Solid House Helsinki Oy, Helsinki
Solid House Helsinki Oy, Helsinki

Omakotitalo | 7h, k, kph, khh, s, 2x wc

Kirkkokalliontie 18, Voutila/Ylästö, Vantaa

Hinta

647 000 €

Koko

208 / 215,8 m²

Vuosi

2022

TILAVA TALO JA PIHAPIIRI Kulttuurihistoriallisesti merkittävä pientaloalue, pellot ja Vantaanjoki alempana ympäröivät idyllistä Voutilan pientaloaluetta. Tämänkin talon historia yltää 40-luvulle, jolloin paikalla on ollut pieni kesänviettopaikka. Talo on valmistunut 60-luvulla ja se on peruskorjattu/laajennettu vuosina 2020-2022. Voutila on Ylästön kaupunginosaa. Tila on 1.870 m², jossa on pelikenttä, 17 m² autokatos (mahdollista muuttaa autotalliksi), kasvimaalle paikka ja terassia talon ympärillä. Alakerrassa on tilava olohuone ja avokeittiö yhdistelmä ja keskellä tilanjakajana kaunis kakluuni. Noblesse keittiökaapistot, runsaasti kaappi- ja työskentelytilaa, aamiaiskaappi, lisäksi korkeat jääkaappi ja pakastin. Alakerrassa vesikiertoinen lattialämmitys. Neljä muuta makuuhuonetta sijaitsevat yläkerrassa sekä yläkerrassa aula, joka toimii hyvin arkiolohuoneena. Kuntotarkastettu 7.12.2023. Alueella on erinomaiset palvelut ja kattavat koulu- ja päiväkotivaihtoehdot sekä hyvät liikenneyhteydet, joihin kuuluu lähellä oleva Vantaankosken juna-asema. Ylästön ja Vantaanlaakson K-Market ja Jumbo sijaitsevat kätevällä etäisyydellä, ja lapsille löytyy useita koulu- ja päivähoitovaihtoehtoja. Olipa perheesi koko ja tarpeet mitkä tahansa, tässä kodissa on kaikki, mitä voit toivoa – tervetuloa tutustumaan unelmakotiinne! Esittelyt ja lisätiedot; Tuula Piiroinen 040 680 7716 / tuula@solidhouse.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80343958
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
7h, k, kph, khh, s, 2x wc
Asuintilojen pinta-ala
208 m²
Muiden tilojen pinta-ala
7,8 m²
Kokonaispinta-ala
215,8 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala on tarkistusmitattu Keski-Suomen Tarkastustalo Oy:n Akseli Frankberg & Toni Pihlava toimesta 12.12.2023 Rakennuspiirustusten mukaan asuinrakennus 167 m², huoneistoala 145 m², varasto 16,5 m², yhteensä 183,5 m². Vantaan kaupungin rakennus- ja huoneistorekisteriotteen mukaan kerrosala 167 m², huoneistoala 102 m², asuntotilaa 55 m².
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2022
Vapautuminen
2kk/ sop. mukaan

