RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

Omakotitalo | Oh + k + rt + 4mh + th + s + ph + kph / wc + khh + 2wc + autotalli ja varasto

Marjalahdentie 8 A, Marjaniemi, Helsinki

Hinta

998 000 €

Koko

231 / 270 m²

Vuosi

1967

Harvoin tarjolla! Arkkitehtuurisesti upea ja kodikas OKT 231 m2 + 39 m2 Marjaniemen rauhallisessa merimiljöössä. 5h+k+rt+takkak+sauna+ph+kph/wc+khh+2 erill.wc+autotalli ja varasto. Tontti 980 m2. Tervetuloa meren äärelle Marjaniemeen, yhdelle Helsingin halutuimmista pientaloalueista! Tässä arkkitehti Pekka Ojosen suunnittelemassa talossa yhdistyvät tilavuus, valoisuus ja upeat merinäkymät, joista voi nauttia niin keittiössä, olohuoneessa kuin makuuhuoneissakin. Kodin sydämenä toimii runsaasta luonnonvalosta nauttiva olohuone, josta avautuu henkeäsalpaavat maisemat moneen suuntaan. Talon ja pihan kokonaisuus mahdollistaa juhlavienkin tilaisuuksien järjestämisen. Talo valmistui vuonna 1967 ja sen rakennusmateriaaleina on käytetty puuta, tiiltä ja betonia. Sitä on saneerattu huolella ja tyylillä vuosina 2004-2023 Talo sijaitsee yhdellä alueen korkeimmista paikoista, puiston ja meren välissä. Loiva 1644 m2:n rinnetontti on jaettu hallinnanjakosopimuksella kahteen määräosaan. Nyt myytävällä määräosa A:lla on 980 m2:n maapinta-ala. Talo on kaukolämmössä. 231 asuinneliön kodiksi asumiskustannukset ovat maltilliset. Talon energialuokka C2018 on todella hyvä tämän ikäluokan taloksi. Asuinviihtyvyyttä lisäävät suuri suojaisa atrium-piha, katettu saunaterassi ja nurmikenttä istutuksineen. Talossa on neljä takkaa. Tässä kodissa asut kuin lintukodossa. Meri velloo muutaman kymmenen metrin päässä ja päivittäiset lenkit rantareitillä sekä pulahtaminen mereen läheisellä uimarannalla onnistuvat mainiosti. Marjaniemi alueena on tunnettu rauhallisuudestaan, mutta myös monipuolisuudesta ja luonnonläheisyydestä. Perheet arvostavat myös päiväkodin ja koulun läheisyyttä unohtamatta alueen yhteisöllisyyttä. Tässä kodissa olette lähellä kaikkea, mutta samalla poissa kaupungin sykkeestä. Tästä kodista ja sen tarjoamasta elämäntyylistä ei voi olla pitämättä. Tervetuloa tutustumaan. Lisätiedot puh. 0400418508, Ari Wiskari LKV, ari.wiskari@remax.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80346854
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Oh + k + rt + 4mh + th + s + ph + kph / wc + khh + 2wc + autotalli ja varasto
Asuintilojen pinta-ala
231 m²
Muiden tilojen pinta-ala
39 m²
Kokonaispinta-ala
270 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala on tarkistusmitattu Suomen Rakennusasiantuntijat Oy:n RI. Henri Granqvist toimesta 13.10.2014
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1967
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

