RE/MAX Noste | Noste Oy LKV

Kerrostalo | 4h, k, kph, 2wc, aula, p

Rauhankatu 18 B, Keskusta, Lahti

Hinta

299 000 €

Koko

137,4 m²

Vuosi

1939

Tervetuloa tutustumaan tunnelmalliseen, vuonna 1939 rakennettuun Asunto-Oy Vapaudentie 2 arvokiinteistöön keskeisellä sijainnilla. Valoisa ja avara 137,4 m²:n koti sijaitsee houkuttelevasti kaupungin sydämessä, keskellä palveluita ja vilkasta kaupunkielämää. Putkiremontti on valmistunut! Tässä ylimmän kerroksen kodissa korkea tila ja valo pääsevät oikeuksiinsa. Asunto hurmaa tilavilla huoneillaan ja uniikilla tunnelmallaan. Viihtyisässä olohuoneessa luonnonvaloa tulvii runsaasti ikkunoista, minkä ansiosta tila tuntuu entistä avarammalta. Kolme makuuhuonetta tarjoavat joustavat asumisratkaisut uniikin keskustan sydämessä. Hyvin hoidetussa taloyhtiössä on edullinen hoitovastike rakennuksen liiketilojen vuokratuotoista. Lisätiedot ja esittelyt: Igor Golnick 044 080 2227 (myös whatsApp) igor.golnick@remax.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80333959
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, kph, 2wc, aula, p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
137,4 m²
Kokonaispinta-ala
137,4 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
4/4 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
1939
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

