Rivitalo | 3h, k, kph, vh, erill.wc, terassi, lämmin varasto

Tulisuonkuja 1 D, Marjaniemi, Helsinki

Hinta

329 000 €

Koko

91 m²

Vuosi

1978

Yksitasoinen rivitalokoti Marjaniemen merellisellä arvoalueella. Tämän kodin pohjaratkaisu on tilankäytöltään onnistunutta ja toimivaa. Keittiö ja iso olohuone muodostavat avaran kokonaisuuden ja voit loihtia oman tyylisi sisustukseen, sillä yhtenäistä seinätilaa on reilusti. Reilunkokoiset makuuhuoneet mahdollistavat tilan sisustusratkaisut perheen tilankäytön tarpeen mukaan. Toisessa makuuhuoneessa on liukuovelliset kaapistot ja toisessa tilava vaatehuone, joten säilytystilaa on reilusti. Tilavassa kylpyhuoneessa, jonka yhteydessä sauna sekä kodinhoitotila helpottaa perheen pyykkihuoltoa. Erillinen wc. Aidatulle terassille on kulku olohuoneesta, jossa esim. kesäaamuisin on mukava nauttia aamiaista ja iltaisin grillata ystävien kesken, sillä tilaa on myös ruokailuun. Terassilla on kaksi reilun kokoista istutuslaatikkoa omalle yrtti tai kukkaloistolle. Lattia on osin laatoitettu, osittain puuta. Terassilta on kulku myös yhtiön piha-alueelle. Kodin ulko-oven vieressä sijaitsee lämmin n. 6 m2 ulkovarasto vaikka harrastusvälineille. Yhtiön sijainti on todella optimaalinen: puistoiset merelliset maisemat ja ulkoilureitit, merenranta vieressä uimarantoineen ja erinomaiset palvelut niin Roihuvuoressa, Kauppakeskus Eastonissa kun Itäkeskuksessakin. Keskeinen sijainti mahdollistaa hyvät julkiset liikenneyhteydet pääväylille busseilla ja metrolla vain pienen kävelymatkan päässä. Jokaiselle asunnolle kuuluu sähkötolpallinen autopaikka, toinen autopaikka myös mahdollinen. Yhtiö sijaitsee omalla tontilla, jossa rakennusoikeutta vielä lisärakentamiseen jäljellä. Yhtiössä käynnistyy huhtikuussa -24 maalampö ja aurinkovoimalahanke. Tähän kotiin pääsee muuttamaan heti. Myynti ja esittelypyynnöt Satu Räihä, satu.raiha@remax.fi tai 050 360 7514 Mikäli tarvitset apua oman kotisi hinta-arvion ja myynnin suhteen, autan mielelläni ja luottamuksella ja veloituksetta, tottakai.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80343093
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, kph, vh, erill.wc, terassi, lämmin varasto
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
91 m²
Kokonaispinta-ala
91 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Isännöitsijäntodistuksen mukainen, Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Asukkaalla käytössään n. 6 m2 lämmin pihavarasto.
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1978
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan nopeasti. Kohde vapautuu kaupanteossa.

