RE/MAX Exellence | Kiinteistönvälitys Exellence Oy LKV

Kerrostalo | Palvelutalon kaksio (2h, kk)

Piispansilta 16 B, Matinkylä, Espoo

Hinta

199 000 €

Koko

38 m²

Vuosi

2005

Palvelutalon kaksio keskeisellä sijainnilla Matinkylässä, tarvittavien palvelujen välittömässä läheisyydessä. Kolmannen kerroksen hissitalon asunto, jonka pohjaratkaisu on suunniteltu esteettömään liikkumiseen. Lasitettu parveke ja ikkunat ovat taloyhtiön rauhalliselle sisäpihalle, idän suuntaan. Vuonna -05 rakennetussa kerrostalossa ei ole lähivuosina tarvetta remonteille. Yhtiöjärjestyksen mukaan, asunnoissa ainakin yhden tulee olla vähintään 60 vuotta vanha, eläkkeellä tai vammaisuuden tai muun syyn takia palvelujen tarpeessa. Samassa talossa sijaitsevasta kotihoitoalan yrityksestä on tilattavissa mm. seuraavia palveluita oman asumisen helpottamiseksi: siivous, ateriat, lääkkeet, peseytyminen ja ja sairaanhoidolliset tehtävät, henkilöhälytyspalvelut jne. Iso Omenan kauppakeskus jossa myös metro- ja bussiterminaali. Hyvät ulkoilumaastot lähellä ja merenrantaan vain kilometrin verran, jossa uimaranta ja rantakahvilat upeine rantareitteineen. Matinkylä on tunnettu sen viihtyisästä ympäristöstä ja hyvistä liikenneyhteyksistään. Sovithan yksityisesittelyn ottamalla yhteyttä: mika.koskipalo@remax.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80344121
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Palvelutalon kaksio (2h, kk)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
38 m²
Kokonaispinta-ala
38 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
3/7
Rakennusvuosi
2005
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

198 307,69 €

Velkaosuus

692,31 €

Velaton hinta

199 000,00 €

Neliöhinta

5 236,84 €/m²

Vastike

Hoitovastike

167,20 € / kk

Pääomavastike

11,40 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

271,60 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 23 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Muu vastike: 93 € / kk Lisätietoja vastikkeista: "peruspalveluvastike" 93 €/kk peritään yhtiöjärjestyksen 6§ mukaisesti. Vastike käsittää yhtiön asuntoihin järjestettävästä peruspalvelusta aiheutuvat yhtiön ja palveluntuottajan välisen sopimuksen mukaiset kustannukset. Peruspalvelu käsittää vähintään ympärivuorokautisen turvapuhelinkutsuihin vastaamisen ja vähintään kolme hälytyskäyntiä/asunto/kuukausi arkipäivisin ma-pe 8-16 välisinä aikoina sekä vähintään yhden tunnin kotipalvelua/asunto/kuukausi ma-pe 8-16. Lisätietoja maksuista: Yleiset saunavuorot maksuttomia.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: DNA, 10 M.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: kunnan.
Keittiön kuvaus
Liesi: Valurauta. Työtason materiaali: Laminaatti. Tilava avokeittiö ja olohuone, jossa tilaa tarvittavile kalusteille.
Jääkaappipakastin, liesi ja uuni
Lattiamateriaalit: Muovimatto
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Muovimatto
Varusteet: WC-istuin ja suihku
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Muovimatto
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneesta käynti pesuhuoneeseen.
Lattiamateriaalit: Muovimatto
Seinämateriaalit: Maali
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
049-23-290-8
Isännöitsijän yhteystiedot
Reim Oy/ Espoo, Anu Korhonen, anu.korhonen@reim.fi, 09 8091121
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Mankeli, pesutupa, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja ja kuivaushuone
Taloyhtiön autopaikat

Autotalleja: 61 Parkkipaikkoja: Yhtiön autopaikat sijaitsevat Nelikkokujan Autopaikoitus Oy:n omistamassa paikoitustalossa. Yhtiö omistaa ko. yhtiöstä 61 autopaikkaa oikeuttavaa osaketta. Pihapaikat (vieraspaikat 3 kpl) on tarkoitettu palvelutalon vieraiden lyhytaikaisen käyttöön.

