RE/MAX Power | Homes and More Oy

Kerrostalo | 3h + k + kph + s + vh + p

Rakentajantie 10 G, Reimarla, Helsinki

Hinta

315 000 €

Koko

79,5 m²

Vuosi

1973

Tämä päättyvän kadun päässä sijaitsevan taloyhtiön toisen kerroksen päätyhuoneisto ihastuttaa uusitulla keittiöllään, modernilla kylpyhuone-saunaosastollaan sekä vehreillä näkymillään. Kaksi tilavaa makuuhuonetta ovat aamuauringon suuntaan, samoin kuin iso keittiö, johon mahtuu jopa kahdeksan hengen ruokapöytä tuoleineen. Lännen puolella olevasta olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle, jossa nautit olostasi pitkälle syksyyn asti. Asunnon vaatehuoneessa on wc-varaus, joten halutessasi saat asuntoon toisen wc:n. Uusittuihin kylpyhuoneeseen ja saunaan kulkeutuu luonnonvaloa niissä olevissa ikkunoista. Erittäin hyvin hoidettu taloyhtiö, jossa kaikki suuret saneeraukset on jo tehty, joten tiedossa on huoletonta asumista vuosiksi. Asuinympäristö on vehreä ja rauhallinen tarjoten hyvät ulkoilumahdollisuudet suoraan kotiovelta. Lähietäisyydellä on kattavat päivittäispalvelut, koulut ja päiväkodit. Liikenneyhteydet toimivat busseilla sekä junalla ja Raide-Jokerilla kaikkiin suuntiin. +Äskettäin uusitut keittiö ja kylpyhuone +Tilavat huoneet +Läpitalon pohjaratkaisu, ikkunat kolmeen suuntaan +Hyvä taloyhtiö, jossa kohtuulliset asumiskulut Kiinnostuitko tästä ihanasta kodista? Ota yhteyttä välittäjään ja varaa oma esittelyaikasi! Lisätiedot ja esittelyt: Jukka Vuorio, LKV, 040 770 1720 / jukka.vuorio@remax.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80347903
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + kph + s + vh + p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
79,5 m²
Kokonaispinta-ala
79,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
2/6
Rakennusvuosi
1973
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan / 3kk kaupanteosta

Hinta

Myyntihinta

234 051,46 €

Velkaosuus

80 948,54 €

Velaton hinta

315 000,00 €

Neliöhinta

3 962,26 €/m²

Vastike

Hoitovastike

381,60 € / kk

Pääomavastike

654,29 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 035,89 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Autopaikkamaksu: 18,00
Vesimaksu: 18,00 Vesimaksuennakko € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Autopaikka, tolppa 28,00 €/kk, sähkölataus 40,00 €/osake/kk. Hallituksella valtuus periä enintään 2kk:n ylimääräinen hoitovastike yhtiön talouden niin vaatiessa.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Katso lisätiedot kunnossapitotarveselvityksestä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Laminaatti.
Jääkaappi, erillinen pakastin, erillisuuni, liesi, liesituuletin, mikroaaltouuni ja astianpesukone
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali ja Välitilalasi
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, peilikaappi ja pesuallas
WC-tilojen kuvaus
Vaatehuoneessa varaus erilliselle wc:lle.
Saunan kuvaus
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kaapistot ja kellarikomero
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Priman Oy, Olli-Pekka Filatov, priman@priman.fi, 0207614430
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Urheiluvälinevarasto, kellarikomero, kuivaushuone, väestönsuoja ja pesutupa
Muuta: Taloyhtiön lisätiedot: Taloyhtiöllä on luotollinen tili 50 000€. Ylimääräinen yhtiökokous 29.11.2022 valtuutti hallituksen ottamaan varastotilan D 117 taloyhtiön hallintaan kolmen vuoden ajaksi. Hallintaanottoprosessi voidaan tarvittaessa keskeyttää olosuhteiden mahdollisesti muuttuessa. Varsinainen yhtiökokous 27.04.2023 valtuutti hallituksen tarkistamaan pääomavastikkeiden suuruutta aina kunkin lainan korontarkistuspäivän yhteydessä. Päätettiin lisätä yhtiöjärjestyksen 7§ tekstin: Kunnossapitovastuun osalta noudatetaan kiinteistöliiton vastuunjakotaulukkoa. Ilmalämpöpumput kuuluvat osakkaan kunnossapitovastuulle. Ilmalämpöpumppujen kondenssivesiä ei saa johtaa parvekkeen ulosheittoputkeen vaan ne on kerättävä erilliseen astiaan. Huoneistokohtaisen vedenkulutusmittarin etänäyttölaite kuuluu osakkaan kunnossapitovastuulle. Taloyhtiön kiinnitykset: 11 600 000 €.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Kaavoitetut autopaikat 95 kpl.