998 000,00 €

Velaton hinta

998 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: -Vesimaksut 2023 (4 henkilöä): 801,66 €. Eli 66,80 €/kk, mikä tekee 16,70 € per henkilö -Sähkön kulutus 2023 ( kWh): 6754,49 kWh, mikä tekee 0,12 sentin kilowattitunnin hinnalla 810,53 € eli kuukaudessa keskimäärin 67,54 €. Sähkön kulutus on pieni, koska talo on kaukolämmössä. -Jätemaksut 2023: 510,61 € eli 42,55 € / kk. -Kiinteistövero 2023: yhteensä 1620,08 € eli 135 € / kk. -Kaukolämpö 2023: 5674 € eli 472,83 € / kk. -Tiemaksu n. 60 € eli 5 € / kk. Vuonna 2023 nelihenkisen perheen kaikki asumiskustannukset olivat 789,74 € / kk.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisaulan lattia uusittiin 2021 ja samalla asennettiin lattialämmitys.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Jätesäiliö ja puutarhanhoitotavaroita
Tehdyt remontit
2023: Sokkelin ja pihakiveysten maalaus.
2022: Kurtturuusun hävittäminen katuosuudelta. Talon julkisivun ulkopaneelien uusiminen/maalaaminen. Jätekaivon pohjan huolto.
2021: Eteisaulan lattia uusittiin ja lattialämmitys asennettiin. Sisäpihan hulevesiputken uusiminen (kadulta katsottuna lähempi putki. Katon välipohja tarkastettiin (kaikki ok),
2020: Keittiön kattovalaisimet ja tiskipöydän yläpuoliset valaisimet uusittiin. Sisäpihan terassin molemmat kannatinpalkit uusittiin. Sisäpihan hulevesiputken uusiminen (kadulta katsottuna ulompi putki). Alakerran lattiaremontun aloittaminen (eteisaulan lattian uusiminen ja lattialämmityksen asentaminen).
2019: Yläkerran pienen wc:n pöntön uusiminen. Astiapesukoneen uusiminen. Kaukolämpökeskuksen mittarin vaihto. Etupihan ajoväylän laajentaminen (asfaltointi, kiveykset, istutukset ja valaistus). Uusi jääkaappi.
2018: Vesimittarin vaihto. Viemäriputkien sukitus koko talon osalta (takuu voimassa 20.04.2033 asti).
2017: Kadun varressa olevien vaahteroiden harvennus. Sauna- ja pesutiloissa olevan suihkusekottajan uusiminen. Salaojakaivojen tarkistusluuukkujen pohjinen sementointi.
2016: Tikapuiden sekä metallisten kaiteiden ja muiden ulkona olevien metallipintojen kunnostus ja maalaus.
2013: Uusi puulämmitteinen kiuas.
2010: Sauna ja tontin puuaidat uusittu.
2009: Uusi viemäriputki kadun alta kaupungin kaivoon.
2008: Takkasydämet kahteen takkaan. Kodinhoitohuone ja alakerran wc uusittu.
2007: Uusi kattoikkuna ja uusi ikkuna viimeiseen makuuhuoneeseen. Piharemontti. Salaojitus osittain uusittu. Autotallin asbestisaneeraus.
2004: Kaukolämpöliittymä (vanha öljysäiliö tyhjennettiin ja jätettiin kaupungin luvalla maahan). Sähköistys uusittiin. Putkiremontti tehtiin ja uusittiin myös viemäriputki talon seinästä omaan kaivoon (ks. myös 2009 ja 2018). Pesuhuone ja kph uusittiin. Talon ikkunat ja ovet uusittiin (ei autotallin).
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: Hyvä. Lisätietoja kunnosta: Talo on hyvässä kunnossa
Energialuokka
  • C (2018)
  • Energialuokka: C2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 13.03.2034, Lisätiedot: Energialuokka on todella hyvä verrattuna saman ikäluokan taloihin.
Asbestikartoitus
  • Autotalliin tehtiin asbestisaneeraus 2007
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Kunnallistekniikka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni, puu ja tiili
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen. Työtason materiaali: Kivi. Keittiö saneerattiin laadukkaasti 2004. Kattovalaisimet ja tiskipöydän yläpuoliset valaisimet uusittiin 2020. Mielen integroidut kodinkoneet lukuunottamatta jää- ja pakastinkaappia (Samsung). Saari kaapistot sekä apukeittiö takkoineen. Työtasot helppohoitoista kiveä. Isot ikkunat antavat merelle ja atriumpihaan. Keittiön yhteydessä olevan ruokailutilan isoikkuna tarjoaa merinäkymät. Ruokailutilassa on korkeat mittatilauskaapistot.
