, mutta hyvien yhteyksien päässä sijaitseva paikkakunta. Alueen rehevä luonto ja merellinen maisema tekevät siitä ihanteellisen tukikohdan niin lapsiperheille kuin aktiivisille aikuisille. Villa Dogi tarjoaa lähes rajattomasti neljää kiireisen kaupunkilaisen arvostamaa 2020-luvun luksuselementtiä: puhdasta ilmaa, puhdasta vettä, puhdasta luontoa ja rauhaa, jossa mieli sekä sielu lepäävät. Tervetuloa ihastumaan ja toteamaan tämän kodin ainutlaatuisuus paikan päällä! Lisätiedot ja yksityisesittelyt: Asunto-Antti Liinpää | RE/MAX Classic | 050 336 5707 | antti.liinpaa@remax.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80295462
Sijainti
  • Inkoo 
  • Isokallio 1, 10210
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k
Huoneita
4 huonetta
Asuintilojen pinta-ala
249 m²
Muiden tilojen pinta-ala
53 m²
Kokonaispinta-ala
302 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi. Avoimen tilan periaatteella valmistetussa Villa Dogissa on 1. kerroksessa on keittiö, kirjaston ja olohuoneen muodostama kokonaisuus. 2. kerroksessa on päämakuuhuone ja toinen makuuhuone. Vierastalossa Pikku Dogissa on yksi huone ja keittokomero. Kahden auton autotalli on vierastalon yhteydessä. Huoneistoala 249 m2 koostuu näistä tiloista. 53 m2 muut tilat koostuvat keittiön ja kirjaston alla olevista musiikkihuoneesta ja kotiteatteri/luentotilasta sekä varastotilasta eteisen päällä. Lisäksi löytyy matalan kattokorkeuden elämys/hiljentymishuone, Viikinkikellari, vierastalon alapuolella.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2013
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