Hinta

Myyntihinta

328 093,15 €

Velkaosuus

906,85 €

Velaton hinta

329 000,00 €

Neliöhinta

3 615,38 €/m²

Vastike

Hoitovastike

409,50 € / kk

Pääomavastike

32,76 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

442,26 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

10,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 25,00 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Uima-allas maksu 20,00€/kk, joilla on uima-allas käytössään.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Tuulikaappiin voi sijoittaa naulakon, ja liukuovikaapisto suuremmalle määrälle ulkovaatteita löytyy läheltä. Tuulikaapissa lattia on laattaa ja seinät on maalattu.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Pesukone 2 v., kuivausrumpu, sälekaihtimet siellä missä on asennettuna, kiinteät valaisimet, verhotangot neuvoteltavissa.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni (Yhteisantennijärjestelmä DVB) ja kaapeli-tv. Lisätietoja terassista: Aurinkoinen aidattu terassipiha, josta kulku myös yhtiön piha-alueelle ja puistoon. Terassi laatoitettu pihan istutuslaatikoiden luona, muuten puuta.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Siistissä kunnossa oleva kiva koti. Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Huoneistossa tehtiin kosteusmittaus 25.2.2024 Saloton Oy: n toimesta. Peruskuntoarvio yhtiössä 16.4.2008, Rakennustekninen kuntoarviopäivitys v. 2011.
Kuntotarkastus
Tehty 15.04.2008
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni, puu ja tiili
Keittiön kuvaus
Vaalea sävyisessä ja valoisassa keittiössä on mainittava upeat graniittitasot. Varusteina: täyskorkeat jääkaappi ja pakastinkaappi, keraaminen liesi ja omistajan kertoman mukaan tehokas ja erinomainen uuni, liesikupu. Malliltaan kapea tiskikone. Keittiöön mahtuu hyvin myös ruokapöytä. Lattia parkettia, seinät maalattu. Graniittitasossa hyvin pieni murtumakohta 1 cm.
Kylpyhuoneen kuvaus
Tilavassa kylpyhuoneessa on tilaa pyykkihuollolle, reilun kokoinen työtaso puuta. Pesukone ja kuivausrumpu sijoitettu tason alle. Säilytystilaa ja mahdollisuus lisätä seinälle vielä lisäkaapistoja. Suihkukaappi, pyyhepatteri. Seinät laatoitettu ja lattia mosaiikkilaattaa. Mukavuuslattialämmitys. Pesukoneliitäntä.
WC-tilojen kuvaus
Seinä-wc, bideesuihku, allas, allaskaappi, peili, kaappi hygieniatuotteille. Laatoitetut seinät ja lattia joista yksi seinä mosaiikkilaattaa. Mukavuuslattialämmitys. Seinä-wc:n painikkeessa pieni hiushalkeama, haitta kosmeettinen.
Saunan kuvaus
Oma sauna. Sähkökiuas.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Pesuhuoneessa sijaitsevan tason alla on pesukoneelle ja kuivausrummulle sekä säilytykseen paikka. Tasoa voi hyödyntää pyykkien viikkaukseen yms.
Olohuoneen kuvaus
Olohuone on tilava ja helppo sisustaa. Koko huoneistossa on parketti (wenge). Valoisasta olohuoneesta on kulku omalle aidatulle terassipihalle. Seinät maalattu. Parketissa auringon aiheuttamaa vaalennusta.
Makuuhuoneiden kuvaus
Toisessa makuuhuoneessa on tilava vaatehuone ja tässä huoneessa on tilaa vaikka työpisteelle tai vauvan sängylle ja hoitopöydälle. Seinät maalattu ja lattia parkettia. Makuuhuoneet sijaitsevat vastakkain ja tässä makuuhuoneessa on liukuovikaapistot. Molemmissa makuuhuoneissa ovat näkymät etupihalle. seinät maalattu ja lattia parkettia.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, lämmin ulkovarasto ja kaapistot
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
91-45-2-4
Isännöitsijän yhteystiedot
Retta Isännöinti Oy, Jarmo Pappila, jarmo.pappila@retta.fi, 010 228 4000
Huolto
Huoltoyhtiö
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kaapeli-tv, Antenni, väestönsuoja, askarteluhuone ja urheiluvälinevarasto
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Urheiluvälinevarasto A-talon päässä. Postilaatikot, jätekatos. Parvekkeiden lasitusvastuu kuuluu osakkaalle. Yhtiöjärjestyksen 12§ Poiketen laissa säädetystä korjaus- ja kunnossapitovastuusta, uima-allasta huollosta ja korjauksesta vastaa kukin osakas itse. Kukin osakas vastaa itse huoneistossaan olevien sähkölaitteiden kuten sähköliesien, valaisimien, kiukaiden sekä sähköjohtojen huollosta ja korjauksesta. Taloyhtiön lisätiedot: Yk 23.5.2018: Keskusteltiin rakennusoikeuden myymisestä ja sen selvitystyön jatkamisesta. Yhtiökokous evästi hallituksen jatkamaan selvitystyötä arkkitehti Voutilaisen kanssa. Yk 15.5.2019: Käytiin keskustelua lisärakentamisesta ja todettiin, että hankkeen edistämistä siirretään myöhemmäksi. Hallituksen kantana on julkisivujen osittainen korjaus arviolta kolmen vuoden ajanjaksolla ja valesokkelikorjaukset erillisen tutkimuksen perusteella. Rahoitus pyritään toteuttamaan hoitovastikerahoituksella. Julkisivukorjauksen hankesuunnitelma 2017: päätettiin uusia tarvittavalla laajuudella huonokuntoiset tiilijulkisivun saumat ja huonokuntoiset tiilet hankesuunnitelman toimenpide-ehdotusten mukaisesti. Lisäksi päätettiin, että valesokkelikorjauksia tehdään käyttäjien ilmoitusten ja näiden perusteella tehtyjen tarkempien tutkimusten mukaisessa laajuudessa. 27.6.2013 yhtiökokous päätös: Taloyhtiö korvaa vedeneristetyön ja -materiaalin lattiaan sekä seiniin. Kustannukset hyväksytään omaehtoisen alkuperäisen tai myöhemmin tehdyn kylpyhuonekorjauksen yhteydessä, mikäli sen korvaaminen on perusteltua iän tai kunnon perusteella. Kustannukset tulee hyväksyttää taloyhtiölle ennen töiden aloittamista. Edellytetään, että työn suorittajalla on VTT:n sertifikaatti. Kaikkien ed. mainittujen taloyhtiön kustantamien töiden edellytyksenä on, että muutostyöt tehty taloyhtiön valvonnassa hyväksytysti. Taloyhtiön kiinnitykset: 25 360 000 €
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 60 Parkkipaikkoja: Yhtiössä on 56 hidaslatauspaikkaa (asukaspaikat) ja 4 latauspaikkaa 11 kW:n teholla (yhteiskäyttöpaikkoja). Yhteiskäyttöpaikat AP 61-AP 64 ovat yhteiskäytössä. Autopaikat varataan Retta isännöinnin asiakaspalvelusta. Autopaikkaa varatessa uudet autopaikkahaltijat saavat ohjeet latauskäytön aloittamisesta.

