Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]
Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]

Mökki tai huvila | 1 h, k

Akaattikuja 60, Susikas, Tammela

Hinta

18 000 €

Koko

-

Vuosi

-

Liekö riittävän isoja remppahousuja olemassakaan? Ehkä just sulla sellaiset on, tai ainakin työvaatteet jotka päällä raivaaminen ja purkaminen tuntuu hyvältä liikunnalta. Metsän rauhaa täällä on, ja ennen kaikkea ihan mahtava uimaranta Pikku-Liesjäevellä, ainakin sen jälkeen kun sitä vähän laittaa kuntoon. Laituri on jo uppeluksissa, mutta pieni saunarakennus saattaa reippaalle työmiehelle vielä tarjota löylyt, eikä naapuriin tarvitse kolkutella hädän koittaessa, kun Biolanin kompostoiva on ihan kunnossa. Päärakennuksesta ei pysty kauniita sanoja juuri muodostamaan. Kurkkaa kuvat ja pääset kyllä asiasta jyvälle. Tänne ei sitten saa mennä omin nokkineen paikalle, terassi saatta rämähtää alta, joten varovainen on oltava. Niin, ja kysehän on siis vuokramaasta, ja ei, tätä ei ole mahdollista ostaa omaksi, vaan vuokraoikeutta nyt myydään, ja oikeasti aika pikkurahalla. Mökinrakentaja, puunhalaaja, kovan luokan marjastaja tai ihan vaan perusjantteri joka nauttii metsässä fiilistelystä, tämä vois olla just sun lomapaikka! Vähän vielä täsmennystä, eli mahdolliset purkukustannukset kuuluu uudelle omistajalle, vuokra on vähän alle 2.000 €/vuosi, alueen puiden kaatamisesta sovitaan vuokranantajan kanssa, sähköliittymää ei ole ja kaava sallii max. 100 k-m²:n rakentamisen.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80333198
Sijainti
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1 h, k
Huoneita
Yksiö
Kokonaispinta-ala
28 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Ulkomitat n. 5 x 5,6 m
Asuinkerrosten määrä
1
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

18 000,00 €

Velaton hinta

18 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Tiemaksu: 33.23
Lisätietoja maksuista: Jätehuoltokimpan kustannus on ollut n.20 € aiempina vuosina. Kiinteistöveroa rakennuksista ei ole tullut maksettavaksi lainkaan.

Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: Käyttökelvoton. Lisätietoja kunnosta: Päärakennus on erittäin huonossa kunnossa, mm. katto on reilusti rikki ja rakennusta ympäröivä terassi on laho. Mahdollisista rakennuksen purkuluvista- ja kustannuksista vastaa ostaja.
Energialuokka
  • Kohteella ei energiatodistuslain nojalla tarvitse olla energiatodistusta
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Ei käyttövesiratkaisuja.
Siirtyvät liittymät
Ei sähköliittymää, muuntamo on melko lähellä tien varressa.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Kattotyyppi
Aumakatto
Kattotyypin kuvaus
Aumakatto huopakatteella
Tontin omistus
Vuokra
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
3 000 m²
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Vuokraoikeus. Lisätiedot tontista: n.3000 m²:n suuruinen vuokratontti, jossa vuokranantajana on Mustialan yhteismetsän osakaskunta. Vuokran määrä on v.2023 ollut 1.918,90 €, ja sitä tarkistetaan vuosittain maaliskuussa elinkustannusindeksin perusteella. Kunkin kalenterivuoden vuokra maksetaan ko. vuoden huhtikuun 15.pv. Tonttia voi käyttää vain yksityiseen virkistyskäyttöön. Mahdollisten rakennuslupien hankkimisesta ja niiden kustannuksista vastaa vuokralainen. Vuokralainen saa kalastusoikeuden vuokranantajan omistamiin vesialueisiin, erikseen määrätyin rajoituksin. Vuokralainen (max.2 hlö, henkilökohtaisesti. ei siirrettävissä) saa metsästysoikeuden erikseen määriteltyihin alueisiin (ei koske hirvieläinten metsästystä). Vuokralainen ei ole oikeutettu kaatamaan vuokra-alueen puustoa, vaan rakentamisen vuoksi tai muusta syystä alueelta kaadettavat puut kaataa vuokranantaja ilman eri korvausta. Ei pohjavesialueella.
Rasitteet
Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: Vuokraoikeutta ei ole mahdollista kiinnittää.
Kaavoitustiedot
Liesjärvi rantakaava, loma-asuntojen korttelialue. Rakennuspaikalle saa rakentaan yhden loma-asunnon sauna- ja talousrakennuksineen. Yhteenlaskettu kerrosala rakennuspaikkaa kohti saa olla enintään 100 k-m². Erillisen saunarakennuksen, jonka pohjapinta-ala (sis.kuisti ja avoveranta) saa olla enintään 25 m², saa sijoittaa vahvistuvan rakennusalan ulkopuolelle, kuitenkin vähintään 10 m:n etäisyydelle keskiveden mukaisesta rantaviivasta. Alueelle rakennettavien vesikäymälöiden tuleeperustua suljettuun viemäröintiratkaisuun. Kuivakäymälät on sijoitettava vähintään 40 m:n etäisyydelle keskiveden mukaisesta rantaviivasta. Sauna-, pesu- ja jätevesien maahan imeyttämiseksi on rakennettava tarpeelliset laitteet, joiden vähimmäisetäisyys keskiveden mukaisesta rantaviivasta on 15 m. Lahoavia jätteitä varten on rakennettava komposti. Lisätiedot kaavoituksesta antaa Tammelan kunta.
Kaavoitustilanne
Rantakaava
Tontin vuokraaja
Mustialan yhteismetsän osakaskunta
Vuokrasopimus päättyy
03.09.2026
Tontin vuokra
1 918,90 € / vuosi
Palvelut
Tammelan keskustan palvelut n.20 km
Forssan keskustan palvelut n.26 km
Hämeenlinna n. 55 km
Ajo-ohjeet
Valtatieltä 10 käännytään Myllykylän kohdalla Susikkaantielle, mitä jatketaan n.7,5 km. Käännös vasempaan Pikkaraisentielle ja edelleen n.4 km:n jälkeen oikeaan Akaattikujalle, minkä päässä kohde on.
Pihan kuvaus
Tontti on kokonaisuudessan metsäinen ja Pikku-Liesjärven rantaan rajoittuva. Tie tulee lähes perille saakka, mutta sen loppupää on kasvanut umpeen. Tontti on tien päässä, alueen viimeinen.
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Vanhan laiturin (ei enää käytössä) päässä on ollut n. 1,20 m:n syvyys. Pohja on kova, mutta päällä on mutaa, johon kyllä jalat uppoaa. Ranta siis edellyttää kunnostusta.
  • Pikku-Liesjärvi
Tiedustelut
Forssan Kiinteistökauppiaat Oy, 03-436 1130, kiinteistokauppiaat@kiinteistokauppiaat.com

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tammela

Asuinalueena Susikas, Tammela

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Forssan Kiinteistökauppiaat Oy

Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]

Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.