Hinta

Myyntihinta

647 000,00 €

Velaton hinta

647 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

640,90 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Vuotuinen sähkönkulutus on nykyisillä asukkailla (6 henkilöä) ollut viimeisen vuoden aikana keskimäärin 23.000 kWh sisältäen lämmitys ja käyttösähkön. Ostaja on tietoinen, että sähkönkulutus on suuresti riippuvainen mm. lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheenkoosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta. 23.000 kWh olisi laskettuna 10 snt/kWh vuodessa 2.300 euroa ja 191,65 euroa/kk. Vesi- ja jätevesi kulutuksen mukaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Yläkerran aula/arkiolohuone: kokolattiamatto, seinät maalattu ja katto paneloitu. Eteinen: laattalattia ja vesikiertoinen lattialämmitys, seinät maalattu.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Muuta kauppaan kuuluvaa
Komposti. Polttopuut kuuluvat kauppaan.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni. Lisätietoja terassista: Laudoitettu terassi, jossa on pergola ja talon takapihalla ulkoporeallas (Cello Spa Ruka, vesitilavuus 1.000 litraa).
Tehdyt remontit
Mittava saneeraus vuosina 2020-2022.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Keski-Suomen Tarkastustalo Oy, Kuntotarkastus asuntokaupan yhteydessä, tarkastuspäivä 7.12.2023.
Kuntotarkastus
Tehty 06.12.2023
Energialuokka
  • C (2018)
  • Energialuokka: C2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 15.12.2020
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
vesi-ilmalämpöpumppu, Ilmalämpöpumppu
Tulisija
Varaava takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Noblessa keittiökaapistot, integroidut kodinkoneet, jääkaappi, pakastin, aamiaiskaappi, induktioliesitaso, kaksi astianpesukonetta, pyrolyysiuuni, mikroaaltouuni, liesituuletin (huippuimuri). Laattalattia ja vesikiertoinen lattialämmitys. Keittiö saneerattu 2021.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone saneerattu vuonna 2022. Kaksi sadesuihkua, suihkuseinä, wc-istuin, peili, allaskaapisto ja bideesuihku. Lattia laatoitettu, seinät kaakeloitu, katto paneloitu ja vesikiertoinen lattialämmitys.
WC-tilojen kuvaus
Alakerran wc:ssä peili- ja allaskaapisto, wc-istuin, bideesuihku ja lattiakaivo. Lattia laatoitettu, seinät kaakeloitu, katto paneloitu ja vesikiertoinen lattialämmitys. Yläkerran remontoitu vuonna 2000. Wc:ssä peili- ja allaskaapisto, bideesuihku, wc-istuin, Lattia laatoitettu, seinät kaakeloitu ja katto paneloitu.
Saunan kuvaus
Ikkunallisessa saunassa lauteet, Heti valmis-kiuas, lasiseinä ja -ovi. Laattalattia, seinät puupaneeli ja katto puupaneeli.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kaapistot, pesuallas, pesukoneliitäntä, lämminvesivaraaja, kylpyamme, jossa on Oras Hydractiva Style käsisuihku. Lattia laatoitettu, seinät kaakeloitu ja katto paneloitu. Suihkusetin Oras Hydractiva Style käsisuihkussa on kolme erilaista toimintoa. Voit valita joko hellävaraisen suihkutoiminnon, intensiivisemmän suihkun jokapäiväiseen käyttöön ja hiusten pesuun tai pulssimaisen, hierovan suihkun, jolla hoidat kireitä lihaksia ja muita kehonosia. Hanan ylellinen ilme muodostuu laadukkaista materiaaleista, elegantista designista ja viimeistellystä muotoilusta.
Olohuoneen kuvaus
Mattalakattu 1-sauvainen tammiparketti lattia, vesikiertoinen lattialämmitys, seinät maalattu ja katto paneloitu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Alakerrassa päämakuuhuone, jossa on vaatehuone sekä oma sisäänkulku. Mattalakattu 1-sauvainen tammiparketti lattia, vesikiertoinen lattialämmitys, seinät maalattu ja katto paneloitu. Yläkerrassa neljä makuuhuonetta, joissa on kokolattiamatto, seinät maalattu, katto paneloitu ja yhdessä tapetti. Yläkerrassa ei ole lattialämmitystä vaan lämmityspatterit (sähköllä) sekä ilmalämpöpumppu.
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Eteisen liukuovikaapisto, alakerran makuuhuoneen vaatehuone, kodinhoitohuoneen säilytysjärjestelmät ja yläkerran vaatekaapistot.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
profiilipelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
92-425-3-36
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
1 870 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti
Rasitteet
Kiinnitykset: 405955.15
Kaavoitustiedot
Vantaan kaupunki https://kartta.vantaa.fi/ Arvokas kulttuuriympäristö Vantaan yleiskaava 2020, kaavan numero: YK0048. L1 Lentovyöhyke 1, LDEN yli 60 dB
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Rakennukset
Autokatos
Palvelut
Palvelut: Ylästön Alepa, Vantaanlaakson K-Market, Jumbo.
Koulut: Ylästön koulu, Kilterin koulu, Sanomalan toimipiste, Kivimäen koulu, Kaivokselan koulu, Kansainvälinen koulu (Kartanonkoski). Lukiot: Martinlaakson lukio, Vaskivuoren lukio.

Liikenneyhteydet
Bussit ja junayhteys Vantaankosken asema.
Pihan kuvaus
Tilava loiva rinnetontti, jossa on tehty pihasuunnitelma (osittain toteutettu), pelikenttä, kasvimaa ja terassia talon ympärillä länsi- ja pohjoispuolella. Tontilla on myös porakaivo autokatoksen läheisyydessä.
Tiedustelut
Tuula Piiroinen, 040 680 7716, tuula.piiroinen@solidhouse.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Voutila, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tuula Piiroinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, partner

Solid House Helsinki Oy, Helsinki

Solid House Helsinki Oy, Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.