Haven LKV Helsinki | Haven Group Oy
Haven LKV Helsinki | Haven Group Oy

Kerrostalo | 3h, k, halli, kph / wc, wc, vh

Tehtaankatu 12, Ullanlinna, Helsinki

Hinta

915 000 €

Koko

100 m²

Vuosi

1929

MUUTTOVALMIS, VALOISA LÄPITALON ASUNTO PUTKIREMONTOIDUSSA YHTIÖSSÄ ULLANLINNASSA! Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan taidokkaasti ja klassisesti remontoituun arvokotiin. Tässä Neitsytpolun ja Tehtaankadun kulmaan vuonna 1929 valmistuneessa talossa on ilo asua! Ullanlinnan arvoalueen hurmaavat puistikot ja arkkitehtuuri sekä läheinen Kaivopuisto rantoineen tarjoavat ihania päiväkävelyitä vuodenajasta riippumatta. Lukuisat kahvilat, pikkupuodit ja laadukkaat ravintolat sijaitsevat ”omassa kylässä” ja kaikki keskustan palvelut ovat vain kävelymatkan päässä. Raitiovaunu pysähtyy aivan oven eteen. Perinteinen pohjaratkaisu sallii valon kulkea kauniisti läpi asunnon, sillä vastapäätä ei ole taloja. Olohuoneen näkymät avautuvat Neitsytpuiston vehreiden lehmusten syleilyyn ja tilava halli toimii viihtyisänä ruokasalina isommallekin seurueelle. Asunnon molemmat makuuhuoneet sijaitsevat rauhallisen sisäpihan puolella. Pienempi makuuhuone toimii myös täydellisesti kotitoimistona. Asumismukavuutta lisäävät tilava vaatehuone ja erillis-wc. Ajattomasti ja laadukkain materiaalein remontoidussa kodissa on kauniit maalatut lautalattiat ja syvät ikkunapenkit. Tyylikäs musta keittiö on täyspuuta ja lattiat upeaa, käsinmaalattua sementtilaattaa, joka ulottuu myös eteiseen. Keittiön kruunaavat Smegin 90cm leveä liesi, Festivon kylmäkeskus ja näppärä apukeittiö. Kunnostetut vanhat puuovet ja listat viimeistelevät tämän hurmaavan kodin. Yhtiöstä pidetään huolta pitkäjänteisesti ja pieteetillä. Linjasaneeraus valmistui vuonna 2022 ja pihakansi uusittiin ja taloyhtiön sisäpiha kunnostettiin viihtyisäksi kesällä 2023. Hissille esteetön kulku. Esittelyt ja yhteydenotot: Soile Goodall soile@havenlkv.fi 040 533 5533 ONKO OMAN ASUNNON MYYNTI AJANKOHTAINEN? Soita tai laita viestiä ja jutellaan lisää. Tulen mielelläni maksuttomalle arviokäynnille. Service also in English.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80332491
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, halli, kph / wc, wc, vh
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
100 m²
Kokonaispinta-ala
100 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
2/6
Rakennusvuosi
1929
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

805 251,49 €

Velkaosuus

109 748,51 €

Velaton hinta

915 000,00 €

Neliöhinta

9 150,00 €/m²

Vastike

Hoitovastike

500,00 € / kk

Pääomavastike

895,50 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 395,50 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 22 Vesimaksuennakko € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)
Lisätietoja maksuista: Hallituksella on valtuus tarvittaessa periä tai jättää perimättä kahden (2) kuukauden ylimääräinen hoitovastike. Tämän asunnon osalta LVISA-lainasta on maksettu pois 25% eli asunto maksaa sen osalta 75% rahoitusvastiketta. Hallituksella on valtuus päättää rahoitusvastikkeiden suuruudesta ilman yhtiökokouksen päätöstä, mikäli korkotason vaihtelut vaativat rahoitusvastikkeiden laskemista tai korottamista ennen seuraavaa varsinaista yhtiökokousta.

Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Telia talonetti, 50Mb (sisältyy hoitovastikkeeseen), Asukas tekee oman sopimuksen.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Julkisivu-ikkuna ja katon kuntotutkimus kadunpuoli, kevät 2022. Julkisivu-ikkuna ja katon kuntotutkimus pihanpuoli, kesä 2023.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili
Keittiön kuvaus
Vuonna 2015 laadukkaasti remontoitu, valoisa ja tilava erilliskeittiö täyspuukalusteilla. Smegin kodinkoneet: 90cm uuni ja induktioliesi, liesituuletin, astianpesukone; Festivon kylmäkeskus. Tyylikäs ja kestävä 30mm kvartsitaso ja lattiassa klassinen käsinmaalattu sementtilaatta. Erillinen apukeittiö.
Kylpyhuoneen kuvaus
Laatoitettu kylpyhuone lattialämmityksellä. Suihkuseinä, pyyhekuivain, valopeili ja allaskaappi, pesukoneliitäntä, wc. Lisäksi erillis-wc. Märkätilat remontoitu linjasaneerauksen yhteydessä 2022.
Säilytystilojen kuvaus
Kellarikomero ja vinttikomero
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Pääovi Oy/Seppo Rosendahl, 09 7002 8760
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kellarikomero, pesutupa, mankeli, vinttikomero, Lastenvaunuvarasto ja pyörävarasto
Muuta: Taloyhtiön kiinnitykset: 15 580 000 €.
Taloyhtiön autopaikat