Tehdyt remontit
Taloyhtiössä on suoritettu seuraavat peruskorjausluonteiset korjaukset:
Ikkunat ja ulko-ovet uusittu 2002
Parvekkeiden kunnostus 2004
Welho-kaapeli-tv 2006
Putkiston kuntotutkimus 2007
Rak.tekninen Kuntoarvio 2008
Piha-aidat uusittu 2010
Takat nuohottu 2010
Rakennusteknisen kuntoarvion päivitys 2011
Vesikatteen sekä salaojien suunnittelu 2011
Salaojien ja sadevesiviemärien uusimistyö 2012
Vesikatteen uusiminen harjakatoksi 2012
Huippuimureiden uusinta 2012
Sisäänkäyntiteiden asfaltointi massanvaihtotöineen 2013
Lukitusjärjestelmän uusinta Abloy Sento 2013
Pihavajan rakentaminen 2013
Patteri- ja linjaventtiilien uusinta ja perussäätötyö 2014
Bauer vedenkäsittelylaitteet käyttövesiverkkoon 2015
Sokkeleiden maalaus 2015
Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätötyöt 2015
Pihavajan maalaus 2015
Putkistojen kuntotutkimus 2016
Huoneiston D 17 ja G 53 kosteusvauriokokorjauksia 2016
Julksivun paikkakorjauksia 2016
Julkisivujen kuntotutkimus 2017
Huoneistojen B 11 ja G 53 vauriokorjaukset 2017
Postilaatikkokatos 2017
Strömsintien pään aita uusittu 2017
Asfalttikorjauksia 2017
G54 Huoneiston kosteusvauriokorjaukset 2018
Putkiston kuntotutkimus, Kiwa Inspecta 2019
Sokkelikorjauksia: A4,B7,B9,B11,C12,D16,D18,D20,F36,D43,G52 2019
Ulko-ovien huoltokunnostus, ASAP-Palvelu Oy 2020
Ilmanvaihdon parantamisen suunnittelu, Amrak Oy 2020
Sivu 2 / 2
Ilmanvaihdon parantaminen/korjaus 2021
Autopaikkojen sähköautojen latausinfran rakentaminen 2021/2022
Julkisivut: ikkunoiden ylityspalkkien pellitykset 2021
Sadevesiviemärien ja salaojien huuhtelut 2021
G53 huoneiston hajuhaittakorjaus 2021
Maalämmön ja aurinkovoimalan hankesuunnittelu Granlund Oy 2022
Piippujen rappaus yläpohjassa (24 kpl) 2022
Huoneiston E22 hajuhaittakorjaus 2022
Hallitus
LIITE: PTS - korjaussuunnitelma ajalle 2023-2027
Tulevat remontit
Vuosikorjaustoimenpiteet: 2023 leikkikentän kunnostus, rakennuksen sisäpuoliset tilat:katto-seinäliittymien korjauksia, valesokkelikorjauksia, kosteusvauriokorjauksiasähköjärjestelmät, muut korjaukset, autolataus lopputyöt 2024: piha-alueet, istutustyöt, lvi-järjestelmät: paikallisia korjauksia, ijkeskuksen uusinta
Aluerakenteet: pihavalaistuksen uusinta, kuivaus-tamppaustelineiden huoltomaalaukset, piha-alueen opasteet
Yläpohjarakenteet: 2023 vesikattojen vuosihuollot, 2024 vesikattojen kuntokartoitus->pinnoite on 10 vuotta
Täydentävät sisäosat: märkätilojen korjaus tarvittaessa -23,-24,-25,-26
Vesi- ja viemärijärjestelmät: 2024 linjasaneerauksen hankesuunnittelu tarkentuu kuntotutkimuksessa
Kuntotutkimukset ja kartoitukset: 2023,2024 maalämpö + aurinkovoimala toteutussuunnittelu/toteutus, 2023-2024 maalämpö + aurinkovoimalahanke
2024 putkiston kuntotutkimus, päivitys kylmävesiputkiston osalta, 2023,2024 märkätilojen kartoitus
Energialuokka
E (2007), Energialuokka: E2007, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 19.05.2023, Lisätiedot: Yhtiö tulee päivittämään energiatodistuksen, kun maalämpö- ja aurinkovoimalahanke on valmis.
Tontin koko
28 856 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Yhtiöllä on rakennusoikeutta jäljellä. Mahdollista lisärakentamista on suunniteltu. Yk 23.5.2018 Keskusteltiin rakennusoikeuden myymisestä ja sen selvitystyön jatkamisesta. Yhtiökokous evästi hallituksen jatkamaan selvitystyötä arkkitehti Voutilaisen kanssa. Yk 15.5.2019 Käytiin keskustelua lisärakentamisesta ja todettiin, että hankkeen edistämistä siirretään myöhemmäksi. Ylimääräisessä yhtiökokouksessa 11.12.2023 alustavien suunnitelmien ja käydyn rakennusvalvonnan ennakkoneuvottelun perusteella maltillinen lisärakentaminen poikkeusluvalla on mahdollista ja kaupunki on näyttänyt vihreää valoa.(Hallituksen pj)
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki 09-1691
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Strömsin Rivitalot