178 011,53 €

Velkaosuus

120 988,47 €

Velaton hinta

299 000,00 €

Neliöhinta

2 176,13 €/m²

Vastike

Hoitovastike

206,10 € / kk

Pääomavastike

944,93 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 151,03 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 24 € / hlö
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräisiä vastikkeita yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: MP paikka 20 €/kk, Autopihapaikka 50 €/kk, Piha-autotalli ja luiska 150 €/kk, Autohallipaikka 75 €/kk.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: sisäänvedetty
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: DNA, 25M, laajakaista.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni ja tiili
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Tapetti/maali, kosteissa tiloissa laatta. Pintamateriaalit (lattia): Tammi-ja mäntylattiat, tiikkilattia keittiössä. Kosteissa laatta.
Keittiön kuvaus
Keittiö remontoitu 2018. Varustus: Jääkaappi/pakastin, induktioliesi, 2 uunia, mikroaaltouuni, liesituuletin, astianpesukone.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone remontoitu 2021. Varustus: Suihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lavuaari.
WC-tilojen kuvaus
Varustus: wc-istuimet, lavuaarit, allaskaapit, peili, bidee-suihkut. Toisessa wc:ssa Japanilainen wc (sähköinen bidee).
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone ja kaapistot
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Lahti toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Jolaka Oy, Pertti Mynttinen, pertti.mynttinen@oi.fi, 0207 344 881
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Väestönsuoja, kuivaushuone, vinttikomero, urheiluvälinevarasto, mankeli, uima-allas, kaapeli-tv, pesutupa ja sauna
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Kuntosali. Taloyhtiön kiinnitykset: 5 461 324,86 €.
Tehdyt remontit
A, B ja C-portaiden hissien ja B- ja C-portaiden pihahissien peruskorjaus -63, 1939 rakennetun osan vesi- ja viemärijärjestelmän linjasaneeraus, joitakin yksittäisiä Vapaudenkadun liikehuoneistojen viemäreitä jäi saneerauksen ulkopuolelle -80, asuinhuoneistojen ja liikehuoneistojen ikkunoiden uusiminen, joitakin Rauhankadun pihapuolen liikehuoneistojen ikkunoita jäi urakan ulkopuolelle -86-89, A, B ja C-portaiden hissien peruskorjaus -88-90, A-portaan yläsaunan peruskorjaus -89, vanhan kattilahuoneen muutostyöt yhtiön saunatilaksi -94, rakennuksen peltikaton kunnostus ja huoltomaalauskäsittely Noxyde-pinnoitteella -98, Rauhankadun ja Vapaudenkadun liiketilojen kuparilipan peruskorjaus ja katon lumiesteiden asennus ja korjaus, huoneistojen ilmanvaihtohormien nuohous ja puhdistus -99, huoneistojen parvekkeiden sekä tuuletusparvekkeiden kuntotutkimus, betonipintojen kunnostus ja huoltomaalaus -00, Vapaudenkadun B ja C-portaiden välisen putkikanaalin vesi, viemäri ja lämpöputkien saneeraus ja uusinta. Rauhankadun tonttivesiputkiston ja vesimittariston uusinta -03, pihapuolen julkisivun saneeraus -04, Fellmanninkadun, Rauhankadun ja Vapaudenkadun julkisivulaatoituksen kunnostus ja osittainen uusinta -05, A, B ja C-portaiden maalaus ja saunojen lauteiden puuosien ja seinäpaneelien uusiminen, TV-antenniverkoston kunnostus sekä räystäskourujen ja syöksytorven suatuskaapeleiden kunnostus -06, D-portaan huoneistojen linjasaneeraus, lämmönjakohuoneen peruskorjaus ja automaattisen palohälytysjärjestelmän ja ovipuhelimien asennus. Koko kiinteistön lämmitysjärjestelmän tasapainotus ja patteriventtiilien uusinta. Liihehuoneistojen 1 ja 2 linjasaneeraus. Lukitusjärjestelmän vaihto Kaba-järjestelmästä Abloy-Sentoon -09, pohja/vaakaviemäreiden peruskorjaus. Vapaudenkadun putkikanaalista autohalliin ja lämmönjakohuoneeseen -12, porraskäytävien (A, B ja C) ulko-ovien uusinta, liiketilojen piha-ovien uusinta -12, ovipuhelinjärjestelmän uusinta A, B ja C-porras -13, liikehuoneistojen lippojen lintuesteiden asennus, liikehuoneistojen lippojen lintuesteiden asennus, liikehuoneistojen ikkunoiden ja ovien huoltomaalaus, julkisivulaatoituksen kunnostus, jätekatoksen ja portin huoltomaalaus ja pihan sokkelin osittainen kunnostus ja maalaus -14, sisäpihan sokkelin osittainen kunnostus ja maalaus, C-portaan pyörävaraston lattian maalaus ja iiiketilojen ovien tiivistyskorjaus -15, vesikattosaneeraus ja katon sulanapitojärjestelmän uusinta, ullakkovalojen uusinta ja palovaroitinjärjestelmän asennus ullakolle -17-18, Terastijulkisivujen pesu -18.
Tulevat remontit
• Hissien kuntoarviot / modernisointi
• Tilojen uusiokäyttö (pesutupa, vanhat saunaosastot, autotalli,
B-portaan kylmäkellaritila ja A-portaan vanha VSS-tila) = kiinteistön
tuottojen lisääminen.
• Aurinkosähköenergian toteutus

5.5.2022 pidetty ylimääräinen yhtiökokous päätti LVIS- ja märkätilojen saneerauksesta A, B ja C-portaissa sekä täydentäviltä osin D-portaan osalta. Samalla kertaa tehdään peltikaton maalaus ja asennetaan sähköautojen latauksen kaapelointivalmius osalle lämmityspaikkoja. Hanke toteutetaan. 3.500.000,00 €:n limiitillä, joka hankkeen valmistuttua muutetaan todellisten kustannusten selvittyä 25 vuoden rahoituslainaksi. Osakkailla on tällöin mahdollista maksaa osuutensa kertamaksuna tai valita pääomavastike. Kysy lisää tarvittaessa isännöitsijältä. Remontti on valmistunut ja pientä loppuselvitystä vielä tehdään. Kokonaiskustannukset tulevat olemaan luokkaa 778,00 €/m² ( ei ole tarkka arvo)
Energialuokka
E (2018), Energialuokka: E2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 07.04.2031
Tontin koko
2 494 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Lahden kaupunki.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Vapaudentie 2

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Keskustan palvelut kävelymatkan etäisyydellä.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, juna-asema lähellä, taksitolppa lähellä, hyvät pyöräilytiet ja sujuvat yhteydet omalla autolla
Tiedustelut
Igor Golnick, 044 080 2227, igor.golnick@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Lahti

Asuinalueena Keskusta, Lahti

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Igor Golnick

Myyntineuvottelija, KiAT

RE/MAX Noste | Noste Oy LKV

RE/MAX Noste | Noste Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.