2 600 000,00 €

Velaton hinta

2 600 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

1 181,80 € / vuosi

Vesi- ja jätevesimaksu

35,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Tiemaksu: 20
Lisätietoja maksuista: Sähkön kokonaiskustannus kuukaudessa on 383,64 euroa, joka pitää sisällään seuraavat asiat: lämmitys (maalämpö), sähkö, valo, sauna, aina valmis kylpyamme ulkona, lammen vedensuodatin ja suihkulähde. Villa Dogissa on asunut tänä aikana keskimäärin yksi henkilö. Vesi ja jätevesi 35 €/kk, puhtaanpito = jätteen tyhjennys 16 €/kk, kiinteistövero oli vuonna 2022 1181,80 €, tiemaksu 20 €/vuosi.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Keittiön ja Olohuoneen välissä on omalla tasolla kirjasto/työhuone. Vierastalosta on kulku autotalliin, jonka laattalattia kestää kulumatta kovaa rasitusta ja voi toimia myös leikkaussalin lattiana. Talossa on myös elokuvateatteriksi rakennettu normaalin huonekorkeuden ja runsaasti säilytystilaa omaava kellari, joka on nykyisen omistajan aikana ollut luentosali- ja opetuskäytössä. Kellariin pääsee laskeutumaan Villa Dogin ja Pikku Dogin välissä olevan terassialueen alta portaita pitkin tai salakäytävää pitkin kirjaston/työhuoneen kaapin lävitse. Nämä portaat ovat samanlaiset kuin mitä on useissa isoissa purjeveneissä, sillä Villa Dogin omistaja ja rakennuttaja on innokas purjehtija. Elokuvateatterin takana kirjaston alla on musiikkihuone, joka on ollut nykyisen omistajan aikana opetus- ja leikkauskäytössä. Kellarista pääsee astumaan lasisen parioven kautta talojen välissä olevan terassitilan alle, josta pääsee siirtymään peruskalliota pitkin Villa Dogin alla olevaan Viikinkikellariin. Viikinkikellarin lattiana toimii suomalainen peruskallio ja siellä on lisäksi varastohuone. Viikinkikellarista astutaan myös varastohuoneeseen, jossa sijaitsee Villa Dogin varavoimala.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ranskalainen,ulostyönnetty
Muuta kauppaan kuuluvaa
Huonekalut, kodinkoneet, esillä olevat taideteokset ja koriste-esineet, astiat, kiinteistönhoitokoneet ja työkalut sekä tarvikkeet. Polttopuut kuuluvat kauppaan.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Satelliittiantenni. Lisätietoja terassista: Terassi sijaitsee Talon eteläpuolella. Terassille mahtuu iso ruoka/terassipöytä. Eteläterassilla sijaitsee myös Villa Dogin kylpylä eli iso poreallas.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: Hyvä. Lisätietoja kunnosta: 2.6.2023 teetetyn kuntotarkastuksen mukaan Villa Dogin ja Pikku Dogin kunto on erinomainen. Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Erinomaisin arvosanoin läpäisty asuntokaupan kuntotutkimus on tehty 2.6.2023. Sen toteutti Tervatek Oy.
Kuntotarkastus
Tehty 02.06.2023
Energialuokka
  • B (2018)
  • Energialuokka: B2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 02.06.2033, Lisätiedot: Energiatodistus on laadittu 02.06.2023.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö, Ilmalämpöpumppu
Tulisija
Varaava takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Oma porakaivo. Veden laatu ja riittävyys: Kiinteistöllä on oma porakaivo, jonka syvyys on 55 metriä. Vesi on riittänyt hyvin, myös uimalammen veden kvartsisuodatukseen ja tarpeisiin. Veden laadun analyysi on teetetty viimeksi vuonna 2018 ja tulos oli silloin erinomainen.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Kivi
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Kellarissa kaikki seinäpinnat pois lukien lasiovet terassin alle ovat kaappitilaa. Viikinkikellarissa on levyseinät. Pintamateriaalit (lattia): Elokuvateatteri-kellarissa on laattalattia. Viikinkikellarissa lattiana toimii Euroopan vahvin maaperä, suomalainen peruskallio.
Keittiön kuvaus
Liesi: Kaasu ja valurauta. Työtason materiaali: Laminaatti. Villa Dogin keittiö on tehty huippukokeille. Ammattikeittiöistä tuttu kaasuliesi varmistaa tasaisen paistotuloksen, mutta sopii helppokäyttöisyytensä ansioista kaikille kotikokeille. Iso saareke mahdollistaa isommankin joukon gourmet-kestityksen. Työskentely- ja laskutilaa on runsaasti tiskipöydällä sekä kirjaston vastaisella sivulla. Keittiö vieressä on iso ruokailutila, johon mahtuu 12-16 ruokailijaa vetävä pöytä.
Jääkaappi, erillinen pakastin, erillisuuni, liesi, liesituuletin, astianpesukone ja keittiösaareke (Liesi ja erillisuuni sijaitsevat isossa keittiösaarekkeessa)
Lattiamateriaalit: Laatta
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Villa Dogin saunaosaston kylpyhuoneessa on kaksi suihkua, lavuaari ja kaksi kylpylätyyppistä mosaiikkilaatoitettua istuinta levähtämiseen löylyjen välissä. Laattakoristukset luovat kylpyhuoneeseen laadukkaan ja persoonallisen tunnelman. Saunan vastaisella seinällä ulkona on Villa Dogin kylpylä eli isokokoinen poreamme. Yläkerrassa päämakuuhuoneen yhteydessä on toinen kylpyhuone. Kolmas sijaitsee vierastalossa Pikku Dogissa, sen yhteydessä on myös wc.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Suihku (3 x suihku), poreamme (Villa Dogin kylpylä eli iso poreamme sijaitsee saunan takaseinä kohdalla ulkona eteläterassilla), suihkuseinä (Saunaosaston kylpyhuoneen jakaa laatoitettu suihkuseinä), lattialämmitys ja pesuallas