Tehdyt remontit
2003 Parvekkeiden, sokkeleiden ym. kunnostaminen, parvekkeiden lasitus, 2004 jäteasema, pysäköintipaikan laajennus, lukituksen sarjoitus, ikkunanpielien saumaus, ikkunapeltien kiinnitys, elementtisaumauksen tarkistus ja korjaus, räystäs- ja myrskypellit, 2004-2006 korjattiin kosteuden aiheuttamia vaurioita huoneistoissa, 2006-2007 kattojen, julkisivujen ja ikkunoiden saneeraus, 2007 IV-nuohous ja säätö , 2008 pesulan rakentaminen ja kellarikäytävien maalaus, CD-talon metsän puoleinen salaoja, 2009 AB-talon paikoitusalueen puoleinen salaoja, EFG-talon lämmönvaihdin, lämmitysverkoston tasapainotus ja uudet patteritermostaatit, pihasaneeraus, 2010 pihavalojen uusinta, 2011 pihaviemäreiden pinnoitus , 2012 AB-talon saunaosaston saneeraus, huoneisto-ovien kuultokäsittely ja tiivisteiden vaihto, 2013 jätepisteen laajennus, 2014 hissien uusiminen, kuntoarvio päivitettiin, B- ja E-portaiden IV-koneet kunnostettiin, 2015 viemäreiden huuhtelu ja kuvaus, 2015 kylpyhuoneremontit B20 ja D55, parvekelasit huollettiin, puiset pihaportaikot uusittiin, IV-hormien nuohous ja venttiilien säätö, 2016 salaojaremontti, koodilukot porrashuoneiden sisäänkäyntioviin, 2017 talotekniikkaremontin hankesuunnittelu aloitettiin, E-portaan lämmönjakohuoneeseen hankittiin alipaineilmanpoistin, pesutupaan hankittiin Esteri PKJ P10 pesukone
2018 linjasaneerauksen hankesuunnitelma valmistui, vesivahinkokorjauksia tehtiin huoneistoissa C34, C37, F84, F87, pyöräkatoksiin asennettiin LED-valot ja pistorasiat., 2019 Vesikatolle tehtiin paikkakorjauksia, F83 ja F86 huoneistoissa tehtiin vesivahinkokorjauksia, E-portaan IV-kone uusittiin, 2020 Linjasaneerauksen toteutussuunnitelmat valmistuivat, ikkunoiden kiinnityksiä parannettiin, linjasaneeraus aloitettiin, 2021 Linjasaneeraus vastaanotettiin, 2022 julkisivuja kunnostettiin, viisi sähköautojen latauspistettä toteutettiin.
Tulevat remontit
27.4.2023 Kunnossapitotarveselvityksen mukaan:
2023 Lämpökamerakuvaukset, leikkipaikan välineiden uusimista, korvausilmaventtiilien lisäämisen ja lämpövuotojen korjausten suunnittelu, pihavalojen sähkön syöttö omaan liittymään, parkkiruutujen merkintä tiemerkintämassalla
2024 Lämpövuotojen tiivistystä ja korvausilmaventtiilien lisäys, kivetys AB-talon kääntöpaikan puoleiseen päätyyn, pyörätelineet ulos
2025 Julkisivun pesu, kiinteistön kuntoarvio, pyörätelineet sisälle
2026 IV äänieristyksen parantaminen keittiöiden ja erillis wc:iden poistoilmaventtiileihin, kuntoarvion mukaisia korjauksia
2027 Jätepisteen kunnostus/uusiminen
Selvityksessä esitettyjen toimenpiteiden suoritusjärjestys ja priorisointi ovat ohjeelliset. Niitä tarkistetaan vuosittain seuraavan tulevan toimintasuunnitelun yhteydessä.
Energialuokka
D (2018), Energialuokka: D2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 30.06.2032
Tontin koko
10 360 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

As Oy Helsingin Rakentajantie 10

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Pitäjänmäki, Konala
Koulut: Pitäjänmäki, Konala

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, juna-asema lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja raitiovaunupysäkki lähellä
Tiedustelut
Jukka Vuorio, 040 770 1720, jukka.vuorio@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Reimarla, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jukka Vuorio

Yrittäjä, LKV, LVV, KiAT

RE/MAX Power | Homes and More Oy

RE/MAX Power | Homes and More Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.