Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]
Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]

Mökki tai huvila | Tupakeittiö, makuuhuone, pukuh., sauna + katettu terassi.

Valkeaviidantie 643, Letku, Tammela

Hinta

49 000 €

Koko

36 / 49 m²

Vuosi

1979

Omaa tilaa ja rauhaa kaipaavalle puuhakkaalle luontoihmiselle on nyt tarjolla ympärivuotiseenkin käyttöön taipuva vapaa-ajan mökkipaikka. 1,16 hehtaarin oman metsäisen tontin laidassa on sähköistetty saunallinen n. 36 neliöinen mökki, jossa tilava katettu terassi. Lisäksi n. 10 neliön lämpöeristetty huvimaja, sekä tietysti se ulkohuussi - tämäkin lämpöeristetty! Puutarhavajaan saa tarvekalut parkkiin ja polttopuille on oma vajansa. Pihapiirissä on tilaa pelata, puuhastella tai pönkiä maata. Lisää pihamaata saa raivattua metsän alta. Polttopuuta saat tilalta yli oman tarpeen. Naapurit eivät täällä häiritse, etkä sinäkään häiritse heitä. Millaisen vapaa-ajan rauhoittumisen tai puuhastelupaikan sinä tästä itsellesi loihtisit? Mennään katsomaan ja visioimaan paikan päälle.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80310362
Sijainti
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Tupakeittiö, makuuhuone, pukuh., sauna + katettu terassi.
Huoneita
Kaksio
Asuintilojen pinta-ala
36 m²
Muiden tilojen pinta-ala
13 m²
Kokonaispinta-ala
49 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Suuntaa-antavat pinta-alat: sisätiloiltaan noin 36 m² + terassi arviolta 13 m². Yhteensä n. 49 m².
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1979
Vapautuminen
sopimuksen mukaan, nopeasti