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Marjaniemessä on kaksi pursiseuraa sekä melontaseura.
Paikallistiedot: Roihuvuoren ostoskeskuksen palvelut, Eastonin ja Itäkeskuksen kauppakeskuksen erinomaiset ja kattavat palvelut kävelyetäisyydellä.
Loistavat ulkoilureitit, merenranta, kesäkahvila, uimaranta, puistot ja lasten leikkipaikka. Roihuvuoren Rio, Alepa ja K-market Roihuvuoressa.
Koulut: Roihuvuoren ala-aste, Puotilan ala-aste, Vartiokylän yläasteen koulu, Botby grundskola

Liikenneyhteydet
Hyvät pyöräilytiet, bussipysäkki lähellä n.180 m. ja sujuvat yhteydet omalla autolla pääväylille. Metro ja Raide-Jokeri Espoon Keilaniemeen n. 1 km.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Kullekin asunnolle on varattu yksi lämpö/latauspistokkeella varustettu pysäköintipaikka, josta autopaikan haltija tekee oman käyttösopimuksen. Mahdollisuus saada myös toinen autopaikka tilanteesta riippuen. Asuntojen eteen ei ole sallittua pysäköidä vakituisesti. Parkkipaikat on varustettu 30 kpl E-tolpilla (60 latauspaikkaa), jotka mahdollistavat hidaslatauksen 3.7.kW ja lisäksi neljä 11kW:n pikalatauspaikkaa.
Pihan kuvaus
Suuri kiva yhtiö, jossa piha-alue on iso ja lasten leikkipaikka löytyy omasta takaa.
Tiedustelut
Satu Räihä, 050 360 7514, satu.raiha@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Marjaniemi, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Satu Räihä

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT / Nuova Storia Oy

RE/MAX Classic | Nuova Casa LKV

RE/MAX Classic | Nuova Casa LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.