RE/MAX Kodit | SK Välitys Oy

Rivitalo | 3h + k + s

Ansatie 18, Lippajärvi, Espoo

Hinta

239 000 €

Koko

79 m²

Vuosi

1983

Todella kiva ja tilava rivitaloasunto hyvästä yhtiöstä parhaalta paikalta mäen päältä. Tästä yhtiöstä tulee harvoin myyntiin asuntoja. Lippajärvi on arvostettua ja rauhallista pientalovaltaista aluetta. Uimaranta, urheilukenttä ja upeat ulkoilureitit käytettävissäsi alueella. Lähistöllä oleva Laaksolahden urheilupuisto tarjoaa monipuoliset harrastusmahdollisuudet, Lippajärven K-Market noin sadan metrin päässä ja Lähderannan palvelutkin lähellä. Alueella myös erinomaiset ja hyvämaineiset koulut ja päiväkodit. Omistaja on asentanut itselleen sähköautopaikan latauspisteen huoneistokohtaiselle pysäköintipaikalleen. Tiedustelut paikalliselta alueen välittäjältäsi: Juho Eskelä 045 1381874 tai juho.eskela@remax.fi Ota minuun yhteyttä jos oma asuntosi on myymättä. Koko RE/MAX-ketjun parhaimpiin kuuluva asiakaspalaute puhuu puolestani. Tarjoan Suomen suurimman välitystoimiston palvelut, kansainvälisen näkyvyyden kohteellesi ja taatusti kilpailukykyisen välityspalkkion. Paikallisena välittäjänä olen erikoistunut Järvenperä-Lippajärvi-Laaksolahti-Kauniainen-Viherlaakso-ympäristöön ja toiminut jo vuosia alueella menestyksellä. Rakkaudesta lajiin! --- A really nice and spacious terraced apartment from a good company in the best location on top of the hill. Apartments from this company are rarely for sale. Lippajärvi is a respected and peaceful area dominated by small houses. A swimming beach, a sports field and wonderful outdoor trails at your disposal in the area. The nearby Laaksolahti sports park offers versatile recreational opportunities, Lippajärvi's K-Market is about a hundred meters away, and Lähderanta's services are also nearby. There are also excellent and reputable schools and kindergartens in the area. The owner has installed an electric car charging point in his apartment-specific parking space.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80305380
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
79 m²
Kokonaispinta-ala
79 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Isännöitsijäntodistuksen ja yhtiöjärjestyksen mukainen asuinpinta-ala on 79,00 m² . Pinta-alat saattavat poiketa standardien mukaan laskettavista ja esitteellä mainitusta pinta-aloista. Ostajan halutessa varmistua pinta-alasta, suosittelemme SFS-standardin 5139 mukaista pinta-alamittausta.
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1983
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

233 928,55 €

Velkaosuus

5 071,45 €

Velaton hinta

239 000,00 €

Neliöhinta

3 025,32 €/m²

Vastike

Hoitovastike

355,50 € / kk

Pääomavastike

91,64 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

447,14 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 11 € / hlö

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Ilmalämpöpumppu
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu ja tiili
Saunan kuvaus
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Onni Isännöinti Oy, Krister Ilvonen, asiakaspalvelu@onniisannointi.fi, 09 6181 5700
Huolto
Asukkaat
Tehdyt remontit
2020: Kattojen tarkistus, Huoneistojen B8 ja B9 kylpyhuoneiden saneeraus, huoneiston A6 kylpyhuonesaneeraus, leikkipaikan tarkistus ja kyltin tilaaminen,2021 kirsikkapuiden kaato, numerokylttien uusiminen, kattojen paikkakorjaukset, A5 KPH vesivahingon korjaus, 2022: A4 ja B8 kattoluukkujen korjaaminen ja uudelleenkiinnitys, A4 kylpyhuonesaneeraus, sähköinfran selvitys latauspisteitä varten, salaojien kuvaus, lumiesteiden asentaminen varastoihin.

V. 2019: tuloveden paineentasausventtiilin lisäys, verkoston tasapainotus ja säätötyö urakan selvitys, kuntoarvion teettäminen (Kiwa Inspecta Oy), jonka yhteydessä tarkastettu koko yhtiön märkätilat, sisäilman radonmittauksen teettäminen (STUK, ympäristön säteilyvalvonta, huoneistot A11, B2). V. 2018: A5 kph saneeraus (vesivahinkokorjaus), yhtiön (6kpl) tuulettuvien alapohjien kuntokartoitus (Kiwa Inspecta Oy). V. 2017: asbestikartoituksen teettäminen. V. 2016: ikkunat uusittu, pattereita uusittu tarvittavin osin. V. 2015: ulkovarastojen valaistus uusittu, pohjoispuolen vaakakourut uusittu, parkkipaikan lämmitystolppia kunnostettu. V. 2014: ulko-ovet uusittu, viemärilinjat kuvattu/uusittu A-talosta kaupungin liittymään. V. 2013 kattoreiät paikattu, A4 ja B8 syösytorven yläpää ja reunapelti kunnostettu. V. 2012: päätykolmioiden laudat vaihdettu ja osittain huoltomaalattu, lumiesteet asennettu pohjois- ja etelälappeille, varastot maalattu ulkopuolelta, ilmastointi nuohottu. V. 2010: piharemontti, sisältäen salaojituksen uusimisen. V. 2009: lämmityspattereiden vaihto. V. 2007: varastorakennuksen seinien panelointien ja ovien uusiminen, kaikkien huoneistojen lämminvesivaraajat uusittu. V. 2005: vesikatteen uusiminen.
Tulevat remontit
Huoneiston A3 kylpyhuonesaneeraus, salaojien kunnostuksen toimenpiteet kuvauksen mukaan, alapohjien tarkastusluukut, ulkoseinien tiilisaumojen tarkastaminen 2027, räystäiden aluslautojen puhdistaminen ja maalaaminen ja ulkovarastojen sisäseinien huolto (2023-2027), piha-aitarakenteiden peruskorjaus (2024-2027), rakennusten päätykolmioiden huoltomaalaukset ja tiivistykset (2024-2027), yhtiön sokkelin rappausten tarkistus ja kunnostus (2024-2027), alapohjien korjaukset tarkistusten perusteella (2025-2027), muurin suoristus ja muut pihan kivityöt (2023-2024), viemärien kuvaus ja huuhtelu ja ilmanvaihtokanavien puhdistus (2023-2024),
Energialuokka
B (2013), Energialuokka: B2013
Tontin koko
3 132 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Ansapolku

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
A1 osakasmuutostyö: Asennettu sähköauton latauspiste.
Tiedustelut
Juho Eskelä, 045 138 1874, juho.eskela@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Lippajärvi, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Juho Eskelä

Myyntineuvottelija

RE/MAX Kodit | SK Välitys Oy

RE/MAX Kodit | SK Välitys Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.