RE/MAX Classic | Sun Housing Oy LKV

Omakotitalo | k, rt / oh, 5mh, wc, kph, khh, aula, 1eril. wc, kph / wc, s, kurah. AT 2:lle / v

Vesuritie 1, Korttionmäki, Riihimäki

Hinta

338 000 €

Koko

230 / 260 m²

Vuosi

2001

Tervetuloa ihastumaan tähän upeaan, vertaansa vailla olevaan, tilavaan ja hyvässä kunnossa olevaan hirsitalokaunottareen! Lämminhenkinen ja kodikas koti odottaa uusia onnellisia omistajia. Nykyiset omistajat ovat viihtyneet lähes 20 vuotta. Tämä 230 m²:n kaksikerroksinen upea talo tarjoaa perheelle mukavasti tilaa omatoimiseen elämään. Yhteensä kuusi huonetta, joista viisi makuuhuonetta, muodostavat käytännöllisen kokonaisuuden. Pieteetillä pidetty hirsitalo ja laadukkaat sisätilat viimeistelevät kodin tunnelman. Alakerrassa yksi kylpyhuone/wc. Yläkerrassa erillinen wc, kylpyhuone, jossa kaksi suihkua ja amme. Talon sauna uusitulla kiukaalla kutsuu rentouttaviin löylyhetkiin, parveke ja pergola mahdollistavat kesäisten ulkoilmahetkien nauttimisen omassa rauhassa. Lämmin autotalli kahdelle autolle/lämmin varasto. Talossa paljon hyvää säilytystilaa, lisäksi kellarissa hyvin kylmää säilytystilaa. Puutarha tarjoaa mahdollisuuksia vehreään oleskeluun ja suojaisan yksityisyyden. Sijainti on loistava, rauhallisella asuinalueella aivan Riihimäen keskustan lähellä, hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuitenkin sopivan rauhallisessa paikassa. Lähialueelta löytyvät kaikki tarvittavat palvelut, Prismakeskus, terveyskeskus, uimahalli ja teatteri-hotelli sijaitsevat noin 3 kilometrin päässä talosta. Myös perheen pienempien on helppo viihtyä lähialueella, sillä Pilke Sini-Emilia -päiväkoti sijaitsee vain 400 metrin päässä ja koulujen etäisyydet jäävät noin 3 kilometrin sisälle. Liikenneyhteydet ovat erinomaiset, VR-juna-asema sijaitsee noin 2,3 kilometrin päässä. Lisäksi Hyvinkään keskustan palvelut kauppakeskus Willoineen ovat vain 11 kilometrin päässä, ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksia tarjoavat mm. paikallinen golfkenttä n. 7km päässä ja laskettelurinne 7 km päässä. Tähän taloon kannattaa ehdottomasti tutustua, tuleva perhe saa monipuolisen ja viihtyisän paikan vaihtoehtojen äärellä. Älä jää paitsi tästä Riihimäen helmestä! Tiedustelut ja esittelyt Tarja Kerkelä 050 572 7553

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80343862
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
k, rt / oh, 5mh, wc, kph, khh, aula, 1eril. wc, kph / wc, s, kurah. AT 2:lle / v
Asuintilojen pinta-ala
230 m²
Muiden tilojen pinta-ala
30 m²
Kokonaispinta-ala
260 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Kokonaisala 260m2, kerrosala 248m2, tilavuus 560m3 Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2001
Vapautuminen
sopimuksen mukaan. Noin kuukausi kaupanteosta.

