Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]
Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]

Kerrostalo | 2h, kk

Kuhalankuja 2 B 31, Kuhala, Forssa

Hinta

49 500 €

Koko

47 m²

Vuosi

1970

Näppärä kaksio hyvällä sijainnilla, mm. Vesihelmi ja kauppa alle 300 m:n päässä. Hissit ja lukitus on vasta uusittu ja muutoinkin isoja remontteja on jo tehty ja asunnon yhtiölainaosuudet maksettu pois. Myös tuleva hissi- ja lukitusrempan lainaosuus hoidetaan myyjän toimesta. Kylppäri on remontoitu v.2015 ja pintoja on uusittu v.2009. Asuntoa kun vähän laitat mieleiseksesi, saat tästä varsin mallikkaan kodin.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80295884
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, kk
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
47 m²
Kokonaispinta-ala
47 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
5/7
Rakennusvuosi
1970
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

49 500,00 €

Velaton hinta

49 500,00 €

51 000,00 €

Neliöhinta

1 053,19 €/m²

Vastike

Hoitovastike

195,05 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

195,05 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: Kulutuksen mukaan
Lisätietoja maksuista: Kylmä- ja lämminvesi laskutetaan todellisen kulutuksen mukaan. Osakkeenomistaja vastaa viimekädessä huoneiston vesilaskusta, mikäli vuokralainen jättää sen maksamatta. Lämpötolppa 10 €/ kpl/ kk Autotalli, lämmin 30 €/ kpl/ kk Autotalli, kylmä 15 €/ kpl/ kk Jokaisessa asunnossa on valokuituliittymä 50/20 M, jonka maksu sisällytetään hoitovastikkeeseen. Asukkaat voivat halutessaan tilata suurempia nopeuksia ja muita lisäpalveluita suoraan Lounealta, maksaen itse erotuksen. Taloyhtiö on Kiinteistöliiton jäsen.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Lounea, 50/20 M, Valokuitu.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Asunnossa tehty pintaremonttia v.2009, jolloin laitettu laminaattilattiat, tapetoitu seinät sekä maalattu katto. Pesuhuone on remontoitu v.2015. Keittiön kaapistot on alkuperäiset. Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Taloyhtiön kuntoarviot- ja tutkimukset: Parvekkeiden kuntotutkimus v.2018 Kunnossapitotarveselvitys v.2011
Asbestikartoitus
  • Huoneistojen muutostöitä teetettäessä on huomioitava voimassa oleva asbestilaki. Muutostyöstä on aina saatava lupa taloyhtiöltä, ja purettavien materiaalien asbestipitoisuus on aina selvitettävä ennen töiden aloittamista. Osakas vastaa kartoitus-, purku- ja remonttikustannuksista, mikäli ryhtyy huoneistossaan omaehtoisiin kunnostus- tai muutostöihin.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, vesikiertoiset patterit
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Napakan kokoisessa keittokomerossa on jääkaappi ja erillinen pakastin sekä sähköliesi. Kaapistot ovat alkuperäiset, kaappien välitila on laatoitettu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Pesuhuoneessa on lokakuussa 2022 laitettu, tyylikäs suihkuseinä, mikä tuo tilaan avaruutta ja toimivuutta. Varusteina käsienpesuallas ja allaskaappi ja lisäseinäkaappi. Lattia ja seinät laatoitettu. Lisäksi pesuhuoneessa myös pesukoneliitäntä ja oskarin oksa seinässä. Wc on pesuhuoneen yhteydessä. Pesuhuone on remontoitu putkiremontin yhteydessä v.2015.
Olohuoneen kuvaus
Olohuone on sen verran iso kokoinen, että siihen mahtuu hyvin ruokapöytäkin. Lattia laminaattia ja seinät tapetoitu/maalattu. Asunnosta on viidennen kerroksen näköala, joten valoisuutta riittää.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneessa on saamaa laminaattia kuin eteisessä, keittokomerossa ja olohuoneessakin. Huoneeseen mahtuu parisänky ja tilaa on myös vaatekaapille, jos sellaisen haluaa lisätä.
Säilytystilojen kuvaus
Häkkivarasto ja vaatehuone. Lisätietoja säilytystiloista: Asunnossa on hyvän kokoinen vaatehuone, minkä lisäksi on huoneistokohtainen häkkivarasto.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Taloyhtiön nimi
Kiinteistötunnus
61-7-9-3 ja 61-7-9-1
Isännöitsijän yhteystiedot
Sp-Isännöintipalvelut Oy, Jaana Hurjanen, forssa@spisannointipalvelut.fi, 010 231 7530
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Askarteluhuone, kaksi jäähdytettyä talouskellaria, talonvarasto, kaksi lastenvaunuvarastoa, neljä urheiluvälinevarastoa, huoneistokohtaiset varastokomerot, kaksi saunaosastoa, pesutupa, kuivaushuone, mankelihuone ja väestönsuoja
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 6 Parkkipaikkoja: Taloyhtiön hallinnassa on 18 kylmää autotallipaikkaa, 9 lämmintä autotallipaikkaa ja 6 lämpötolppapaikkaa.

