Kerrostalo | 3H + k + s

Yllästunturintie 2 E, Mellunmäki, Helsinki

Hinta

219 000 €

Koko

77 m²

Vuosi

1976

Nyt myynnissä avarapohjainen, toisen kerroksen valoisa kolmio. Aikakauden asunnoille tyypillisesti keittiö, olohuone ja makuuhuoneet ovat kaikki mukavan kokoisia. Avarassa keittiössä on reilusti kaappi ja laskutilaa. Tilaa jää myös ruokailuryhmälle. Olohuone on iso ja sen jatkona on huoneiston viihtyisä parveke, jonka ilmansuunta on länteen. Lasitetulla parvekkeella on mukava nauttia kesästä ja auringosta. Makuuhuoneita on kaksi, molemmat reilun kokoisia. Makuuhuoneiden ikkunat ovat kohti itää ja aamuaurinkoa. Säilytystilaa löytyy huoneiston isoista kaapeista sekä verkkokomerosta kellarissa. Kokonaisuuden kruunaa oma sauna, tilava kylpyhuone, sekä erillinen wc, jotka tekevät arjesta sujuvaa. Asunto Oy Yllästunturintie 2 on hyvin hoidettu taloyhtiö, jossa remontit on tehty ajallaan. Viimeisimpinä on valmistunut linjasaneeraus-, maalämpö- sekä aurinkoenergiahankkeet. Mellunmäen alueella on loistavat julkiset liikenneyhteydet ja kaikki keskeiset palvelut lähellä. Vieressä oleva Mustavuoren luonnonsuojelualue tarjoaa erinomaiset ulkoilumahdollisuudet. Täällä yhdistyvätkin kaupungin kattavat palvelut sekä luonnon tarjoama rauhallisuus. Lisätiedot ja esittelyt: Sven Schlegel | 045 885 4900 | sven.schlegel@remax.fi Virpi Schlegel | 045 631 4151 | virpi.schlegel@remax.fi TUTUSTU MYÖS VIRTUAALIESITTELYYN JA TILAA 12-SIVUINEN NELIVÄRIESITE SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI Onko nykyinen asuntosi vielä myymättä? Kutsu meidät kylään! Tapaamisen aikana kerromme sinulle paitsi asuntosi markkinahinnan, niin myös sen, kuinka juuri me voimme auttaa asuntosi myynnissä. Teemme työtämme tiiminä, jolloin saat palvelukseesi aina kaksi välittäjää, jotka molemmat antavat kaikkensa onnistuneen asuntokaupan eteen. Yhdessä onnistumme!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
80345719
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3H + k + s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
77 m²
Kokonaispinta-ala
77 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
2/3
Rakennusvuosi
1976
Vapautuminen
Vuokrattu. Nykyinen vuokrasopimus on solmittu elokuussa 2023, joten irtisanomisaika on 3 kuukautta, jos irtisanominen tehdään ennen kuin vuokralaisella tulee vuosi asumista täyteen. Myydään vuokrattuna.

Hinta

Myyntihinta

122 610,56 €

Velkaosuus

96 389,44 €

Velaton hinta

219 000,00 €

Neliöhinta

2 844,16 €/m²

Vastike

Hoitovastike

431,20 € / kk

Pääomavastike

642,09 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 073,29 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

10,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 20 € / hlö
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu,ulostyönnetty
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Taloyhtiö on liitetty DNA:n valokuituyhteydellä toteutettuun laajakaistaan. Asukkaan pitää tehdä oma sopimus palveluntarjoajan kanssa. Sopimuksesta riippuen nopeutta on mahdollista nostaa perustasolta (200M | 34,99 €/kk) aina 1000M (49,99 €/kk) saakka., Asukas tekee oman sopimuksen. Käyttö- ja luovutusrajoitukset: Osakkeenomistaja on oikeutettu vuokraamaan huoneistonsa taikka osan siitä muille, mutta on kuitenkin vastuussa yhtiölle menevästä vastikkeesta samoin kuin muistakin huoneistosta mahdollisesti menevistä maksuista. Sellaisen huoneiston osakkeenomistaja, jonka parvekkeelle on osakkeenomistajan toimesta asennettu parvekelasitus, vastaa kaikista lasituksen hankinta-, kunnossapito-, korjaus-, puhtaanapito- ja uusintakustannuksista sekä lasituksen yhtiölle tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamista vahingoista ja niiden kustannuksista. Lisäksi osakkeenomistaja vastaa lasituksen suojaamisesta tai poistamisesta ja uudelleenasentamisesta kiinteistöön kohdistuvien kunnostustöiden yhteydessä.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kuntotutkimuksesta: 2020: LVV-kuntotutkimus. Kevyt kuntoarvio ja PTS. 2015: LVV kuntotutkimuksen päivitys. 2010: LVV kuntotutkimus. 2008: Julkisivujen kuntotutkimus. 2006: Peruskuntoarvio.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: betonielementti
Keittiön kuvaus
Vaaleasävyisen tilavan keittiön varustuksiin kuuluu liesitaso, kalusteuuni, astianpesukone ja jääkaappipakastin. Työtasot ovat laminaattia, välitila laatoitettu, seinät maalatut ja lattia laminaattia.
Kylpyhuoneen kuvaus
Laatoitetun pesuhuoneen varustuksiin kuuluu suihku, suihkukaappi, pk-liitäntä, lavuaari sekä peili- ja allaskaappi. Tilavaraus pesutornille. Seinät ja lattia ovat laatoitetut.
WC-tilojen kuvaus
Erillisen WC:n varustuksiin kuuluu wc-istuin, käsisuihku, lavuaari, allas- ja peilikaappi. Lattia on laatoitettu ja seinät maalatut.
Saunan kuvaus
Huoneistossa on oma sauna. Sauna lämpiää sähkökiukaalla, Lattia on laatoitettu, seinät ja katto paneloidut. Saunassa on lasiovi ja ikkuna. Taloyhtiössä on myös saunatilat, joiden yhteydessä on myös uima-allas.
Olohuoneen kuvaus
Tilava ja valoisa olohuone, joka yhdistyy keittiöön. Olohuoneesta on käynti huoneiston lasitetulle parvekkeelle. Lattia on laminaattia ja seinät maalatut.
Makuuhuoneiden kuvaus
Asunnossa on kaksi makuuhuonetta, molemmat reilun kokoisia. Seinät ovat maalatut ja lattiat ovat laminaattia.
Säilytystilojen kuvaus
Huoneiston hallintaan kuuluu verkkokomero kellarissa. Lisätietoja säilytystiloista: Huoneiston hallintaan kuuluu verkkokomero kellarissa.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopakate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
91-47-209-1
Isännöitsijän yhteystiedot
Hakunilan Huolto Oy, Antti Syrjälä, antti.syrjala@asumapalvelut.fi, 020 779 2301
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, jäähdytetty kellari, pesutupa, uima-allas, kellarikomero ja kuivaushuone ((3 kpl))
Muuta: Taloyhtiön kiinnitykset: 10 120 466 €.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Autopaikkojen hallinnasta vastaa Hakunilan huolto Oy, puh. 020 779 2300. Autopaikkojen vuokrat ovat: lämpöpistokkeellinen pihapaikka 10 €/kk ja autotallipaikat 35, 40 tai 45 €/kk koosta riippuen. Sähköauton latauspaikkoja on tällä hetkellä vapaana 4 kappaletta. Pihapaikkoja on vapaana runsaasti, mutta autotalleja ei ole vapaana. Autotalleihin on 8 asukkaan jono.