Hinta

Myyntihinta

49 000,00 €

Velaton hinta

49 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

305,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Tiemaksu: 183.5
Lisätietoja maksuista: Jätehuollon perusmaksu kunnan taksan mukaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Muuta kauppaan kuuluvaa
Polttopuut kuuluvat kauppaan.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni. Lisätietoja terassista: Tilava katettu terassi sisäänkäynnin edessä jatkuen mökin toiselle sivulle.
Tehdyt remontit
Peltikatto uusittu 2007.
Makuuhuone rakennettu vuonna 2008 ja puhkaistu ovi tupaan, valmistunut 2009.
Terassia ja seinälaudoituksia sekä kaiteet uusittu n. 2009.
Saunan seinät on paneloitu uudestaan ja eristeet vaihdettu v. 2008.
Pukuhuoneen seinät paneloitu ja eristeet osittain uusittu 2020.
Asunnon kunto
Välttävä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: ei havaittavia ongelmia. Lisätietoja kunnosta: Tuvan tarkoista rakenteista ei ole tietoa. Nykyinen omistaja ei ole avannut rakenteita tai tutkinut.
Energialuokka
  • Kohteella ei energiatodistuslain nojalla tarvitse olla energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Sähkölämmityksen tyyppi: Sähköpatterit, irtopatterit. Rakennuslämmitin lisälämittämiseen. Kokonaissähkön kulutus: 1000 kWh / vuosi.
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Oma rengaskaivo. Lisätietoja vesijohdosta: Pumpulla vesi kaivosta pihalle. Kantovesi sisälle. Nyt pumppu ei ole käytössä paikoillaan (on ollut kesät talvet kaivossa). Veden laatu ja riittävyys: Rengaskaivo n. 6 m syvä. Vettä ei ole tutkittu. Juomavesi on tuotu mukana. Kuivina kesinä vettä vähän. Tällä hetkellä myös vesi vähissä - kaivoa ei ole käytetty pariin vuoteen.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Keittiössä Whirlpool-minikeittiö: jääkaappi, allas ja kahden levyn hella. Lisäksi kolme keittiön vaaleaa yläkaappia, yksi alakaappi ja laatikosto. Välitilassa laatta, tasossa laminaatti. Lattiassa muovimatto. Seinät maalattu lastulevy ja katossa vaalea kuultomaalattu puupaneeli.
WC-tilojen kuvaus
Perinteinen ulkohuussi pihalla. Hieno huussi on lämpöeristetty ja siellä on pieni lämpöpatteri (pakkasvahti 200W). Kolme korkeaa ikkunaa sälekaihtimin. Seinät ja katto puupaneelia. Lattiassa lattialastulevyn päällä matto.
Saunan kuvaus
Tilava sauna, jossa peseydytään perinteiseen malliin. Saunassa pieni ikkuna. Puulämmitteinen kiuas, jossa vesipata. Lattiassa muovimatto, seinät ja katto puupaneelia.
Varusteet: Kiuas: Puukiuas
Olohuoneen kuvaus
Olohuone ja keittiö yhtenäistä tilaa. Keittiön kaapistot yhdellä seinällä. Lattiassa muovimatto, seinät maalattu lastulevy, katossa vaalea kuultokäsitelty puupaneeli.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kunnon kokoinen makuuhuone, jonne mahtuu hyvin parisänky. Seinät maalattu Gyproc-levy, katto kuultokäsiteltyä puupaneelia, lattiassa muovimatto (alla pontattu paksu lattialastulevy).
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Keittiön kaapistoissa säilytystilaa. Peltinen ulkovarasto, sekä puuliiteri. Myös leikkimökki on toiminut säilytystilana.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
834-420-14-12
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
11 600 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Tasainen tontti, jossa rakennusten läheisyydessä ja sivulla aukeampaa. Muuten tontti on puustoinen. Rajoittuu osin peltoon ja hoidettuihin/ (hakattuihin tai harvenettuihin) metsäalueisiin.
Rasitteet
Kiinnitykset: 55000, Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: Tieoikeus.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Tammelan kunnan rakennusjärjestys. Tammelan kunnan rakennusvalvonta. https://www.tammela.fi/asuminen-ja-ymparisto/kaavoitus-maankaytto-ja-rakentaminen/rakentamisen-luvat
Kaavoitustiedot
Kohde sijaitsee kaava-alueen ulkopuolella.
Kaavoitustilanne
Kaavoittamaton
Rakennukset
Leikkimökki, liiteri ja Huvimaja, noin 10 m²: sähköt on, lämpöeristetty. Rakennettu vuonna 2013-2016. Ulkohuussi n. 2009, sähköt on, lämpöeristetty. Pieni vanha leikkimökki. Puuliiteri. Peltivaja (varastorakennus) (Kauempana vanha huono ulkohuussi).
Palvelut
Palvelut: Someron keskustan palvelut noin 20 km. Tammelan keskusta n. 26 km. Forssa 27 km.
Paikallistiedot: Luontoihmisille lähistöllä Torronsuon kansallispuisto pitkospuineen, Liesjärven kansallispuisto sekä Eerikkilän Urheiluopisto. Hyvät marja- ja sienimaastot. Somerniemen kesätori (16,4 km/ 19 min) on yksi Suomen parhaimmista kesätoreista, auki toukokuusta syyskuun alkuun. Hiidenlinna & Sisumetsän Seikkailupuisto 8,6 km.
Liikenneyhteydet
Matkaa Helsingistä n. 100 km, Turusta 112 km, Hämeenlinnasta 71 km, Tampereelta 126 km.
Pihan kuvaus
Tasainen pihamaa mökin edessä ja sivustalla aukempaa pihamaata, joka on hieman villiintynyt - löydettävissä vielä marjapensaita, vadelmia, syreeneitä ym. Tilaa on laittaa kasvimaata ja muuta hyötypuutarhaa tai pelikenttiä. Muutoin tila on puustoinen, joten harventamalla saa reilusti polttopuita yli oman tarpeen. Pihamaata saa toki laajennettua tarpeen mukaan puustoa kaatamalla. Pihalla on valaisimia ja rakennuksissa valoja liiketunnisitimilla helpottamaan mökkeilyä pimeään aikaan.
Tiedustelut
Forssan Kiinteistökauppiaat Oy, 03-436 1130, kiinteistokauppiaat@kiinteistokauppiaat.com

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tammela

Asuinalueena Letku, Tammela

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Forssan Kiinteistökauppiaat Oy

Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]

Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.