RE/MAX Exellence | Kiinteistönvälitys Exellence Oy LKV

Rivitalo | 3h, k, kph / wc / s, wc, parveke, piha, varasto

Riimukallio 7 A, Riimukallio, Espoo

Hinta

249 000 €

Koko

84,5 m²

Vuosi

2005

Kaunis ja valoisa koti tehokkaalla ja toimivalla pohjaratkaisulla. Avarasta olohuoneesta pääset suoraan suojaiselle ja aurinkoiselle länsiterassipihalle. Tilavaan vaaleaan keittiöön mahtuu koko perhe ruokailemaan. Alakerran wc on sijoitettu kätevästi portaiden alle. Yläkerrassa on kylpyhuone/wc ja sekä kaksi tilavaa makuuhuonetta, joista suuremmasta on käynti länsiparvekkeelle. Varastotilaa on runsaasti, eteisessä sekä molemmissa makuuhuoneissa on kaappitilaa ja takapihalla on varasto. Kellarissa/väestönsuojassa on asuntokohtainen häkkivarasto. Hoitovastike sisältää mm. vuokratontin osuuden- ei erillistä vastiketta. Tontin vuokranantaja Espoon Seurakuntayhtymä. Lapsille turvallinen pihapiiri. Keskuspuiston ulkoilureitit avautuvat suoraan kotiovelta. Asunto sijaitsee rauhallisessa ja luonnonkauniissa paikassa päättyvän tien varrella. Tervetuloa esittelyyn! Lisätiedot ja yksityisesittelyvaraukset Tainalta: Taina Hult. p. 050 420 0053, taina.hult@remax.fi LKV, IAT, Kaupanvahvistaja

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80348848
Sijainti
  • Espoo Riimukallio
  • Riimukallio 7 A, 02760
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, kph / wc / s, wc, parveke, piha, varasto
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
84,5 m²
Kokonaispinta-ala
84,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Yhtiöjärjestyksen mukaan huoneisto on 3h+k+s, 84,5m2. Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
2005
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan.