WC-tilojen kuvaus
Villa Dogin saunaosaston pukuhuonetilan vieressä tilava erillis-wc. Toinen erillis-wc löytyy yläkerrasta master bedroomin eli päämakuuhuoneen yhteydestä. Kolmas wc löytyy vierastalosta Pikku Dogista kylpyhuoneen yhteydestä.
Seinämateriaalit: Kaakeli
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Villa Dogin kookkaassa saunassa on käytetty lauteena Inkoon metsistä kaadettua kelottunutta terveleppää. Saunan ikkunoista on esteetön näkymä kiinteistön pihalle ja uimalammelle. Saunasta kävelee pohjoisterassin kautta uimalammelle uimaan noin 15 sekunnissa.
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas ja heti valmis -sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Olohuoneesta on kulku Villa Dogin tilavaan kodinhoitohuoneeseen.
Seinämateriaali: Maali
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Pesukone, kuivausrumpu, lattialämmitys, pesuallas, lattiakaivo, silityspöytä/taso, pyykkikaapit, pöytätaso ja Mankeli
Olohuoneen kuvaus
Villa Dogin olohuone/takkahuone-kokonaisuus on talo sielu, kun keittiön ja ruokailutilan yhdistelmä on talon sydän. Olohuoneessa sijaitsee paikallaan muurattu taideteos, kookas varaava takka, joka luo tilaan valoa ja lämpöä. Myös paikalleen veistetty kiinteä japanilainen puusohva henkii uniikkia tunnelmaa. Olohuoneen lattiaan asti ulottuva ikkuna on tehty eläväksi tauluksi, jonka kautta voi kuvainnollisesti astua suoraan pihalle. Myös muut suuren avonaisen tilan, johon kuuluu keittiö, ruokailutila, kirjasto/työhuone ja olohuone, ikkunat on tehty samalla periaatteella. Katsoja voi kuvainnoillisesti astua ulos luontoon.
Lattiamateriaalit: Laatta
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Villa Dogin yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta. Ensimmäisenä on tilava ranskalaisella parvekkeella ja nukkumaparvella varustettu makuuhuone yksi. Toinen on tilava master bedroom eli päämakuuhuone, josta käynti talon levyiselle parvekkeelle. Persoonallisten paanuovien takana on vaatekaappi, jonka vierestä on käynti suihkuun ja vessaan. Asunnon kolmas myös nukkumiseen tarkoitettu huone sijaitsee vierastalossa Villa Dogissa, jossa on talon avointa tilaa -tyylin mukainen avoin tila nukkumaparvella. Tilassa on kaikki mukavan yksiön elementit eli olohuonealue, kirjastoalue, ruokailutila, keittokomero, kylpyhuone-wc ja jo mainittu nukkumaparvi.
Lattiamateriaalit: Vinyyli ja parketti
Seinämateriaalit: Puu
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kylmä ulkovarasto ja kaapistot
Kattotyyppi
Harjakatto
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
149-425-1-151
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
9 958 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Tontti on maisemoitu golf-kentän näköiseksi ja oloiseksi, jossa on kumpareita, lampia, puita ja istutuksia sekä em. kiinteistöön kuuluvat rakennukset.
Kaavoitustiedot
Inkoon kunta https://www.inkoo.fi/asuminen-ja-ymparisto/kaavoitus-ja-maankaytto/voimassa-olevia-kaavoja-2/ Eric Roselius Kaavoituspäällikkö
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Rakennukset
Autotalli, autokatos, liiteri ja Kesäkeittiö Lapin kota Venevaja Liiteri 3 x puuliiteri
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Inkoon kirjasto, 2,2 km
Inkon terveyskeskus, 2,4 km
Paikallistiedot: Lähin kauppa: Inkoon S-market, 2,5 km
Kirkkonummen Citymarket ja Prisma, 30 km
Koulut: Kyrkfjärden skola, luokat 1-6 & esiopetus, 2,5 km Merituulen koulu, luokat 1-6 & esiopetus, 4,0 km Västankvarns skola, luokat 1-4 & esiopetus, 11,2 km Degerby skola, luokat 1-6 & esiopetus, 15,0 km

Liikenneyhteydet
Sujuvat yhteydet omalla autolla ja lentokenttä Villa Dogista ajaa autolla vain 60 minuuttissa sekä Helsinki-Vantaan kansainväliselle lentoasemalle että Helsingin keskustaan. Tammisaareen ajaa 30 minuuttia, Hankoon 55 minuuttia ja Turkuun 90 minuuttia.
Pihan kuvaus
Omistaja ja rakennuttaja on omistanut suunnittelutoimiston, joka muun muassa suunnitteli golfkenttiä. Villa Dogin hehtaarin kokoisen tontin innoittajana on toiminut laadukas golfkenttä.
Tiedustelut
Antti Liinpää, 050 336 5707, antti.liinpaa@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Inkoo

Asuinalueena Inkoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Antti Liinpää

Myyntineuvottelija

RE/MAX Classic | Sun Housing Oy LKV

RE/MAX Classic | Sun Housing Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.