Tehdyt remontit
Elastisten elementtisaumojen uusiminen. 2021 Vesikatteen kuntokartoitus 2019 Molemmat hissit uusittiin Kone Oy:n toimesta 2018 Kotihoidon käyttöön tarkoitettujen autopaikan merkitseminen piha-alueelle 2018 Hissien kuntotarkastusten teettäminen ja sen perusteella määräytyvät jatkotoimenpiteet 2018 Digitaalisen porrasnäytön hankinta myös B-portaaseen 2017 Piha-alueen kunnostustoimenpiteiden jatkaminen, digitaalisen porrasnäytön hankinta A-portaaseen, porrashuoneiden ja kellaritilojen valaistuksen uusiminen LED-valaistukseksi, lämmitysjärjestelmän tasapainottaminen, A-portaan hissin taajuusmuuntajan ja pohjakortin uusiminen 2016 Parvekelasitusten huolto kaikilla parvekkeilla, pihan kunnostuksen jatkaminen, julkisivun vuotojen korjaukset, ovipuhelinjärjestelmän ulkoyksiköiden uusiminen, kiinteistöautomaatiojärjestelmän tietokoneen uusiminen, DNA;n taloyhtiölaajakaista yhteyden hankinta ja kytkentä asuntoihin 2015 Rakennuksen kuntoarvio, palotarkastuksessa todettujen puutteiden korjaaminen, pihan kunnostamisen jatkaminen, parvekekaiteiden ja pieliseinien välisten rakojen pellitykset, ulkotikkaiden ja turvakiskon lisääminen ryhmäkodin parvekekaton huoltoa varten, A-portaan ikkunavuodon syyn selvittäminen ja korjaaminen, tiiliverhoilun ulokkeen hattupellin lisääminen, ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus ja säätö 2014 Ellisa ja Saunalahden matkapuhelinverkkojen palvelevan tukiaseman rakentaminen rakennuksen katolle sekä sisäantennien lisääminen kuuluvuuden varmistamiseksi rakennuksessa (teleoperaattori vastasi kustannuksista), piha-alueen kunnostustoimenpiteet pihatyöryhmän suunnitelman mukaisesti, VSS tarkastus ja varusteiden täydentäminen 2013 Turvapuhelinjärjestelmän uusiminen 2012 Ikkunalistoitusten tarkastus ja korjaukset (ikkunavalmistajan vastuukorjaus) 2012 B-portaan hissin taajuusmuuttajan uusiminen (vakuutus korvasi osan) 2011 A-portaan hissin taajuusmuuntajan uusiminen (vakuutus korvasi osan) 2011 Kahden sadevesien syöksytorven varustaminen sähkölämmityksellä 2011 Pihan kunnostustoimenpiteiden suunnittelu ja toteutustöiden aloittaminen 2005 Yhitön valmistauminen, perustajaurakoitsijan suorittamia takukorjauksia.
Tulevat remontit
2024 Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö 2024 Kiinteistön kuntokartoitus, erityisesti märkätilat 2025 Lämmönvaihtimen uusiminen.
Energialuokka
F (2013), Energialuokka: F2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 23.11.2026
Tontin koko
2 480 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

As Oy Espoon Omenatarhan palvelutalo

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Iso Omenan kauppakeskuksen kattavat palvelut kadun tliella puolella.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä ja metroasema lähellä Bussi ja metro terminaali kadun toisella puolella, Iso Omeman kauppakeskuksessa.
Ajo-ohjeet
Auto kannattaa jättää Iso Omenan parkkihalliin esittelyn ajaksi.
Tiedustelut
Mika Koskipalo, +358 400 811 567, mika.koskipalo@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Matinkylä, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mika Koskipalo

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT, TJ

RE/MAX Exellence | Kiinteistönvälitys Exellence Oy LKV

RE/MAX Exellence | Kiinteistönvälitys Exellence Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.