UMMO LKV Oy

Kerrostalo | 2h + kt + s + lasitettu parveke

Jalostusasemankatu 13 A 26, Rauhalinna, Kaarina

Hinta

179 000 €

Koko

44 m²

Vuosi

2024

Tervetuloa tutustumaan tähän ainutlaatuiseen kaksioon Kaarinan Rauhalinnassa, joka lumoaa avoimuudellaan ja valoisuudellaan. Tässä kodissa on lukuisia hienoja yksityiskohtia, jotka tekevät asumisesta nautinnollista. Isoista ikkunoista tulviva auringonvalo ja lasitetulta parvekkeelta avautuvat kauniit maisemat tarjoavat rauhaisan paikan rentoutumiselle. Oman saunan lisäksi moderni ja toimiva pohjaratkaisu sekä normaalia korkeampi huonekorkeus tekevät asunnosta tilavan ja viihtyisän. Asunnon suunta on optimaalinen: voit nauttia iltapäivä-ilta-auringosta lasitetulla parvekkeellasi keväästä pitkälle syksyyn, ja kaavan puolesta sinulle ei tule maisemaesteitä myöskään tulevaisuudessa! Varustelu on tyylikäs, moderni ja ylellinen: musta keittiö, jossa kodinkoneet on rosterista integroitua uunia lukuun ottamatta upotettu kaappien sisään. Integroitu musta mikro. Mustat kaapinovet myös makuuhuoneen kaapeissa. Vaalea vinyylilankku on miellyttävä, kestävä ja käytännöllinen. Tässä asunnossa löylyt otetaan omassa saunassa pilarikiukaalla. Kruununa on hellivä sadesuihku. Rauhalinna on unelmakohde rauhaa rakastaville asukkaille, tarjoten rauhallisen asuinympäristön kaupungin läheisyydessä. Auringon laskiessa taustalla Kaarinan keskustaan, voit nauttia lumoavasta auringonlaskusta. Erinomaiset liikenneyhteydet mahdollistavat vaivattoman matkustamisen niin autolla kuin julkisillakin, minne tahansa. Viheralueiden ympäröimä asuinalue luo ihanteellisen ympäristön ulkoilulle ja vapaa-ajan aktiviteeteille. Yhtiölainassa on matala 0,9 % marginaali, ja lyhennysvapaita vuosia on valmistumisen jälkeen huimat neljä. Hidassähkölatausmahdollisuudella varustettu autopaikka myydään osakkeena asunnon mukana. Vaikka itselläsi ei vielä olisi sähköautoa, niin olet jo suoraan varautunut tulevaisuuteen! Rauhallinen ympäristö tekee tästä unelmien kodin. Älä epäröi, vaan tule tutustumaan ja ihastumaan uuteen kotiisi. Kaikki tarvittava mukavaan ja vaivattomaan asumiseen on täällä. Yhteydenotot: Miska Piirainen | 050 5344 323 | miska@ummo.fi | www.ummo.fi Tutustu myös mahdollisuuteen saada ilmainen arvio omasta kodistasi!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
80348075
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + kt + s + lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
44 m²
Kokonaispinta-ala
44 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu).
Kerrokset
3/5
Rakennusvuosi
2024 (Uudiskohde)
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

69 146,87 €

Velkaosuus

109 853,13 €

Velaton hinta

179 000,00 €

Neliöhinta

4 068,18 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 25 Vesimaksuennakko € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)
Lisätietoja maksuista: Vastikkeet ovat ARVIOITA (marraskuu 2022) ja ne tarkistetaan huoneistojen käyttöönottovaiheessa. Tonttivuokra sisältyy hoitovastikkeeseen, sähkö kulutuksen mukaan, tietoliikennemaksu 1,50 ​/kk/huoneisto sekä autopaikkojen (sähköautojen lataus) ennakkomaksu 100,00 ​/kk ja tasauslaskutus kulutuksen mukaan. Ostaja maksaa varainsiirtoveron 1,5 % velattomasta kauppahinnasta. Ilmoitettu rahoitusvastike sisältää vain koron osuuden, ei lyhennystä. Korko on laskettu 12 kk Euribor + 0,90 % marginaalilla (tilanne 17.11.2022 yht. 3,734 %). Laina-aika on 25 vuotta + rakennusaika. Rakennusaika + 4 ensimmäistä asuinvuotta ovat lyhennysvapaita. Lyhennysarvio tämän asunnon osalta on noin 0,82 ​/osake/kk eli noin 437,88/kk + koron osuus. Osakkeenostajilta ryhdytään keräämään vastiketta lainan lyhennystä varten puoli vuotta ennen ensimmäisen lyhennyksen erääntymistä, joka erääntyy yhtiölle maksettavaksi arviolta 11/2028.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: DNA Taloyhtiönetti, Perusnopeus 50M.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Kyseessä on UUDISKOHDE, joka on juuri valmistumassa.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Teräsbetoni
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen. Työtason materiaali: Laminaatti.
Jääkaappipakastin (Integroitu), uuni (Kalusteuuni), liesituuletin (Savo), astianpesukone (Integroitu) ja mikroaaltouuni (Integroitu)
Lattiamateriaalit: Vinyyli
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Varusteina sadesuihku, suihkuseinä, wc-istuin, peilikaappi, allaskaluste, pesukoneliitäntä ja lattialämmitys.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Saunan kuvaus
Materiaali: Seinä- ja kattopaneelit kuusipaneelia. Lauteet tervaleppää.
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Paljon ikkunapinta-alaa ja mahtavat näkymät.
Lattiamateriaalit: Vinyylilankku / White Oak
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Vinyylilankku / White Oak
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot ja vinttikomero
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumikermikate
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöinti Eliel, Marko Hellevaara
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Urheiluvälinevarasto, väestönsuoja ja vinttikomero
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Hissi Urheiluvälinevarasto Väestönsuoja Kaapeli-tv Huoneistokohtaiset varastot Asunnoissa on lämmitysjärjestelmänä vesikiertoinen lattialämmitys ja lämmöntalteenotolla varustettu keskitetty koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Kaikki autopaikat erillisinä osakkeina. Mahdollisuus ostaa autopaikka AP62. Arvio autopaikan hoitovastikkeesta on noin 9,50€ ​/kk ja arvio rahoitusvastikkeesta on noin 10,40€ ​/kk (sisältää vain koron osuuden, ei lyhennystä).

Energialuokka
B (2018), Energialuokka: B2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 30.06.2032
Tontin koko
1 837 m²
Tontin omistus
Vuokra
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Yhtiö on osapuolena yhteisjärjestelysopimuksessa naapuritontin kanssa, jossa on sovittu mm. yhtiötä palvelevasta pelastustiestä sekä kulkuyhteydestä syväkeräysastioille ja osalle parkkipaikoista. Lisäksi yhtiö on osapuolena hallinnanjakosopimuksessa, jossa on sovittu LPA- tontin 202-6-6159-3 yhteisomistuksesta sekä huolto- ja hoitokuluista.
Kaavoitustiedot
Kaarinan Kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
25 388,52 € / vuosi
Tontin vuokra-aika päättyy
8.11.2072

Asunto Oy Kaarinan Kruunu

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
S-Market noin 1,9 km, Lidl noin 2,4 km sekä K-Supermarket noin 2,5 km.
Tiedustelut
Miska Piirainen, 050 5344 323, miska@ummo.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kaarina

Asuinalueena Rauhalinna, Kaarina

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Miska Piirainen

Omistaja, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

UMMO LKV Oy

UMMO LKV Oy
UMMO LKV Oy

Linnankatu 37 A,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.