Lea Jakama Oy LKV [A]
Lea Jakama Oy LKV [A]

Mökki tai huvila

Estskär, Baston, Inkoo

Hinta

3 000 000 €

Koko

491 / 806 m²

Vuosi

1979

Inkoon Barösundin itäisessä saaristossa lähellä Bågaskäriä ainutlaatuinen 16,020 ha ESTSKÄR-saaritila, joka koostuu 7,550 ha maapinta-alasta ja 8,470 ha vesipinta-alasta. Osakeyhtiö omistaa tilan ja myynnissä on koko yhtiön osakekanta ja varainsiirtovero on näin ollen 1,5 %. Kauppaan kuuluu myös 20,01 ha suuruinen vesialuetila MÄSSINGSSTEN. ESTSKÄR-saaressa sijaitsee kolme kelohonkahuvilaa sekä kaksi laadukasta hirsimökkiä, jotka on rakennettu vuosina 1975–1979. Rakennukset ovat korkealaatuisia ja hyväkuntoisia. Niitä on huollettu säännöllisesti. Saaressa on muitakin rakennuksia, kuten savusauna, erillinen kevytrakenteinen saunarakennus, jossa saunatupa sekä etelärannalla massiivinen kivestä koottu grillikatos ja maakellari. Jokaisella hirsirakennuksella on lisäksi pihapiirissään oma talousrakennus. Yhdessä talousrakennuksessa on keittiö sekä kaksi nukkumatilaa. Saaren länsirannalla sijaitsee suojaisa laguuni, jossa on suuri venevaja sekä betoniponttonilaituri isommillekin veneille. ESTSKÄRIN-tilan laadukkaat kelohonka- ja hirsihuvilat tarjoavat saaristolaiselämää parhaimmillaan. Nauti saunan lämmöstä, grillikatoksen tunnelmasta ja omasta laguunista venevajoineen. Saari on hyvien ja suojaisien kulkuyhteyksien päässä ja sopii erinomaisesti käytettäväksi huhtikuusta marraskuuhun. Taksiveneellä pääsee saareen myöhäissyksyllä, mikäli oma vene olisi jo talvitelakoitu. Saaren lähestyminen on turvallista Inkoon syväväylältä tai etelästä Bogaskärin suunnalta. ESTSKÄR on luonnonkaunis saari, jonka männyt ja kanervikot luovat upean ympäristön rauhalliseen mökkeilyyn. Paljaat rantakalliot tarjoavat mahdollisuuden nauttia aidosta saaristomaisemasta. Jokainen hirsitalo on sijoitettu saareen toisiaan häiritsemättä ja rakennusten ympärille jätetty noin 1-2- hehtaaria rakentamatonta maa-aluetta. Kaikki rakennukset on kytketty kiinteään sähköverkkoon. Vesi pumpataan saaren omasta porakaivosta suodatusjärjestelmän kautta mökkeihin. Tavoitteena on myydä koko saari yhtenä kokonaisuutena. Vaihtoehtoisesti saaren hallinta voidaan jakaa viiteen itsenäiseen osaan ja kutakin hallinta-aluetta hallitsee oma osakesarja. Tällöin ehtona on, että kaikki osat myydään samaan aikaan. Estskär tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden hankkia oma idyllinen osa suomalaista saaristoa. Yksityisesittelyt järjestyvät joustavasti. Otathan yhteyttä Willy Lundqvist 0500-603636 tai willy.lundqvist@leajakama.fi.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80333346
Sijainti
  • Inkoo Baston
  • Estskär, 10210
Omistusmuoto
Huoneita
Ei tiedossa
Asuintilojen pinta-ala
491 m²
Muiden tilojen pinta-ala
315 m²
Kokonaispinta-ala
806 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Rakennusvuosi
1979
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

3 000 000,00 €

Velaton hinta

3 000 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

2 350,83 € / vuosi

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kalusteet neuvoteltavissa kaupan yhteydessä. Polttopuut kuuluvat kauppaan.
Tehdyt remontit
Kaikkiin rakennuksiin on tehty vuosittain kunnossapitoon liittyviä toimenpiteitä ja rakennukset ovat erittäin korkealuokkaisesti rakennettu ja ovat erinomaisessa kunnossa.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: Hyvä
Energialuokka
  • Kohteella ei energiatodistuslain nojalla tarvitse olla energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys.
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Oma. Lisätietoja vesijohdosta: Saaressa oma porakaivo ja vedenpuhdistusjärjestelmä. Kaivosta vesi ohjataan kullekin talolle. Veden laatu ja riittävyys: Yksi yhteinen porakaivo veden suodatuslaitteistolla. Vedentuotto on hyvä ja se on riittänyt mökkien käyttöön.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
WC-tilojen kuvaus
Kuvakäymälät jokaisen talon talousrakennuksessa.
Saunan kuvaus
Jokaisessa huvilassa on puulämmitteinen kiuas ja puulämmitteinen vesipata.
Varusteet: Kiuas: Puukiuas
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
149-403-1-114 ja 149-403-1-119
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
160 200 m²
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Kiinteistön ESTSKÄR 149-403-1-114 kokonaispinta-ala on 16,020 ha, josta maapinta-ala on 7,550 ha ja vesipinta-ala 8,470 ha. Kiinteistön MÄSSINGSSTEN 149-403-1-119 kokonaispinta-ala on 20,01 ha, joka on kokonaan vesipinta-alaa.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Koko rakennusoikeus on käytetty. Kiinteistöveropäätöksen 2023 mukaan Vapaa-ajan asuntoja on yhteensä 5 kpl yhteensä 491 m2. Talousrakennuksia on yhteensä 6 kpl yhteesä 315 m2.
Kaavoitustiedot
Inkoon kaupunki
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Rakennukset
Liiteri ja Jokaisen talon (5 kpl) yhteydessä on talousrakennus. Venevaja, jonka yhteydessä betoniponttonilaituri
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Meri
  • Rannat ovat kallioisia ja rakennuksiin on omat laiturit/venepaikat. Suojaisessa laguunissa saaren länsipuolella lisäksi iso venevaja, jonka yhteydessä iso betoniponttonilaituri useammalle isolle veneelle.
  • Suomenlahti
Tiedustelut
Willy Lundqvist, 0500 603 636 , willy.lundqvist@leajakama.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Inkoo

Asuinalueena Inkoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Willy Lundqvist

Lea Jakama Oy LKV [A]

Lea Jakama Oy LKV [A]
Lea Jakama Oy LKV [A]
SKVL jäsenyritys

Suomalaistentie 1,
02270 ESPOO

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.