Kiinteistö Pi-Re Oy
Kiinteistö Pi-Re Oy

Rivitalo | 3h + avok + pesuh / wc / khh + wc + et + parveke, piha ja varasto.

Metsäkalliontie 4 C18, Paavola, Forssa

Hinta

89 000 €

Koko

85 m²

Vuosi

1982

Upeasti remontoitu rivitalon päätyasunto, 85 m², rauhallisessa, vehreässä ympäristössä Paavolan asuinalueella. Asuinkerroksessa olohuone, avokeittiö, ruokailutila, eteinen, wc ja parveke. Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta, sauna, pesuhuone/wc, jossa tilaa myös kodinhoidolle. Vuosina 2013-2014 asunto on kunnostettu/uudistettu aivan kokonaan, mm. keittiön turhat seinät purettu ja pesuhuone remontti tehty. Sisääntulon yhteydessä iso, oma piha-alue ja varasto. Taloyhtiöllä reilu puolen hehtaarin tontti, jossa mm. lapsille hieno leikkikenttä keinuineen ja hiekkalaatikoineen. Myös pelikenttää riittää ja pururadalla voi purkaa liiaksi kuormittuneita akkuja. Kannattaa käydä katsastamassa, oikeasti upea asunto.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80297011
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + avok + pesuh / wc / khh + wc + et + parveke, piha ja varasto.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
85 m²
Kokonaispinta-ala
85 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Olohuone, avokeittiö, ruokailutila, eteinen ja wc. Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta, pesuhuone/wc/khh ja sauna. Tilaa 85 m².
Rakennusvuosi
1982
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

89 000,00 €

Velaton hinta

89 000,00 €

Neliöhinta

1 047,06 €/m²

Vastike

Hoitovastike

248,85 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

248,85 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Sähkö ja vesi oman kulutuksen mukaan. Kylmävesimaksu 5,14 €/m3. Autosähköpaikka 6 €/kk.

Kohteen lisätiedot
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Muuttovalmis, kaunis asunto. ASUNNOSSA SUORITETUT KORJAUKSET: Oikeastaan koko asunto on räjäytetty alkutekijöihinsä 2013. Keittiön väliseinä on poistettu ja keittiö avattu muuhun tilaan. Keittiö uusittu koneineen, samoin sauna, pesuhuone ja alakerran wc. Pesuhuoneeseen asennettu lattialämmitys. Lattioihin laminaatti, seinät maalattu/tapetoitu. Samassa yhteydessä vaihdettiin uusi, tehokas vesivaraaja. Ilmalämpöpumppu 12/2022.
Keittiön kuvaus
KEITTIÖ: Keittiö on upeasti avattu ja sinne jää reilu tila ruokailulle. Keittiöön on tehty saareke, jossa myös hyvin kaappitilaa. Lattiassa myös laminaatti ja samoin ruokailutilassa. Kodinkoneina on jääkaappi/pakastin, liesi, uuni, liesituuletin ja astianpesukone. OLOHUONE: Olohuoneessa on laminaattilattia, seinät maalattu ja betonikatto. Olohuoneesta kulku parvekkeelle. MAKUUHUONEET: Makuuhuoneissa on laminaattilattiat, seinät maalattu ja toisessa makuuhuoneessa maisematapetti. Aikuisten makuuhuoneessa koko seinällinen kaappeja peililiukuovin varustettuna. SAUNA: Upea, tummansävyinen sauna, josta löylyä lähtee upotetusta sähkölämmitteisestä tolppakiukaasta. Lattia on laatoitettu, seinät ja katto paneloitu. PESU / WC-TILAT: Pesutiloissa on laattalattia ja seinät kaakeloitu. Tila pyykinpesukoneelle, käsienpesuallas allas- ja peilikaappeineen, suihku ja wc. Kodinhoitotilan kaapeissa on myös käytetty mielikuvitusta ja saatu ne istumaan hieman rustiikkisen saunan tyyliin. Alakerrassa on erillinen wc, jossa laattalattia, seinät maalatut. Käsienpesuallas allas ja allaskaappi sekä taso. SÄILYTYSTILAT: Makuuhuoneessa kaappeja. Yläkerran portaikon hukkatila hienosti otettu käyttöön. Tilava varasto (uusittu 2015) on heti ulko-ovesta mentäessä. TERASSI: Aidattu, oma piha-alue heti sisääntulon yhteydessä. Olohuoneesta käynti takapihan suuntaan olevalle parvekkeelle.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö Pi-Re Oy / Tero Rekunen AIT, 050 5909112. tero.rekunen@kiinteistopire.com.
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiön lisätiedot: VESI / VIEMÄRI: Forssan Vesihuoltoliikelaitos Oy. RAKENNUSAINE: Betonielementti, tiiliverhous. Harjakatto tiilikatteella. LÄMMITYS: Ilmalämpöpumppu (12/2022), suora sähkölämmitys. ILMANVAIHTO: Koneellinen poisto. HUONEISTOT: Rakennuksia 3 kpl, asuntoja 18 kpl. AUTOPAIKAT: Toteutetut autopaikat 18 kpl. YHTEISET TILAT: Ulkovarasto ja kerhohuone. TV / INTERNET Kaapeli Tv, 2 M/ valkokuitu Lounea.
Tehdyt remontit
ASUNNOSSA SUORITETUT KORJAUKSET: Oikeastaan koko asunto on räjäytetty alkutekijöihinsä 2013. Keittiön väliseinä on poistettu ja keittiö avattu muuhun tilaan. Keittiö uusittu koneineen, samoin sauna, pesuhuone ja alakerran wc. Pesuhuoneeseen asennettu lattialämmitys. Lattioihin laminaatti, seinät maalattu/tapetoitu. Samassa yhteydessä vaihdettiin uusi, tehokas vesivaraaja. Ilmalämpöpumppu 12/2022.
TALOYHTIÖSSÄ SUORITETUT KORJAUKSET: 2007 jätekatoksen korjaus, 2008–2015, n. 40 puun kaato, 2009 autopistorasioiden uusiminen, 2009 ilmastoinnin perussäätö ja puhdistus, 2009 ja 2010 80 ulkoikkunan uusiminen, 2010 pysäköintialueen korjaaminen, 2016 postilaatikkotelineen uusiminen. 2017 autokatoksen kunnostus. 2018 etelänpuoleisten otsalautojen ja rännien kunnostus, 2018 väliaitojen korjauksia, 2019 ilmastointikanavien puhdistus, 2020 ulko-ovien ja lukkojen uusimiset.
Energialuokka
D (2013), Energialuokka: D2013
Tontin koko
5 196 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Taloyhtiöllä on oma, iso 5196 m²:n tontti. Taloyhtiö koostuu kolmesta eri asuinrakennuksesta, joiden väliin on rauhoitettu piha-alue, jossa mm. leikkikenttä ja nurmikkoa.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Messumäki. .

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Tiedustelut
Tero Rekunen LKV AIT, +358 50 590 9112, tero.rekunen@kiinteistopire.com

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Forssa

Asuinalueena Paavola, Forssa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tero Rekunen LKV AIT

Kiinteistö Pi-Re Oy

Kiinteistö Pi-Re Oy
Kiinteistö Pi-Re Oy
SKVL jäsenyritys

Rautatienkatu 12,
30420 Forssa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.