Autotalleja: 21

Tehdyt remontit
Tehdyt korjaukset 2003-2023:
2023: Sisäpihan kannen korjaus, 2022: Porrashuoneiden seinä- ja ovipintojen paikkaus ja huoltomaalaus, 2020-2022: LVISA saneeraus perinteisin menetelmin, 2020: Lukituksen uusinta (Abloy Pulse) 2018-2019: E61 asunnon, kellarin ja liiketila 100 vauriokorjaukset, 2017-2019: Linjasaneeraussuunnittelu, 2016: E-portaan sisääntulosyvennyksen laatoituksen uusiminen; A-portaan ylimmän kerroksen parvekeovien uusiminen, 2015: E-portaan pihaoven uusiminen; parvekeovien uusiminen (5 kp)l; vesikaton peltipintojen maalaus E-portaan pihan puolen lappeen osalta, 2014: B-portaan alimman parvekeoven ja C-portaan keskimmäisen parvekeoven uusiminen; lämmityskaapelin asennus E-portaan kadunpuolen vesiränniin; vesikaton peltipintojen maalaus (Neitsytpolun puoleinen lape ja D-portaan pihasiiven idän puoleinen lape. Yhteensä 700m2), 2013: Lämmityskaapeleiden asennus A-, D-, ja E-portaan pihan puolen vesiränneihin; vesikaton peltipintojen maalaus (Tehtaankadun puoleinen lape, E-portaan pihan puoleinen lape, F-portaan kattopinnat kokonaan); pihan puolen ikkunapuitteiden ulkopuolen puupintojen maalaus osittain ja vesipeltien maalaus; B- ja D -portaiden keskimmäisten parvekkeiden ovien uusiminen, 2012: Kadun puolen porttikäytävän katto- ja seinäpintojen maalaus; tuuletusparvekkeiden ovien uusiminen (4kpl) ja muiden ovien lakkaustyö; vesikaton peltipintojen osittainen uusiminen E-portaan pihan puolen lappeen osalta; lämmönjakolaitteiden uusiminen, 2011: Vesikaton pellityksen uusiminen B-portaan pihan puolen lappeen osalta; katu- ja pihaseinien paikkamaalaustyöt; porrashuoneiden ikkunoiden maalaus portaan puoleisilta pinnoilta, 2010 Käyttövesi ja viemäriputkien kuntotutkimus (VTT); räystäspeltien osittainen uusiminen pihan puolelta; pihaseinien paikkarappaus, 2009: Lämpöverkoston paisunta-astian uusiminen; Tehtaankadun puoleisen runkoviemärin uusiminen, 2008: F-portaan vesikaton maalaus; tuuletusparvekkeiden kaiteiden ja lattioiden maalaus; ullakkohuoneiston E107 kohdalla olevan vesikaton pellityksen uusiminen, 2007: Kadun puoleisten julkisivujen paikkamaalaustyöt, 2006: Tehtaankadun ja Neitsytpolun puoleisten julkisivujen paikkarappaustyöt; C-portaan merenpuoleisten ikkunoiden ulkopintojen puupintojen kunnostus- ja maalaustyö; talon kadun puoleisten ikkunoiden ulkopintojen puupintojen kunnostus- ja maalaustyö; pääviemärin uusiminen autohallin sisääntuloluiskan kohdalta, 2005: Portin uusiminen; pihasivujen ikkunoiden ulkopuitteiden kunnostus ja maalaus, 2003: Talon katu- ja pihatason sekä tuuletusparvekkeiden ulko-ovien lakkaus ja maalaus; talon vesikattojen osittainen maalaus. Yhtiöllä on kattava, dokumentoitu huolto- ja korjaushistoria (1964-2023), pyydä välittäjältä.
Tulevat remontit
Päätetyt korjaukset:
LVISA 2022 2-v takuutarkastukset. LVISA-urakalla on viiden vuoden takuuaika.

Kunnossapitotarveselvityksen mukaan rakennusosittain:
Ikkunat 24-25 (kuntotutkimus ja korjausehdotukset Rakennuskaari Oy 2022-2023) Julkisivut 24-25 (kuntotutkimus ja korjausehdotukset Rakennuskaari Oy 2022-2023) Tuuletusparvekkeet 24-25 (kuntotutkimus ja korjausehdotukset Rakennuskaari Oy 2022-2023), Vesikatto 26-28 (kuntotutkimus ja korjausehdotukset Rakennuskaari Oy 2022-2023), Hissit 26-28 (hissitekniikan peruskorjaus, hissikorien sisäpintojen puhdistus, maalaus/lakkaus), Porrashuoneiden ulko-ovet (kunnostus- ja huoltotoimenpiteet tarvittaessa). Kuntotutkimus saatavilla välittäjältä.
Energialuokka
F (2013), Energialuokka: F2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 21.09.2024
Tontin koko
2 173 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Lisätietoja Helsingin kaupunki, www.hel.fi/kaavoitus
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Neitsytpolku 9

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: K-Market Pietari, Laivurin Valinta, Kaivopuiston Kala, Alepa, Gateau, lukuisia kahviloita ja kivijalkaliikkeitä. Keskusta kävelyetäisyydellä.
Koulut: Tehtaankadun ala-aste, Grundskolan Norsen, Elias-koulu

Liikenneyhteydet
Raitiovaunu nro 3 pysäkki talon edessä (Olympiaterminaali-Eira-Rautatieasema-Hakaniemi-Meilahti).
Tiedustelut
Soile Goodall, 040 533 5533, soile@havenlkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Ullanlinna, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Soile Goodall

Kiinteistönvälittäjä LKV

Haven LKV Helsinki | Haven Group Oy

Haven LKV Helsinki | Haven Group Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.