Jääkaappi (2019), erillinen pakastin, mikroaaltouuni, astianpesukone (2019), liesi, erillisuuni, keittiösaareke ja Työtasot kiveä
Lattiamateriaalit: Tammilautaparketti
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Saunan pesuhuone uusittiin 2004. Ikkunoiden ansiosta valoa tulvii sisään. Talon toinen kylpyhuone sijaitsee päämakuuhuoneen yhteydessä. Myös se uusittiin 2004. Siellä suihku, wc, lavuaari lattialämmitys ja ikkuna merelle.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Suihku, suihkuseinä, poreamme ja lattialämmitys
WC-tilojen kuvaus
Asunnossa on 3 wc:tä, joista yksi ikkunallinen wc sijaitsee päämakuuhuoneen kylpytiloissa, yksi ikkunallinen wc sijaitsee yläkerrassa ja yksi wc sijaitsee alakerrassa.
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Sauna uusittiin 2010 ja Harvian puukiuas 2013. Lauteiden ja kiukaan välissä matala tiilimuuri.
Varusteet: Kiuas: Puukiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Alakerran yksi makuuhuone remontoitiin kodinhoitohuoneeksi 2008. Työtaso, alakaapit ja kaapisto. Ikkuna.
Varusteet: Pesukoneliitäntä, pöytätaso, tila pesutornille ja pesuallas
Olohuoneen kuvaus
Yläkerran avaran viistoseinäisen olohuoneen eteläikkunat antavat merelle.
Lattiamateriaalit: Tammilautaparketti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Yläkerran kaikista kolmesta makuuhuoneesta on merinäkymät. Kiitos arkkitehti Pekka Ojosen suunnittelemien erkkeri-ikkunoiden. Päämakuuhuoneesta on käynti sekä omaan kylpyhuoneeseen että vaatehuoneeseen. Yläkerrassa on myös makuuhuoneeksi soveltuva takkahuone. Alakerrassa on toinen takkahuone, jota voi pitää talon viidentenä makuuhuoneena. Tästä isosta huoneesta on ovi puutarhaan alaterassille, joten se sopii mainiosti myös vierashuoneeksi, työhuoneeksi tai toimistoksi.
Lattiamateriaalit: Tammiparketti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone ja kaapistot. Lisätietoja säilytystiloista: Huoneiston kaapistojen ja vaatehuoneen lisäksi talossa on autotallin yhteydessä tilava varasto, jonne myös oma sisäänkäynti.
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
91-45-11-2
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
1 644 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Määräosa. Lisätiedot tontista: Loiva rinnetontti, jossa nurmikkoa, kalliota, suojainen atriumpiha ja suuri katettu saunaterassi takan kera. Tontti rajautuu kaupungin omistamaan Oskarin puistoon.
Rakennusoikeuden pinta-ala
411 m²
Tehokkuusluku
0.25
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeus 411 m2 käytetty.
Kaavoitustiedot
AO Erillispientalojen korttelialue. Nykyinen asemakaava on ollut voimassa 05.12.2003 alkaen. Pyydä välittäjältä kaavadokumentti
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Palvelut: Lähellä ovat Marjaniemen idyllinen uimaranta (myös avantouimareille), pienvenesatamat, melonta, purjehdus, tenniskentät, Oskarin ja Strömsinlahden puistot ulkoilupolkuineen ja leikkipaikkoineen.
Monipuoliset kaupalliset palvelut löytyvät Itäkeskuksesta (kauppakeskus, uimahalli, kirjasto, kulttuurikeskus jne.)
Koulut: Marjaniemen ala-aste (1-2 lk) 800 m. Peruskoulut Roihuvuoressa, Puotilassa ja Itäkeskuksessa. Vartiokylässä ruotsinkielinen peruskoulu. Myös Itä-Helsingin Musiikkiperuskoulu, musiikkiopisto ja Helsingin Kuvataidekoulu ovat sopivan lähellä.

Liikenneyhteydet
Tulisuontien ja Marjaniementien bussipysäkeille 500 m
Tiedustelut
Ari Wiskari, 0400 418 508, ari.wiskari@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Marjaniemi, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ari Wiskari

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV / Ari Wiskari Oy LKV

RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.