Hinta

Myyntihinta

249 000,00 €

Velaton hinta

249 000,00 €

254 000,00 €

Neliöhinta

2 946,75 €/m²

Vastike

Hoitovastike

464,75 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

464,75 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

10,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 30 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Auton latauspaikka (hidas lataus) 15€/kk. Ostaja maksaa varainsiirtoveron 1,5% kaupanteossa. Hallituksella valtuudet 2 kuukauden ylimääräisen hoitovastikkeiden keräämiseksi, mikäli yhtiön taloudellinen tilanne sitä vaatii. Hallituksella myös valtuutus määrittää pääomavastikkeet uudelleen, mikäli korkotaso tai kulut muuttuvat oleellisesti tai pääomavastike joudutaan määrittelemään laskennallisesti uudelleen (Varsinainen yhtiökokous 10.4.2024. Lähde: Varsinaisen yhtiökokouksen pöytäkirja). Osakkaiden tekemät lainaosuussuoritukset rahastoidaan ja pääomasuoritukset tuloutetaan sillä edellytyksellä, että taloyhtiölle ei aiheudu veroseuraamuksia. Omistusoikeuden siirryttyä ostajalle, tulee ostajan viipymättä hakea hakemuksella maksullista sähköistä omistajamerkintää Maanmittauslaitokselta (MML) sekä toimittaa paperinen osakekirja Maanmittauslaitokselle mitätöitäväksi. Omistuksen rekisteröinti 69€ (alv.0%) - Lähde: MLL. Rekisteröinnin kuluista vastaa ostaja.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Tuulikaappi laattalattialla. Eteisessä parketti ja reilusti kaappitilaa.
Parveke
Asunnossa on parveke
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kellarikomerossa oleva valkoinen korkea säilytyshylly. Sälekaihtimet.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Saunalahti, Saunalahti Huoneistokaista 10M, Saunalahti Huoneistokaista 25/10MM. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Heikko signaali gsm / Elisa. Ei vastaavaa ongelmaa DNA:n liittymässä.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Hyvä, siisti. Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Raksystems RS15 Kuntoarvio (Rakennustekniikka, LVI- ja sähköjärjestelmät)/7.5.2023 Raksystems RS15 Kuntoarvio (Rakennustekniikka, LVI- ja sähköjärjestelmät/20.12.2022 Latauspistekartoitus/sähkökuntotutkimus 10.11.2022 Raksystems Kosteuskartoitus, Märkätilat/9.11.2022 Edm. saatavana välittäjältä. Kuntoarvio 2014 (Raksystems) -ei saatavana yhtiötä/isännöinnistä.
Kuntotarkastus
Tehty 06.05.2023
Asbestikartoitus
  • Kohde valmistunut vuoden 1993 jälkeen: Rakennuksissa/huoneistoissa ei tarvitse tehdä ennen suunnitellun urakan/remontin alkua ns. asbestilain mukaista asbestikartoitusta.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili
Keittiön kuvaus
Työtason materiaali: Laminaatti. Näppärä vaaleasävyinen erilliskeittiö. Induktioliesi ja kieroilmauuni uusittu v. 2019.
Jääkaappipakastin (Rosteri. Uusittu v. 2013.), uuni (Kiertoilmauunitoiminnolla - uusittu 2019), liesi (Induktio - uusittu v. 2019), astianpesukone (Uusittu v. 2013) ja liesituuletin
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali ja laatta
Kylpyhuoneen kuvaus
Tilava ja siisti kph/wc, josta käynti saunaan. Suihkuseinät uusittu 2017. Saumaukset uusittu 11/2023. Lisävarusteina korkea kaappi ja puinen pöytätaso. Kph/wc on kosteusmitattu ja tarkastettu yhtiön toimesta 9.11.2022. Kuntoluokka 4/4 (ei aiheuta korjaustarvetta). (Lähde: Raksystems kosteuskartoitusraportti 9.11.2022- saatavana välittäjältä.)
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys (Sähköllä.), peilikaappi, allaskaappi ja pesuallas
WC-tilojen kuvaus
Alakerrassa. Erillinen tilava wc, joka jaettu lasitiiliseinällä erilliseen säilytystilaan.
Seinämateriaalit: Kaakeli
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Siisti sauna. Lattialaattojen saumaukset uusittu 11/2023.
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Valoisa avoin olohuone isoilla ikkunoilla omalle pihaterassille länteen. Helppo sisustaa ja kalustaa.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Tilavat makuuhuoneet, joissa molemmissa hyvin kaappitilaa. Ns. Master-Bedroomin yhteydessä parveke ja näkymä omalle aidatulle pihalle.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot, kylmä ulkovarasto ja kellarikomero. Lisätietoja säilytystiloista: Hyvin säilytystilaa : Kaapistoja, kylmä ulkovarasto, lämmin ns. häkkivarasto/kellarikomero.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Retta Services Oy/Retta Isännöinti Espoo, Tiina Ruotsalainen, tiina.ruotsalainen@retta.fi, 010 228 2000
Huolto
Huoltoyhtiö
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kaapeli-tv (Elisa), urheiluvälinevarasto (Osoitteessa Riimukallio 5.), pyörävarasto, kellarikomero, väestönsuoja ja Saunalahti Huoneistokaista 25/10M
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Yhtiön hallinnassa autopaikat 63 kpl (sähköpistokkeella). Jokaiselle huoneistolle on varattu 1 autopaikka. Lisäpaikalle jonotus. Autopaikkojen jakamisesta on yhtiössä sovittu: Riimukallio 5:n alla numerot 1-25 ja Riimukallio 7:n alla numerot 26-38. Autopaikkojen latausinfraa ei toteuteta. Mahdollisuus sähkö- ja hybridiautojen ns. hitaaseen lataukseen sukorasioin. (Lähde: Isännöitsijä). Taloyhtiön lisätiedot: Yhtiöjärjestys 4§: Jokaisen huoneiston hallintaan kuuluu yhtiöjärjestyksen liitekarttaan merkitty piha-alue, jonka hoidosta ja kunnossapidosta osakkeenomistaja vastaa kustannuksellaan. Ko. piha-alueille rakennusvaiheessa toteutettavien piha-aitojen osalta jää hoito- ja kunnossapitovastuu kuitenkin taloyhtiölle. Jokaisella huoneistolla on käytössään huoneiston läheisyydessä sijaitseva huoneistokohtainen kylmä varasto. Osakasmuutostyönä terassien ja parvekkeiden lasitukset on sallittuja. Muutostyö edellyttää hyväksyttyä rakennuslupaa (Lähde: Isännöitsijäntodistus). Taloyhtiön kiinnitykset: 4 623 864 €
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 63 Parkkipaikkoja: Pihapaikat sähköpistokkeella. Mahdollisuus sähköautojen lataukseen (hidas lataus). Lisäksi kadunvarsipaikoitusta.

