Lea Jakama Oy LKV [A]
Lea Jakama Oy LKV [A]

Omakotitontti

Munkkiranta 7 C, Munkkiranta, Espoo

Hinta

860 853 €

Koko

1 526

Toteuta unelmasi: omarantainen erillistalo etelään avautuvin saaristolaismaisemin! Harvinaisen hienolla paikalla sijaitseva rakennuspaikka Munkkirannassa, Suvisaariston kupeessa: Etelään avautuva rantatontti kauniissa saaristomaisemassa ja kattavien palveluiden tuntumassa tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden unelmakotisi rakentamiselle. Asunto-osakeyhtiön omistamalle suurelle omarantaiselle tontille on rakennusluvat arkkitehti Seppo Mäntylän suunnittelemille tyylikkään moderneille erillistaloille. Taloyhtiön kuusi rakennusta muodostavat ulkonäöltään tyylikkään ja yhtenäisen kokonaisuuden. Rantatalot A-C ovat 1-tasoisia ja ylätalot D-F ovat 2-kerroksisia. Rantatalojen rakennusluvan mukainen huoneistoala on 180 m2. Kaikki kolme ylätaloa ja rantatalo B on myyty. Rantatalojen tontti C, jonka hallinta-alue on 1526 m2, on vielä vapaana. Toimimalla ripeästi pääset hyödyntämään samanaikaisen rakentamisen synergiaetuja! Asunto Oy Espoon Munkkirannan Villat -nimisen yhtiön omistama rantatontti on pinta-alaltaan 7405 m2. Yhtiö omistaa edessä olevasta 17216 m2 suuruisesta vesialueesta kolmasosan. Tontin omaa rantaviivaa on noin 70 metriä. Ranta säilyy omana, sillä tämän alueen asemakaavassa ei ole yleisiä rantaraitteja. Tontti on jaettu kuuteen hallinta-alueeseen (kts. karttakuva). Rantataloilla A, B ja C on kullakin omarantainen hallinta-alue. Ylätaloilla D, E ja F on rantaoikeus, jonne kulku tapahtuu tontin itäreunassa olevaa tietä pitkin. Laitureiden rakentamisesta on sovittu yhtiöjärjestyksessä, ja sen mukaisesti ostajat vastaavat yhdessä laitureiden rakentamisesta ja kustannuksista. Kukin osakas vastaa talostaan ja piha-alueestaan kuin omakotitalossa asuisi. Tonttiosakkeen kauppahinta ja infrakustannus maksetaan kaupanteon yhteydessä, jolloin myös osakkeen omistus siirtyy ostajalle. Tonttiosakkeen ostaja saa rakennusluvan käyttöönsä, ja siihen voi tehdä yksilöllisiä muutoksia rakennusluvan ja -määräysten asettamissa rajoissa. Ostaja voi tehdä urakkasopimuksen valitsemansa rakennusliikkeen kanssa. Rakennusluvan mukaiselle talolle on laskettu kokonaisurakkahinta betonirungolla. Talot on suunniteltu siten, että kaikki kuusi taloa muodostavat arkkitehtonisesti tyylikkään kokonaisuuden talojen rakennusmateriaaleista riippumatta. Myyntiesitteen kuvat ovat rakennusluvan mukaisten talojen havainnekuvia. Tartu tilaisuuteen ja rakennuta unelmakotisi upealle paikalle! Lisätietoja ja esittelyvaraukset: Laura Paija : p. 040 900 3351, laura.paija@leajakama.fi Hannu Suvanto: p. 040 900 1448, hannu.suvanto@leajakama.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80346863
Sijainti
  • Espoo Munkkiranta
  • Munkkiranta 7 C, 02360
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

860 853,00 €

Velaton hinta

860 853,00 €

Vastike

Hoitovastike

117,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

117,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Jokainen osakesarja (6 kpl) vastaa oman rakennuksensa ja piha-alueensa rakentamisesta ja ylläpitokustannuksista. Yhteiset kustannukset kuten yhteinen tie valaistuksineen, kiinteistövero, jätehuolto, jätevesipumppaamo yms. maksetaan asuntojen pinta-alojen mukaisessa suhteessa. Kaupanteon yhteydessä maksetaan tonttiosakkeen kauppahinta ja osuus jo valmiista yleisinfrasta, joka sisältää rakennuspaikan perustamistyöt. Kunkin rantatontin infraosuus on 91.147 euroa. Talousarvion mukaan hoitovastike on 117 €/kk. Hoitovastike ei sisällä kiinteistöveroa, jonka osakkaat maksavat suoraan verottajalle. Omat vesi- ja sähkömittarit. Lisätietoja: kts. Yhtiöjärjestys.

Kohteen lisätiedot
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Kaupanteon yhteydessä maksetaan tonttiosakkeen kauppahinta ja osuus jo valmiista yleisinfrasta, joka sisältää rakennuspaikan perustamistyöt. Kunkin rantatontin infraosuus on 91.147 euroa.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: HSY.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
49-33-146-19
Tontin pinta-ala
1 526 m²
Lisätietoja tontista
Lisätiedot tontista: Kullakin asunnolla on omassa hallinnassa oleva piha-alue (kts. kartta), joka on määritelty yhtiöjärjestyksessä. Osakkeen C hallinta-alue on 1526 m2. Yhtiö on osakkaana myös edessä olevaan 17216 m2 suuruisen vesialueeseen.
Kaavoitustiedot
AP II e=0.15
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Pihan kuvaus
Tontin liikennejärjestelyt ja eri alueiden käyttötarkoitukset ilmenevät asemapiirustuksesta. Nurmikot ja istutukset toteutetaan asemapiirustuksen mukaisesti.
Ranta
  • Oma ranta
  • Kaikilla rannan puoleisilla hallinta-alueilla (A-C) on oma ranta. Laitureiden rakentamisesta on sovittu yhtiöjärjestyksessä, ja sen mukaisesti ostajat vastaavat yhdessä laitureiden rakentamisesta ja kustannuksista. Yhtiö omistaa edessä olevasta 17216 neliön suuruisesta vesialueesta kolmasosan.
Tiedustelut
Laura Paija, 040 900 3351 , laura.paija@leajakama.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Laura Paija

Lea Jakama Oy LKV [A]

Lea Jakama Oy LKV [A]
Lea Jakama Oy LKV [A]
SKVL jäsenyritys

Suomalaistentie 1,
02270 ESPOO

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.