Tehdyt remontit
1995 Rakennus- ja LVIS-tekninen kuntoarvio. Talo 2 talosaunan korjaus.
1996 Oleskeluparvekkeiden lattiat pinnoitettu. Alajakokeskuksen uusinta.
1998 Talo 1 talosaunan korjaus
1999 Huoneistoparvekkeiden kuntotutkimus
2000 Oleskeluparvekkeiden peruskorjaus. Peltikattojen huoltokäsittely.
2001 Talosaunojen puku- ja eteistilojen lattioiden pinnoitus
2005 Antenniverkko Tähti800-tyyppiseksi
2010 Julkisivujen lisäeristys ja uudistaminen eristerappausmenetelmällä. Savunpoistoluukkujen asentaminen porraskäytäviin. Huoneistojen ja porraskäytävien ikkunoiden uusiminen. Parveketaustaseinien lisäeristäminen ja uusiminen. Parvekeovien ja yhteisten tilojen puuovien uusiminen. Jäteaseman uudistaminen, sekajäte- ja energiajäteastioiden muuttaminen syväkeräysastioiksi. Autotallirakennukset uusittu.
2011 Porraskäytävien huoltomaalaukset ja uudet ilmoitustaulut. Hissin lattioiden vahvistaminen ja pinnoitus. Istutusten osittainen uusinta.
2012 Lämmitysjärjestelmän perussäätö sekä patteritermostaattien uusinta. Talo 1 vesikaton osittainen uusinta. Kuivaushuoneen pyykinkuivaimen uusinta.
2013 Kunnostamattomien märkätilojen tarkastus. Talo 1 katolle asennettu lumiesteet. Talo 1 autotalliin sadevesikouru, lisätty sadevesikaivo. Taloyhtiön asunnon (B 19) kunnostaminen. Pihapäällystekorjauksia. Poistoilmakanavien- ja koneiden puhdistus, huoneistokohtainen ilmamäärien mittaus ja säätö.
2014 Saunatilojen saneeraukset. Käyttövesiputkistosaneerauksen suunnittelu. Tonttiviemärien ja salaojien kuntotarkastus, kuvaus ja puhdistus. Pesukoneen hankinta talopesulaan. Asuntojen ikkunoiden korvausilmaventtiilien suodattimien uusinta.
2015 Käyttövesiputkistosaneeraus, huoneistokohtaiset vesimittarit. Valokaistaliittymän asennus. Huoneistojen ryhmäkeskusten tarkastus ja huolto.
2016 Talo 1, takapihan kunnostaminen ja sadevesijärjestelmän kunnostaminen.
2017 Porraskäytävien kulmalistojen asennus. Jälkiheijastavien porrastasannenumerojen maalaus.
2018 Vesikatteiden huoltomassaus. Huoneistoparvekepielien kuntotutkimukset. Märkätilojen tarkastus ja keittiöiden hajulukkojen ja vesikalusteiden tarkastus.
2019 Taloyhtiön pihamaalle hankittu pihakeinu ja puutarhakalusteet. Lämmönjakokeskuksen uusinta. Huoneistoparvekkeiden korjaus.
2020 Jätekatos. Pihavalaistuksen uusinta.
2021 Autotallirakennuksien maalaus.
2022 Lämmönjakohuoneessa tarpeettomien pumppujen, säätöventtiilien ja antureiden purku sekä uuden lämpölinjan rakentaminen.
Tulevat remontit
Yhtiön seuraavan viiden vuoden suunnitellut remontit:
2023 Hissien uusiminen. Esteettömyyden parantamistyöt. Lukitusjärjestelmän uusiminen. Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö.
2024 Piha-alueiden saneeraus, sadevesijärjestelmän parantaminen. Autojen moottorilämmitinpistorasioiden lisäyksiä. Yhteisten tilojen kunnostuksia, mm. saunojen eteiset ja pukuhuoneet.
2025 Vanhan kattilalaitoksen purku.
2026 Ei suunniteltuja remontteja
2027 Ei suunniteltuja remontteja
Energialuokka
E (2013), Energialuokka: E2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 26.11.2024
Tontin koko
7 012 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Taloyhtiöllä on kaksi tonttia (3024 m² ja 3988 m²), joilla sijaitsee kaksi asuinkerrostalorakennusta ja kaksi autotallirakennusta.
Kaavoitustiedot
Lisätiedot kaavoituksesta antaa Forssan kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto-Oy Nokkalankulma

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Lähikauppa ja Vesihelmi n.250 m, kauppakeskukset ja keskustan alueen palvelut n. 1 km.
Koulut: Monitoimikeskus Akvarelli n. 750 m, Keskuskoulu ja Yhteislyseo n. 1 km.

Liikenneyhteydet
Linja-autoasema n. 1,5 km Bussipysäkki Helsinki-Pori n. 100 m Hämeenlinna n. 56 km / 40 min Turku n. 90 km / 1h 10 min Tampere n. 95 km / 1h 15 min Helsinki n. 120 km / 1h 25 min
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikat jonotusperiaatteella isännnöitsijän kautta.
Tiedustelut
Forssan Kiinteistökauppiaat Oy, 03-436 1130, kiinteistokauppiaat@kiinteistokauppiaat.com

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Forssa

Asuinalueena Kuhala, Forssa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Forssan Kiinteistökauppiaat Oy

Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]

Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.