Tehdyt remontit
Kunnossapitohistoria v. 2019-2024:
V. 2019: Kattojen läpiviennit ja kunnostukset, runkovesiputken liitoksen tihkuvuodon korjaus, radonimureiden vaihto (3kpl).
V. 2020: Selvitettiin ja korjattiin runkovesiputken vuotoja, piha-aitojen kunnostus, pihateiden ylläpitohoito, julkisivujen + pihavarastojen sekä piha-aitojen puuosien huoltomaalaus.
V. 2021: Kattojen läpivientisaumausten tiivistysten kunnostus.
V. 2024: Sähköautojen latausvalmius, lämmitysrasioiden vaihtaminen latauksen mahdollistavaan rasiaan.
(Lähde: Hallituksen kunnossapitotarveselvitys 6.2.2024 - saatavana välittäjältä.)

Kuntoarvio RS15/7.5.2023: V. 2016 G34 saunan kunnostus. H39 ja H38 varastot.
V. 2023: Salaojien ja viemärien kuvaus (Lähde: Isännöitsijä).
Tulevat remontit
Pergoloiden korjaus (ylim. yhtiökokouksen päätös v. 2023), pihateiden kunnostus (varsinaisen yhtiökokouksen päätös 2023).
Energialuokka
C (2018), Energialuokka: C2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 06.04.2034
Tontin koko
15 730 m²
Tontin omistus
Vuokra
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Osakehuoneistoilla ei ole erillistä vastuuta tonttivuokran maksamisesta. Huoneiston tonttivuokran osuus peritään hoitovastikkeessa=sisältyy huoneiston hoitovastikkeeseen. Tonttivuokran vuokrantarkistusperuste on elinkustannusindeksi. 9.5.2004 päivätty maavuokrasopimus saatavana välittäjältä. Hieno rinnetontti ja rajoittuu suurilta osin laajaan Espoon Keskuspuistoon.
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki, Kaupunkisuunnittelu p. 09 812 5500. Asemakaavoitushankkeena Söderskoginaukea (432300).
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
120 067,72 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Espoon Seurakuntayhtymä
Tontin vuokra-aika päättyy
31.12.2063

Asunto Oy Espoon Sunansointu

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Lähikauppa n. 1 km. Bussipysäkki lähellä. Espoon keskuspuisto vieressä. Koulut ja päiväkodit lähellä.
Espoon keskuksen monipuoliset palvelut noin 3km: Juna-asema, Kauppakeskus Entresse, Uimahalli yms.
Koulut: Useita kouluja lähialueella: Saarnilaakson koulu (yläaste) n. 900m. Sunan koulu (ala-aste) n. 650m. Jalavapuiston koulu (ala-aste, myös kaksikieliset luokat englanti-suomi) n. 1 km. Kirstin koulu (ala-aste) n. 1,4km. Omnia n. 3km.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet Lähibussipysäkki n. 450m (linja 224). Espoon keskuksen juna-asema n. 3km, Tuomarilan juna-asema n. 2km. Turun moottoritielle n. 2,5km, Länsiväylälle n. 6 km.
Pihan kuvaus
Helppohoitonen suojaisa terassipiha. Pihalla kylmävarasto, luumupuu, pieni multamaa istutuksiin. Sähköpistokkeet esim. valaisimille.
Tiedustelut
Taina Hult, 050 420 0053, taina.hult@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Taina Hult

Kiinteistönvälittäjä LKV, Kaupanvahvistaja, MKT, IAT

RE/MAX Exellence | Kiinteistönvälitys Exellence Oy LKV

RE/MAX Exellence | Kiinteistönvälitys Exellence Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.