Tehdyt remontit
2023: Linjasaneeraus. Maalämpösaneeraus sekä aurinkoenergiahanke.
2022: Linjasaneerauksen toteutussuunnittelu.
2021: Linjasaneerauksen suunnittelun valmistelu.
2020: Linjasaneerauksen hankesuunnittelu. Antennikaapeloinnin korjauksia. Sadevesikaivojen puhdistus.
2019: Linjasaneerauksen hankesuunnittelu. Lukituksen uusiminen,
2018: Kattokermien ja ilmanvaihtokoneiden uusiminen. Varastojen puisten ulko-ovien uusiminen.
2017: Koodilukitus porrasulko-oviin.
2016: Kiireellisessä korjausluokassa olevien kylpyhuoneiden 2 kpl (A7 ja I76) saneeraus. Vesikalustehuollot. Ilmanvaihdon puhdistus, ilmamäärien mittaus ja säätö.
2015: Pohjaviemärien pesu. Kaukolämpökeskuksen uusiminen. Porraskäytävien maalaus.
2014: Vesijohtojen sulku- ja linjasäätöventtiilien uusiminen. Lämpöjohtojen eristäminen kellaritiloissa.
2011: Parvekekattojen korjaus.
2009: Parvekkeiden peruskunnostus. Yleisten tilojen lukituksen muutos.
2008: Autotallien ovien korjaaminen ja maalaus. Porrashuoneiden ilmastoinnin parantaminen. F-portaan parvekkeiden korjaukset.
2007: Saunaremontti. Patteritermostaattien uusiminen. Piha-alueen kunnostus.
2006: G-portaan alustilan kunnostus.
2005: Asfaltointi.
2004: Kaapeliverkkoon liittyminen
1999: Julkisivu- ja ikkunasaneeraus.
1994: Vesikaton ja lämmön vaihtimen uusiminen.
1993: Porraskäytävien ikkunamaalaus.
1991: Porraskäytävien ikkunamaalaus.
Tulevat remontit
2024: Puuston hoitotoimet. Parvekkeiden kunnon seuranta. Julkisivulevytysten korjausta. Kuntoarvion päivitys linjasaneerauksen jälkeen.
2025-2026: Parveke- ja kellariovien käyntisovitus, tiivistykset jne. Porraskäytävien elementtiseinien ikkunahuolto, lämmöneristys ja ulko-ovien uusiminen.
Energialuokka
D (2007), Energialuokka: D2007
Tontin koko
12 040,8 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Helsingin karttapalvelu: https://kartta.hel.fi/link/dFBVCJ (ajantasa-asemakaava).
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Yllästunturintie 2

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Mellunmäen alueelta löytyy kattavat kaupalliset ja kunnalliset palvelut kävelyetäisyydeltä. Lisäksi liikenneyhteydet ovat erinomaiset, liikuitpa sitten omalla autolla, joukkoliikenteellä tai vaikka polkupyörällä. Myös Itäkeskuksen monipuoliset palvelut ovat lähellä.
Tiedustelut
Sven Schlegel, 045 885 4900, sven.schlegel@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Mellunmäki, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Sven Schlegel

Kiinteistönvälittäjä LKV, YKV, LVV

RE/MAX Strand | Excellence m2 Oy

RE/MAX Strand | Excellence m2 Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.