Hinta

Myyntihinta

338 000,00 €

Velaton hinta

338 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

807,20 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Lämmityskustannuksiin sisältyy taloussähkö 24.506,8 kWh. Kuukausikulutus oman sähkösopimuksen mukaan. Vesi ja puhtaanapito kulutuksen mukaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet osassa ikkunoita. Vaatehuoneen kaapistot. Markiisit. Kaksi satelliittiantennia. Polttopuut kuuluvat kauppaan.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Satelliittiantenni. Laajakaistaliittymä: DNA 5G kotiboxi x1, Asukas tekee oman sopimuksen. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Hengittävä, jykevä hirsitalo, jossa ei ole käytetty muovia missään (myyjän tieto). Lämmin autotalli ja paljon hyvää säilytystilaa. Hyvät kulkuyhteydet etelään ja pohjoiseen. Hyvät ulkoilumaastot lähellä. Viihtyisä ja viehättävä asuinympäristö, kiinteistö sijaitsee päättyvän tien varrella, hiljainen ja turvallinen lapsiystävällinen asuinalue.
Tehdyt remontit
Lisätty kaksi ilmalämpöpumppua. Julkisivumaalaus 2023.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: hyvä. Lisätietoja kunnosta: Kuntotarkastus myyntiä varten teetetään ostajan kanssa yhdessä. Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Aiempi kuntotarkastus on tehty 2005 Sauli Nodlingin toimesta, ei saatavilla.
Energialuokka
  • D (2018)
  • Energialuokka: D2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 07.09.2033
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Sähkölämmityksen tyyppi: Lämmönajastimien ohjausjärjestelmä, lattialämmitys ak, kattolämmitys yk, kaapelit. Kokonaissähkön kulutus: 24506.8 kWh / vuosi. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Puu, Ak lattialämmitys/yk kattolämmitys, Ilmalämpöpumppu
Tulisija
Hormi olemassa ja Varaava takka/leivinuuni
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: kunnan.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Turvajärjestelmä Verisure (ostajan tehtävä oma sopimus).
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Hirsi
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Hirsi Pintamateriaalit (lattia): Lauta, parketti, laatta Pintamateriaalit (katto): Lauta
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen. Työtason materiaali: Laminaatti. Kaapiston alaosassa rikkaimuri.
Jääkaappi (ak ja yk), astianpesukone, liesituuletin, erillisuuni, erillinen pakastin (khh) ja kaapisto (täyspuuta, saarni)
Lattiamateriaalit: Laatta
Seinämateriaalit: Hirsi
Kylpyhuoneen kuvaus
Alakerrassa kylpyhuone jossa yksi suihku, peili, kaapistot. Yläkerran kylpyhuoneessa kaksi suihkua ja amme, peilikaappi, allaskaappi.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Lattialämmitys, suihku, kylpyamme ja peili
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: Puolipaneeli ja kaakeli
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Kiuas 2022
Varusteet: Kiuas: Heti valmis -sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Keskuspölyimurin säiliö.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Pesukoneliitäntä, lattialämmitys, pesuallas, tila pesutornille, pöytätaso (Pöytätasot), keskuspölynimuri, lämminvesivararaaja (Uusittu 2022), pyykkikaapit ja lattiakaivo
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Lauta
Seinämateriaalit: Hirsi
Makuuhuoneiden kuvaus
Yksi makuuhuone otettu vaatehuonekäyttöön. Lattia parkettia.
Lattiamateriaalit: Lauta
Seinämateriaalit: Hirsi
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kaapistot, kylmä ulkovarasto, Kellari ja lämmin ulkovarasto. Lisätietoja säilytystiloista: Autotallin yhteydessä iso lämmin varasto, Ulkovarastona toimii kellaritilat, joihin käynti olohuoneesta lattialuukun kautta sekä ulkoa.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
694-9-929-13
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
1 598 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Rinnetontilla sijaitseva tasoitettu tontti (tasamaatontti)
Rakennusoikeuden pinta-ala
310 m²
Rasitteet
Kiinnitykset: 330000
Lisätietoja rakennusoikeudesta
AO-1 Erillispientalojen korttelialue. Tontille saa rakentaa yheden, enintään kaksiasuntoisen pientalon, jonka toisen asunnon kerrosala saa olla enintään 65m2. Tontin enimmäisrakennusoikeus on 310m2 kerrosalaa, joista 60m2 on varattava erillisen autotallin ja/tai muiden talousrakennusten rakentamiseen. Rakennusten pääasiallinen rakennusmateriaali on hirsi. Kerrosluku II. Tonttien kadunpuoliset rajat on aidattava, materiaali puuta tai lunnonkiveä, korkeus enintään 1,2m. Autopaikkoja varattava 1autopaikka/asunto ja lisäksi 1 vieraspaikka/tontti. Radonin haittojen torjunta tulee huomioida rakennuslupavaiheessa.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Autotalli
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Prisma kauppakeskus lähietäisyydellä 2,2 km. Kaikki keskustan palvelut lähellä n. 3km. Terveyskeskus n. 5km. Riihimäen uimahalli n. 3,8km. Riihimäen teatteri-hotelli n. 3.3km. Citymarket Merkos n. 4.4km

Hyvinkään keskustan palvelut 11km, mm kauppakeskus Willa.
Golf-kenttä n. 7km, laskettelurinne n. 7km,
Paikallistiedot: Korttionmäki ja Parooninmäki muodostavat viihtyisän, uutta ja vanhaa sekoittavan asuinalueen.
Korttionmäki ja Parooninmäki ovat erityisesti lapsiperheiden suosimia alueita. Parooninmäki on alueista vanhempi, mikä näkyy muun muassa vanhanaikaista tunnelmaa huokuvissa idyllisissä puutaloissa. Alueen rakentaminen on jatkunut aina 2000-luvulle asti, joten seassa on myös uudempia rakennuksia. Korttionmäkeä on puolestaan alettu rakentaa vasta 2000-luvulla. Sitä pidetään nuorekkaana asuinalueena, joka yhdessä Parooninmäen kanssa muodostaa viihtyisän asuinseudun Riihimäellä.
Koulut: Patastenmäen alakoulu n. 3,2km. Harjurinteen yläkoulukoulu n. 3,3km.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, hyvät pyöräilytiet, sujuvat yhteydet omalla autolla ja juna-asema lähellä VR n. 2,3km
Pihan kuvaus
Nurmikkoa, istutuksia, marjapensaita, hedelmäpuita, perennoita, pergola
Tiedustelut
Tarja Kerkelä, 050 572 7553, tarja.kerkela@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Riihimäki

Asuinalueena Korttionmäki, Riihimäki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tarja Kerkelä

Kiinteistönvälittäjä LKV, YKV, KiAT, LVV, Kaupanvahvistaja

RE/MAX Classic | Sun Housing Oy LKV

RE/MAX Classic | Sun Housing Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.